Nie jesteś zalogowany.
Mam wielka prósbe aby ktoś przetłumaczył napisy do filmu (nie anime zeby nie było watpliwosci) death note bo mam juz go z miesiac i wszyscy szukaja napisów ale jakos nikt nie może ich przetłumaczyc podaje link do napisów angielskich: http://rapidshare.com/files/4866127/_S_ … t-_RAW.rar Password : amir15 mam nadzieje ze ktos poswieci swój czas z góry dziękuje. Ps. umiesciłem juz ten post na watku "co chcielibyscie miec przetłumaczone...." ale moze tu wśród fanów szybciej sie ktos znajdzie:)
Prawie o tym zapomniałem. Jasmine zmieniła 3 zdania i koniecznie chciała patcha, wiec oto patch do wersji 1v2.
Death Note - 1 (wersja 2) - Odrodzenie ··· Patch 1 -> 1v2
Ja się wypowiem generalnie o tym relku.
Type mi się podoba. Kara dobre i w sumie bardziej ubajerowane (nawet jakby komp udźwignął) byłoby zbędne.
Tłumaczenie ok. Wkradło kilka drobnych interpunkcji, ale absolutnie nie odbierają przyjemności oglądania.
Jakość wiadomo - nie ma rekompresji, a RAW jest dobry więc i jakośc tutaj jest ok.
Jedyny ból to brak efektów w niektórych momentach.
A.. no i sposób distro. Ściąganie z GS nieraz przerywa.
ĹciÄ gaj za pomocÄ Flashgate'a. Tam ci za cholere nie przerwie:), a jak ci neta rozĹaczy to moĹźesz zawsze wznowiÄ:).
Musiałbym specjalnie instalować kolejny soft, żeby ściągnąć 1 epek... :/
Ale widzę, że w ostateczności tak będę musiał zrobić.
Flashget jest ogolnie do sciagania z HTTP... czy to MU, czy to FTP... jest niezastąpiony.
Flashget jest ogolnie do sciagania z HTTP... czy to MU, czy to FTP... jest niezastÄ piony.
dasz wiarÄ, Ĺźe jest? Dziwne jest to, Ĺźe wszyscy tylko polecajÄ FlashGet'a. Co, to jedyny menadĹźer pobierania plikĂłw????? Jest masa innych i czÄsto lepszych. A, Suchy - jesli korzystasz z FF to nie musisz nic instalowaÄ, jest rozszerzenie o nazwie DownThemAll!
virus nie zawsze wznowisz to zalezy od serwera a nie od menadżera
To wiem, ja tu mowie o MU i GS, ktore zawsze da sie wznowic... w dodatku GS mozna kolejkowac ;] . FlashGet to IMO najlepszy menager i zdania nie zmienie.
i jak 3xA ? zamierzacie w ten sposób wydawać do końca serii czy tylko cześć?
Jest to informacja dość istotna bo nie wszyscy wiedzą czy trzymać na dyskach wasze releasy i czekać na następne czy brać od innych grup z napisami softowymi z ansi. Nie wszyscy maja dyski 250gb i więcej
i też sprawa imion: głównego bohatera i shinigami co za nim 'podąża'
w różnych hardkach różnie one są podawane! (??)
u was: Raito i Ryuuku
u Live-Evil: Light i Ryuuk
do tego widać u Japończyków tendencję do dodawania na końcach przeróżnych nazw "-u" i "-o"
teraz głupieję bo na wielu stronach w necie również widać różne wersje imion bohaterów tego anime.
ktoś mnei oświeci?
Obecnie są robione epki 5-10, więc cierpliwości... skrypty są u timera... potem do QC i relek... troche cierpliwości:). A co magazynowania rawków, to zmagazynuj je na CD/DVD-RW i posprawie .
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-12-16 18:28:18)
Zapraszem do cišgania kolejnych 4 epków tego anime, na razie tylko patche... torrent i DDL soon. Jak zwykle sš do APeopleRaw
http://www.anime-people.org/zaladuj.php?plik=[3xA]_Death_Note_-_05-08_[SoftSub_PL].torrent
Chciałbym też wspomnieć, że na ukończeniu sa rowniez epki 9-12, wiec niebawem sie ukaza. Ale to nie koniec niespodzianek:). Sa plany wydania remake'u na DVDripach... tak wiec jest na co czekac... Pewno Zatoichi wkrotce uzupelni mojego newsa odpowiednimi relkami.
Edit: Link zle wpisalem, ale teraz jest juz ok.
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-01-15 00:50:12)
Tylko jak teraz te RAWy dorwać (mniej seedów)
No wlasnie. przydalby sie jakis link do mkv tak jak to bylo z pierwszymi czterema epkami
Torrent dodany
Edit: Nie moglem dac jako odnosnik ze wzgledu na znak "=" ktory rozwala mi link.
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-01-15 01:07:51)
To rozumiem. THX
Za chwilę wyseeduję DN - 13 raw, więc przyspieszy się seedowanie tego relka.
swietne tlumaczenie tak samo jak seria swietna. a tak przy okazji wie ktos moze jaka to piosenka w openingu??
Nigthmare - the World --> OP
Nightmare - Aluminia --> EN