Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hejka, mam niezly problem. W mediamarkcie kupilem sobie pudelka na plytki dvd. Chcialem wydrukowac pare okladek i je wykorzstac na pudeleczka aby ladnie wygladaly. Sciagalem z anime cover station czy anime covers wszystkie ten sam rozmiar maja ale po wydrukowaniu musze je przcinac aby pasowaly. Macie jakis pomysl co z tym zrobic? Na jaki rozmiar zmienic itp? Chce tlyko moc wydrukwoac i za folijke w pudelko wlozc aby ladnie prezentowaly sie na polce. Bede wdzieczny za porady.
Wymierz sobie linijką jakie powinny być do pudełka i przeżuć obrazki do Photoshopa, zmień rozdzielczość i wydrukuj
Albo jeśli używasz nero to tam jest taki programik CoverDesigner, poszukaj w katalogu, w którym zainstalowałeś Nero. tam wystarczy wrzucić obrazek i dopasować do linii, które tam są.
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-10-25 16:39:26)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
W Nero CoverDesigner okładki są z deka przykrutkawie, wiec odradzam...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
nie wiem co gdzie masz przykrótkawe, mi pasują idealnie
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
jest tez taki specialny program do okladek... CoverXP chyba...
Mam takie pytanie do was: wiecie może co potrzebuję ,by wydrukować jakiś obrazek na płyte tak jak to jest na oryginałach?
Ostatnio edytowany przez Hayate (2006-10-25 19:25:49)
Mam takie pytanie do was: wiecie może co potrzebuję ,by wydrukować jakiś obrazek na płyte tak jak to jest na oryginałach?
Nagrywarki z technologią LIGHTSCRIBE lub LABELFLASH
albo kupić samoprzylepne okładki na płyty, wydrukowac a potem przykleić
są dostepne płyty do drukowania, ale do tego byś musiał mieć specjalną drukarke co ma możliwośc drukowania na płycie ( widziałem ze jakieś drukarki Canona mają taka funkcje)
Tak jak wczesniej jest napisane najlepiej w programie nero. Tam mozna tez do innych formatow pudelek dopasowac
Chyba kupię tą drukarkę http://www.uno.pl/t_10834/pixma_ip3000/ jeśli ktoś ma niech podzieli się wrażeniami
Ja troszę z innej beczki.
Od kilku dni szukam okładki do "to heart" i nic ;( , w sumie znalazłem jedną, ale nie podoba mi się.
Więc pomyślałem, że sam zrobię, ale na necie jest mało obrazków ( w ładnej jakości ) i niema za bardzo z czego zrobić takiej okładki.
Więc jeśli ktoś ma okładkę do tego anime, to bardzo proszę, niech ją "wystawi" na forum, lub mi ją prześle !!
Baaardzo Was proszę ; )
Gdzieś miałem tone obrazków/tapet z TH... a okładki też szukałem i nie znalazłem... pzoa tym chyba w temacie "Najładniejsze Dziewczyny z Anime" były te tapki .
Tak, kilka było ; ), przeszukałem wszystkie strony tego tematu "najładniejsze dziewczyny z anime", ale nie nadawały się za bardzo na okładke ;(
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-12-10 18:32:22)
Oczami Fana Blog ;]
Gdzieś miałem tone obrazków/tapet z TH... a okładki też szukałem i nie znalazłem... pzoa tym chyba w temacie "Najładniejsze Dziewczyny z Anime" były te tapki .
Strony 1