Nie jesteś zalogowany.
wiecie, że nikt jeszcze nie podał informacji o końcu fillerach, więc kto wie:D a te fillery co teraz nie są złe więc. ciekawe czy zrobią tak samo z bleachem jak z naruto, że na 2 serię dodadzą coś do tytułu:)
ehh, nie wiecie może czy wychodzą jakieś cam-ripy z filmow anime z japoni czy bedzie trzeba czekać na dvd ripa ?
z tego co mi sie wydaje, to tak, ale lepiej chyba poczekac na dvdrpia:)
Olaboga cam ripy ...jakieĹ dziwne kopie np Naruto 3 krÄ ĹźÄ , a z youtube mozna sobie Death Note'a ĹciÄ gnÄ Ä jak ktoĹ chce
Może wiecie co to za fragmenty bleacha na początku odcinka 106??
Kurza stopa właśnie oblukałem opening 106 epka powalił mnie na dechy. Jak na razie równym sentymentem darzylem tylko opening pierwyszch odcinków. Toż to żywa reklama nadchodzącego filmu (oby już jak najszybciej wszedł)jeżeli wątki z tego opa będą jeszcze w serii to już z radością na nie czekam. Saga Bountu już mocno mnie znużyła mimo że ostatnie akcje mocno osłabiły mój krytyczny stosunek do niej.Jeżeli ktoś wie skąd dorwac pełny kawałek muzy z openingu to PLEASE dajcie namiar (będę bardzo wdzięczny).Oby seria Bleach rozwijała się w dobrym kierunku a na święta uraczyła nas jakimiś specjalnymi widowiskowymi prezentami. Pozdro dla wszystkich fanów serii.
opening czyli YUI - Rolling star pochodzi z plytki ktora autorka jeszcze niewydala ale ripki z tv mozna sciagnac no chyba ze masz japonska vive to mozesz sam sobie zgrac a jak nie to gendou.com
z tego co gdzies wyczytalem, ten opening jest tylko przy tym odc, przy nastepnych ma powrócić do normlności.
co do muzy, to wcześniej podałem linka z pełną wersją piosenki:) wystarczy poszukać:)
a co do wersji kinowej, to raz sciagnąłem howla z kina, to jakość była cakiem niezła, i gdyby nie to, że jakiś facet przechodził to bym się nie kapnął że to kinówka:)
Jak sie bedzie nazywac ta kinowka ??
a juz widze sorry za spam...
a tak swoja droga fajno byloby jak jakas laska zakrecila by sie kolo Ichygo i mam nadzieje ze cos z tej kinowki przeniesie sie na serial
wiesz, że na tym forum, jest taka opcja jak EDYTUJ, mógłbyś jej czasem użyć
a tak swoja droga fajno byloby jak jakas laska zakrecila by sie kolo Ichygo i mam nadzieje ze cos z tej kinowki przeniesie sie na serial
Ano fajno , tylko która by sie nadawała?
Niby największe szanse ma Rukia
PS: Używaj opcji "edit" bo Cię tu zjedzą
PS: Używaj opcji "edit" bo Cię tu zjedzą
e tam odrazu zjedzą[kombinuje]
co do Ruki to się okaże bo może ta nowa będzie jakaś fajniejsza i bedzie przeniesiona do serialu a wtedy Rukia niestety pójdzie w odstawke[shithappens]
Ostatnio edytowany przez Darth Matt (2006-12-08 01:41:19)
Mhm ..nowa się przeuroczo prezentuje (przynajmniej w tym openingu)
Tylko wątku romantycznego jeszcze nie było w wykonaniu Ichigo i Rukii i nie jestem pewny czy się na na coś takiego zanosi
No dobra , może nie zjedzą tylko przeżują i wyplują
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-08 01:44:56)
czytajcie mange a się dowiecie:)
Tak?
Ech to była jednak wypowiedź za bardzo spoilerowata jak na mój gust więc ją usunąłem
Ok kto z kim według was? Lub też kto do kogo by pasował?
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-08 01:59:14)
ja myślę, że jako tak wątku miłosnego nie zobaczymy w bleachu i może dobrze, bo od tego mam dramaty i romanse:P
Pewnie masz rację brachu ale dobrze poprowadzony wątek ubarwia serię (np nasz dzielny Quincy i jego uczucie do pewnej Bountou )