Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam! Dzisiaj kumpel do mnie pisał, że przeglądając sobie programy na cyfrze natknał sie na kanał 280 coś nazwa kanału Pasion na cyfrze + najlepsze jest to, że jest super jakośc tylko szkoda, że po włosku ale powspominać można.
Mangas/Passion - pisali o tym jeszcze w Kawaii.
jest to program kodowany na cyfrze + ale od czasu do czasu daja rozkodowane ramówki
u mnie na tym cały czas reklamy lecą i to w kółko ta sama (nie wiem czy teraz ale jak wchodziłem to ciągle na to samo trafiałem)
Co do tego programu to nie tylko na cfże jest bo na Polsat Cyfrowyteż ale dawo już telewizoran na oczy nie widziałem, a co dopiero mówić o ogladaniu czegoś
A co do tych niekodowanych programów to pewnie o którejś godzinie to leci tak jak Canal +też leci tylko przez jakisz czas trzeba poprostu trafić.
No co do ściągania to też ale jak ma się słabe łącze tak jak ja 14KB/s to troche lipa ale jest teszcze taki gościu jak MBell który rozdaje tzn. rozsyła ludziom anime a oni to dalej robią.
a możecie dać nr. kanału? na cyfrowym polsacie
Ostatnio edytowany przez Lompi (2006-10-22 10:06:30)
Mógłby mi ktoś powiedieć czy to DB jeszcze leci bo nie wiem czy mam w tamacie "Anime w TV" trzymać cały czas o nim info;)
Strony 1