Nie jesteś zalogowany.
nie wcieło. po prostu nie mam po co pisać
tak szybko piszemy w tym temacie, że go zaraz przygniotą:P
A wiec może pomyślimy nad fabuła?? bo się nam tematy skończyły każdy może coś zaproponowac a wiec ja proponuje zrobić te The Grudge 1 i 1/2
:D a jakie są wasze pomysły
Ta ta Hatake w tym "temacie" haha :D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-07 15:39:31)
A wiec może pomyślimy nad fabuła??
musi być w miarę prosta do nakręcenia, bo nie będziecie chyba siedzieć we wrocku całego sierpnia xD
może jakaś wojenka? inwazja na wrocław xD
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-07 15:58:20)
Naruto atakuje :D biedny Wrocław
:D tylko pomiędzy kim byś chciał tą wojne zrobić ??:D:D
Hatake a czy Orochimaru nie jest straszny dołączy się jescze ciebie i będzie git :D a jak to się zrobi to można pomyśleć
:D o albo parodie zrobić to nam wyjdzie a film fajny polecam
:D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-07 17:07:17)
może jestem tępy, ale o co chodzi z tym The Grudge? to jakaś gra na pc, ps2 czy coś? czy jakiś film? bo nie wiem...
EDIT: dobra, już wiem, chodzi o film:P horror, i tu mam lola, bo ciekawe jak zrobimy horror z Naruto^^ przecież to niemożliwe jest:D a ja filmu nawet nie widziałem tego to nie wiem jak dobry jest:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-07 16:46:31)
Jest tyle postaci że ja bym radził zrobić jakiś odcinek już z Naruto 2 (tego po fillerach) wtedy sobie wykożystamy i ludzi z akatsuki i wszystkich z wioski, narazie niewiem co by to mogło być ale w weekend sie pomyśli.
Jest tyle postaci że ja bym radził zrobić jakiś odcinek już z Naruto 2 (tego po fillerach) wtedy sobie wykożystamy i ludzi z akatsuki i wszystkich z wioski, narazie niewiem co by to mogło być ale w weekend sie pomyśli.
noo, to jest dobre, taka "zapowiedź" xD
no wojenka, wioska i akatsuki + inni źli się bija we wrocku ;D zawsze można zatrudnić jakichś statystów w stylu moherowych wrocławianek 2 przebranych debili okładających się atrapami noży na oczach zdumionych babć
Nom dobry pomysł tylko żeby nas za bardzo wyobraźnia nie poniosła bo później odechce nam się oglądać normlnego Naruto :D
e tam. to już będzie parę miesięcy naruto shippuden, będzie inspiracja. mieć nadzieję, że 2ga seria będzie troszkę poważniejsza. i bardziej krwawa. cóż, mangi nie czytam, nie wiem jak będzie, nie chcę wiedzieć :>
A więc mamy ustalone czy jescze jakieś pomysły??:D:D przynajmniej Temari w drugiej seri ma lepszy strój :D mniej wymagający do stworzenia
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-07 20:49:14)
mieć nadzieję, że też mniej cm2 mający ;P
Haha chciałbyś :D właśnie ma dłuższy z czego sie niezmiernie ciesze
:D ale w sumie to Temari by mogła zainwestować w miniaturke wachlarza
:D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-07 20:48:41)
ja chciałem tylko zpytać czy w naruto skonczyły się już fillery>>?? jeśli tak to czy mozna wiedzić od którego odcinka zaczęły sie normalne odcinki
Popatrzcie pojawił się ktoś nowy może go zwerbujemy do Live Action???:D:D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-07 22:40:49)
ja chciałem tylko zpytać czy w naruto skonczyły się już fillery>>?? jeśli tak to czy mozna wiedzić od którego odcinka zaczęły sie normalne odcinki
bozeee nie moge....
wiesz rozumiem cie nie siedzisz na forum to oczywiscie pytasz niestety fillery jeszcze sie nie skonczyly ale jak poczekasz 20 tygodni to moze juz bedzie (taka mam nadzieje juz orginalna serria leciala) cierpliwosci kolo jescze 5 miechow i sie doczekasz
Jestem pelen podziwu, ze dalej ogladacie zapychacze.
Jestem pelen podziwu, ze dalej ogladacie zapychacze.
Ach...świetne są poprostu
co, nie chciało się przejrzeć te kilkanaście/kilka stron wcześniej i przeczytać, tylko musiałeś zadać to idiotyczne pytanie?