Nie jesteś zalogowany.
Ja narazie czekam z sciagnieciem na suby PL
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
[APeopleRaw] D.Gray-man (704x396 DivX511 120fps)
07. The Tombstone Of MemoriesCzy ktos w ogole sciaga? Jest sens wstawiania?
Nom, ja tez od was ciagne rawy D.Gray Man'a
Jezeli sprawdzasz obecnosc
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-11-15 16:03:37)
Obejrzalam dwa pierwsze epki, i musze przyznac ze zadna rewelacja. Pozatym ta reka tego chlopaka.. jak ja widze to jakos tak niedobrze mi sie robi. Nie wiem czemu w sumie
Odnosze wrażenie, że osoby nie czytające mangi i oglądajace tylko anime zazwyczaj stwierdzają, że serii nie warto oglądać...
POczytajcie mange i wtedy zrozumiecie pięknmo tej historii bo trzeba przyznać, pomysł autorki jest świetny.
[APeopleRaw] D.Gray-man - 08 (704x396 DivX511 120fps)
odcinek 8 rządzi!!!
Kurcze a ja czekam az SHS-TW wyda 7 ep.... ech....
Kurcze a ja czekam az SHS-TW wyda 7 ep.... ech....
ja też, tylko jak narazie to nie za bardzo mi sie podoba to anime, lecz myśle że to się dopiero rozkręci, z tego co słyszalem to ma byc taśmociąg jak Naruto, Bleach, Dragon Ball, wiec zobaczymy co dalej będzie
Eragon, masz racje. Ja przeczytałem cała mange jaka została przetłumaczona na polski czyli do 66 chaptera i musze przyznać że anime będzie rewelacyjne zwłaszcza jak już akcja się rozkręci na dobre
W tym tygodniu powinno wyjść pare nowych chapterów PL(po polsku)
Ech , ściągnę sobie chyba parę odcinków i zobaczę co to za cudo
Ja skromnie w sprawie napisów do tego anime...
Znalazłam tylko od 01-07 ep.
Dalsze odcinki są już dostepne, a ja niestety ni moge ich obejrzeć, ponieważ moja znajomość japońskiego, czy nawet angielskiego jest katastrofalnie niska
Proszę o pomoc..
Ja ma tylko jedno pytanko... robi ktoś synchro do tych rawów? Mi się udało zrobić jedynie do epów 1-3, a w 4 się rozlatują... a koljnych jak ni ma tak nima
Ja ma tylko jedno pytanko... robi ktoś synchro do tych rawów?
Nie wiem czy to miał być żart, odnośnie postu wyżej ale w razie gdyby jednak nie był to:
To trzech pierwszych epków dodane jest już synchron do tej wersji.
W czwartym wystarczy zmienić FPS z 23.97 na 119.88 oraz przesunąć czas napisów po openingu o 9 czy 10 sekund wstecz.
A od 5 do 7 raczej ciężko mówić o jakimkolwiek timingu, gdyż w końcu są w TMPlayer a raczej nikomu nie chciało by się robić samemu od początku(no prawie od początku). A jeżeli mowa o wyświetlanej czasówce to wystarczy tylko w SubEdidzie wejść w menu napisy i wybrać opcję "popraw napisy". I automatycznie SubEdit doda dwukropki na końcu czasówki i tym samym napisy będą wyświetlać się poprawnie.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-12-10 18:29:09)
Taa... ja robiłem synchro do 1-3 jak wyszly pierwsze wersje subów... dlatego napisałem tak a nie inaczej.
[cytuj]W czwartym wystarczy zmienić FPS z 23.97 na 119.88 oraz przesunąć czas napisów po openingu o 9 czy 10 sekund wstecz.[/quote]
Próbowałem, ale nic... chyba ze mi SE zwariowal.
[cytuj]A od 5 do 7 raczej ciężko mówić o jakimkolwiek timingu, gdyż w końcu są w TMPlayer a raczej nikomu nie chciało by się robić samemu od początku(no prawie od początku).[/quote]
A są wogóle do tych epów? i wywaliło tylko epy 1-4.
[cytuj]A jeżeli mowa o wyświetlanej czasówce to wystarczy tylko w SubEdidzie wejść w menu napisy i wybrać opcję "popraw napisy". I automatycznie SubEdit doda dwukropki na końcu czasówki i tym samym napisy będą wyświetlać się poprawnie.[/quote]
Taa wiem... ale osobiscie unikam TMP jak ognia...
Bo ty pewnie wpisujesz D.Gray-man a autor zatytuowal napisy D. Gray-man
Próbowałem, ale nic... chyba ze mi SE zwariowal.
Dziwne, ja dopasowywałem właśnie tak i napisy wyświetlają mi się poprawnie. Wprawdzie oglądałem w MPC ale SubEdidzie także wyświetlają mi się normalnie. Zresztą pozwoliłem sobie wysłać ci dopasowane napisy na e-mail, to sprawdź sobie jak ci działają - mi w każdym razie zarówno w MPC jak i SubEdidzie wyświetlają sie jak powinny.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-12-10 19:25:35)
a ja mam pytanko tłumaczy ktoś jeszcze tą serie???
Nie i raczej nie bedzie :/ Karasu napisal, ze nie da rady, nie wiem co z Sanzoku i Shodaime, ale skoro nie tlumacza dalej to chyba nici z polskich subow do gray'a a szkoda bo jak dla mnie to super anime... Nic trza z eng hardami ogladac