Nie jesteś zalogowany.
a ja robie koło 20:30, bo se wyjde gdzieś, a zaraz przyjde, a to sie zagapie w tv, albo do babki xD i tak leci i leci, a jeszcze komputer "super hiper" więc...:D
Jestem poirytowany tym, że manga naruto w japoni dosiegnela 33 nru! A w Polsce jest dopiero tom 19... :(
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-10 17:05:19)
Hatake napisał:sansiro napisał:Hatake napisał:no wybacz, ale nie moja wina, że moj piecyk działa jak działa...
daj kasę to sobie kupie nowy...
a z resztą, czy ja w ogóle musze te napisy robić?[gwizdze]Rób co chcesz tylko dotrzymywaj słowa. Teraz każde twoje słowo powinno być Don't
distribut dla czytających te forum^^. Miną lata kiedy twoje słowa zaczną być znów cenione pod względem ufności. Bo Haktakom Sie UFO:)[baka][kombinuje]staram się jak mogę, ale maszynie elektronicznej tego nie wytłumaczysz...
już prawie skończyliśmy, ale stary... ten twój angielski przebija wszystko...
a czy ja jakiś guru jestem? wiem, że wyręczam dużo ludzi, robiąc napisy do naruto, ale w końcu to tylko napisy...Słuchaj! Rozumiem cię! Angielski mam GoD/The Best! Czekam na napisy z utęsknieniem:) Co do postu z tymi przykładami to tylko żarciki takie! Hatake ja cie "The Most" More Szanuje:). Pozdrawiam
Mysle ze zarowno angielski jak i polski masz na rownym poziomie...
Jestem poirytowany tym, że manga naruto w japoni dosiegnela 33 nru! A w Polsce jest dopiero tom 19...
:(
To powiedz Rafałowi Rzepce, żeby przyśpieszył z robotą, bo faktycznie sie opi******...
My tu co tydzień za FREE naruto robimy anime, a temu za pieniądze nie chce sie raz na miesiąc jednego tomu wydać:D
[cytuj]Jak będzie koniec fillerów to będziemy musieli pracować za trzech i w ogóle 1000% normy.
[/quote]
To może znajdźcie trzeciego :d
jak coś to mogę pomóc
ludzi prosze :> dajcie mi 51 i 52 odcinek naruto na dd :> xDxD
[cytuj]Jak będzie koniec fillerów to będziemy musieli pracować za trzech i w ogóle 1000% normy.
To może znajdźcie trzeciego :d
no to mamy: ciebie:D
Pawa: se ściagnij xD
znalazlem ta stronke 2 minuty temu...super transfer ciagnie mi 10kbps xD a kce dzisiaj se do poduszki obejzec :}
edit: dzieki za fatyge :)
edit2: oka znalazlem;p wpisalem tajne szyfry hakerskie z nasa w google i mam xD
Ostatnio edytowany przez Pawa (2006-12-10 21:38:20)
Witam wlasnie tak czytam se po mojej długiej nieobecności i coś nam temat podupadł na dalekie miejsce na forum no no coś się złego z nami dzieje
kto ma jakiś pomysł na rozruszanie towarzystwa??:D:D
moze masowe pisanie scenariusza?
Ee...dobry pomysł to kto zaczyna??
może stworzymy taką swoją historie że każdy bedzie dodawał jedno zdanie do naszego scenariusza
była gdzies taka zabawa na jakimś forum tylko że dawali po jednym słowie
możemy spróbowac
co wy na to??:D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-11 17:34:59)
Everelyn: wybacz, ale spróbować, nie sprubować
hm a z tym scenariuszem no nieźle, ale ja do wielkowyobraźniastych nie należę, więc nie zacznę:P może gdzieś w trakcie pisania scenariusza się udzielę.
Ozz...jak ja mogłam napisac przez takie U już poprawiłam
Ekhm...a więc może zaczne
Dawno dawno temu, no może nie aż tak dawno...
Dobra i może ustalmy pare spraw
1) pomysły niezwiązane z fabuła (Naruto) się nie liczą
2) Nie dajemy więcej niż jedno zdanie za jednym razem
3) Piszemy scenariusz który można zrealizować w świecie rzeczywistym :D żeby komuś się latać nie zachciało
nom i to chyba tyle myślcie
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-11 17:41:14)
a moze dawno? w kazdym bądź razie...pewnego razu :p
super
Za siedmioma górami ...za siedmioma lasami
Leżała ukryta wioska ninja ...[hehe]
byla ona znana z najsilniejszych ninja na(zeby urozmaicic :p) wschodnim wybrzerzu(bo jak za 7 górami i lasami to gdzies przy morzu xD)]
lol chvyowe :p
byla ona znana z najsilniejszych ninja w kraju (lepsze:p)
Ostatnio edytowany przez Pawa (2006-12-11 18:30:59)
wiesz brachu , to musiało być niekoniecznie wybrzeże ale równie dobrze jezioro , staw lub stepy , ale ok niech będzie wybrzeże , pozatym o ile pamiętam na jeden kraj przypada zazwyczaj jedna wioska więc oni są najsilniejsi bo są jedyni (nie liczę tu jakiś wędrujących ninja kucharzy - był o tym filler )
Ale ok kontunuujmy:
Wodzem tejże wioski był pewien dziarski blond młodzian który lubił sobie hasać po okolicy na wielkiej żabie ...
omg xD
kto bedzie żabą?:>