Nie jesteś zalogowany.
DLA WSZYstKICH NIEWIEDZĄCYCH FILLERY MAJA SIE SKOŃCZYĆ PRAWDOPODOBNIE NA WIOSNE PRZYSZŁEGO ROKU!!!
Ps: Będziemy tą wiadomość powtarzać w nieskończoność według mnie to nawet sam Kishimoto nie wie dokładnie kiedy się skończą a wy się pytacie takich ludzi jak my
:D
Jee mam pomysł na chmurki można se uszyć jakies krótkie spodenki i jakiś top z chmurkami i będzie git :D
oz..ludzie jak mnie tu dawno niebylo..niema to jak niemiec ostatnio na nic czasu
taa Hatake chyba KILKADZIESIAT stron <tyyylko>, ale nie no temat o follerach sie chyba nigdy nieskonczy, zawsze sie znajdzie ktos kto sie pojawi z nikad i zacznie bredzic "kiedy skoncza sie fillery..ble ble ble" ....ja tego poprostu niekumam, ludzie nieumiecie se poczytac gdzies stronek jakichs o tym...albo poprostu poczekac... wiadomo ze niebeda trwaly w nieskonczonosc
Filerom zdecydowanie mówimy NIE co za dużo to też nie zdrowo
Ostatnio edytowany przez Tocio (2006-12-08 10:29:41)
KAKASHI GAIDEN STARTUJE W POłOWIE STYCZNIA A DRUGA SERIA NARUTO ZACZNIE SIÄ W POłOWIE LUTEGO. NATOMIAST JIRAYA WRĂCI PO NARUTO JUĹť W ĹWIÄTECZNYM ODCINKU.
Bo po świątecznym odcinku ma być dwa tygodnie przerwy i rusza kakashi gaiden.
a mozna wiedziec skad masz takie informacje?? :> Mam nadzieje ze sie nie mylisz bo juz mam dosyc ogladacnia tych zapychaczy... :/
widze ze tu same konkrety Jedni na wiosne drudzy na luty !zdecydujcie sie bo znowu jakis młodziak wejdzie i zapyta to w koncu kiedy koniec fillerów!:P ja mam wielka nadzieje ze seria wyjdzie w lutym!Ja sie przyznam ze oglądam fillery ale tego to juz sie przejadłem:(
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4880 - Dla nieświadomych!!!
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2006-12-08 11:09:33)
tak, ja to do anidb dodałem xD
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-08 12:57:28)
Aha! Znowu za miesiąc ruszy normalna seria xD Ile to już razy miało być najpierw na lato, potem od września... No nic, poczekamy zobaczymy^^
Dokladnie trzeba czekac, ale to fakt fillary sa juz przesada mogli by wkoncu wziasc sie bo roboty i isc rowno z manga ewentualnie dodac cos ale nie az tyle. Robi sie DB, masa niepotrzebnych odcinkow, czyli przerost formy nad trescia.
Byłoby milusio gdyby w fillerach umieszczono coś więcej o trenigu Naruto z Jiraiyą
PS: To kiedy się kończą fillery mówicie?
widze ze na temat o live action juz malo co kto gada,a zamiast tego jest dyskusja o fillerach:(
Kto oglądał film "Shinobi" wie jak mamy zrobić ten live
Fabułę chrzanić.. zastanówcie się jaki zrobić OPENING !
Kto oglądał film "Shinobi" wie jak mamy zrobić ten live
![]()
Fabułę chrzanić.. zastanówcie się jaki zrobić OPENING !
omg, to już zostaw mnie:P opening się zrobi, jak się nagra nas, nie damy klipów z anime przecież:D ja zawsze coś wymyśle, a będzie 30 osób prawie to migiem się zrobi...
a ten Shinobi... taa, czuj się, bo ci takie coś zrobię na komputerze:D
hehe no zrobimy pare efektów specjalnych
no te chmurki no... trzeba coś z nimi wymyślec
Też mam już przesyt tych fillerów
on woli siedziec na zadq i nic nie robic przez cale zycie ^^ bo jak by sie ruszyl to przypadkiem przezyl by jakas przygode ! (przygoda = pot i zmeczenie)
INFORMATION
Napisy do 212 odcinka, zostają zapowiedziane na godzinę 20 - 22 dzisiejszego dnia!
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-08 18:05:44)
a ja tak z innej beczki...moglby ktos zarzucic 51 odcinek (no i moze kilka wyrzej ale nie chce byc chwytac za reke jak dacie palec xD) bo mam 40.6% z odcinkow 51-100 no a nie moge sie doczekac az je obejze xD no a sciagniecie reszty troche potrwa
Bylbym bardzo wdzieczny
hehehe gratuluje pomyslu
btw hatake kiedy rusza StrayLife i kiedy bedzie forum