Nie jesteś zalogowany.
NIN jest robiony palcem, takie Depeche Mode na miętko.
Co masz przez to na myśli? Bo raczej nie ekspresję
Nie cały NIN jest robiony palcem, tylko jego część. Faktem jest też, że Trent Reznor samemu tworzy całą zawartość płyty. Zespół, który widać na kipach i koncertach jest przeznaczony tylko do tego
Tak poza tematem głównym xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Obiwanshinobi napisał:NIN jest robiony palcem, takie Depeche Mode na miÄtko.
Co masz przez to na myĹli? Bo raczej nie ekspresjÄ
WĹaĹciwie wszystko. Flaki z olejem niemrawe, do tego wtĂłrne.
P.S. SĹyszaĹeĹ "T.V. SKy", albo "L'Eau Rouge" The Young Gods? NIN jest hen, daleko nie tyle za Murzynami, ile za Szwajcarami.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-12-10 07:22:31)
Quithe napisał:Obiwanshinobi napisał:NIN jest robiony palcem, takie Depeche Mode na miętko.
Co masz przez to na myśli? Bo raczej nie ekspresję
Właściwie wszystko. Flaki z olejem niemrawe, do tego wtórne.
P.S. Słyszałeś "T.V. SKy", albo "L'Eau Rouge" The Young Gods? NIN jest hen, daleko nie tyle za Murzynami, ile za Szwajcarami.
Nie słyszałem.
NIN'u nie uważam za ani niemrawy, ani wtórny. Zdania nie zmienię Widać za mało go słuchałeś. Ale jak wiadomo są gusta i guściki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
NIN'u nie uwaĹźam za ani niemrawy, ani wtĂłrny. Zdania nie zmieniÄ WidaÄ za maĹo go sĹuchaĹeĹ.
Raczej za duĹźo sĹuchaĹem rzeczy, po ktĂłrych NIN stanowi popĹuczyny (od wczesnego Killing Joke poczÄ wszy), Ĺźebym uwaĹźaĹ ich muzykÄ za mocnÄ i oryginalnÄ .
Kawałek NIN leci w tym trailerze (jak zresztą w każdym z dotychczasowych trailerów do 300) - Just like you imagined. I jak generalnie ich nie słucham, tak ten kawałek od kilku miesięcy nieprzerwanie gości na playerce
@Kilgur - dlatego właśnie ( i dlatego, że bardzo często polskie tytuły są słabe) ja zawsze używam tytułów oryginalnych.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-12-10 12:06:58)
Zobaczcie 300 sekund z "300". Rany już tak niewiele zostało do premiery
ja tam na ten film do imaxa idę:D będzie to nie zapomniane wrażenie:D jeszcze jakieś 3 tyg tylko:D
Własnie dzis wpadl mi w rece komiks. Zaraz zaczynam czytanie, to bedzie wstep przed filmem
No to odliczamy... do 23 Marca zostało jeszcze 20 dni
Premiera wtedy kiedy PS3 w europie ^^
300 dostał ocene 6/6 na IGN.
W czasopiśmie "premiery" jest recenzja filmu i jedyny minus to tłumaczenie tytułu ^^
Tytuł jest już taki jaki powinien być, czyli "300".
Tytuł jest już taki jaki powinien być, czyli "300".
Dokładnie, zmienili jednak na wersję oryginalną. I dobrze. A ten film to będzie świetne widowisko.
Freeman napisał:Tytuł jest już taki jaki powinien być, czyli "300".
Dokładnie, zmienili jednak na wersję oryginalną. I dobrze. A ten film to będzie świetne widowisko.
zmienili, bo na plakacie się nie zmieściło "300tu Spartan"[szalony]:D
trailer do kitu... film pewnie bedzie jeszcze wiekszą komercyjną hollywodzką masową kupą
trailer do kitu... film pewnie bedzie jeszcze wiekszą komercyjną hollywodzką masową kupą
Swoja opinie podaj dopiero jak obejrzysz film.
Na razie wyraził przypuszczenie
Na razie wyraził przypuszczenie
Przypuścił juz z góry że to będzie kupa...
Radziłbym się poduczyć jeszcze języka polskiego, to nie byla moja opinia a przypuszczenie ze to bedzie podobne do troi i do [tego filmu z alexandrem wielkim - nie pamietam jak on sie nazywal]
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-03-03 20:27:14)
Niezłe może być to 300 :d napewno pujde do kina :d