Nie jesteś zalogowany.
Właśnie dodałem tłumaczenie do odcinka 6 chobis w troche ostrzejszm wydaniu Uwaga !! napisy tylko dla pełnoletnich ludzi +18 jeśli jednak ktoś sie uprze to i dla -18
Medal !
Medal !!
Trza mu dać za to medal !!!
MISTRZU ucz nas malućkich ludzików sztuki tłumaczenia
EDIT:
Sprawdzał ktoś czy timing pasuje do wersji [a4e]??
"O świcie nęci człowieka stojący kutas." Nęci pewno autora tego tłumaczenia:)
"Na przykład, jak głowe masz w spermie, albo brzuch,..." Albo mózg:)
"Motoposuwacz!" Stary jestem i nie wiem nawet co to jest:(
"00:03:32:Muszę jeszcze kogoś zgwałcić, więc już idę, odpierdol sie!" Idź dymać gołębie w parku i nie wracaj dla dobra ludzkości:)
Pewno siebie gwałcisz w parku:D
To tylko ułamek debilizmu.
Trzeba być nieźle zdesperowany, by stracić kupe czasu na pisanie takich zdań:(
Dalej nie dałem rady czytać, bo to nawet nie jest nudne.
Tylko żalosne.
Kandydat na: DEBILA ROKU!
A . Jak idziesz na ksiedza to nie ściągaj napisów z oznaczeniem +18 .I bo ja przelałem w te napisy moja całą psychopatyczną dusze!!! WIEC PODSUMÓJAC
Mod Edit: Uprasza się o przestrzeganie netykiety na łamach tego forum.
Zapomniałeś się podpisać:
Wojtek też 12 lat. Po terapii u doktora Andrzeja S.
hobby: samogwałt w parku.
aa spierdalaj z takim frajerem to nawed gadac sie niechce
Napisy te zostały skasowane, z oczywistych (mam nadzieję) powodów (ale może dodam tylko iż ich twórca popisał się wyjątkowym brakiem kultury i dobrego smaku), prosimy nie udostępniać podobnych ‘twórczości' na łamach serwisu Animesub.info.
Imperare sibi maximum est imperium
Kane, napisy nie były takie złe no i miały znaczek +18 (tak mi sie wydaje ) :D:D:D
Przecież tacy jak ty to se lubią pogadać. Erotoman-gawędziarz.
Na szczęście zdążylem ściągnąć to twoje cudo!
"Więc ty nie za często z nią wychodzisz, nie?" Z ręką znaczy się:)
"Miałam nadzieję, że dziś pójdę do klubu ze striptisem,..." Nadzieja matką głupich:)
"Nasz sklep strasznie wykorzystuje seksualnie pracowników..." No MM nie dla idiotów:D
"Hej trzymaj się kto mi będzie laske robił." Pies może?
"a HUJ WAM W DUPY!!! PSIE WYTRYSKI!!!" Na 100% pies:D
"Wystarczy...zamknij ryj bo ci procesor wykręce." To mówisz do kompa jak ci się .gify wolno ładują:)
'Narzady płciowe sprawne , Chii?" Pytanie brzmi, czy mózg działa?, czy może jesteś w stanie wegetatywnym:)
"Uśmiecham się, w dupie mam sperme" Małe a cieszy:D
Dobra, to za proste.
Jesteś murowanym kandydatem:D
Cymbał dodał je 2gi raz:)
Pewno się teraz masuje pod biurkiem:)
Hmm... pan niewierny chyba zapomniał zajrzeć na forum, że o odebraniu poczty nie wspomnę. Napisy zostały usunięte, a pana niewiernego uprasza się o rozsądek, albo ta przygoda skończy się dla niego banem.
Cholera nawet nie zdąrzyłem ściągnąć XD
Też nie zdążyłem, czyżby szykował się drugi obieg? A tak na marginesie to też czasem mam ochotę potłumaczyć coś w "stylu wolnym" jednak staram się nie wychodzić z tym do ludzi, takie żarty mogą ujść w gronie kumpli przy piwie, bez piwa są raczej żenujące.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Nieźle napisane panie opcy. Myślę iż same napisy chętnie wyśle wam pan niewierny, ew. ja.
Szczerze to przeze takie napisy tylko sie syf robi ;/
Co jedno to musze przyznac ~sw_michal -owi wyobraźnie i poczucie humoru to on ma nawet ja bym sie nie powstydził wyciagnąć z kontekstu (jakiego kontekstu??) całości moich napisów i dopasować tam wszystkie swoje (~sw_michal -a) niespełnione fantazje sexualne i przypisać je do mnie. hmm... proponuje udać się do terapełty.
LOL
OK, panowie, kończymy ten wątek, bo zacznie się pyskówka :]