Nie jesteś zalogowany.
Cieslak-nie widze w tych projektach Hajime No Ippo... chyba nie porzucasz tego projektu ?
jasne że nie :) po prostu brak czasu ;/ nauka, nauka, nauka i jeszcze raz nauka ;/ tak jest jak olewasz sobie a potem ostra jazda
he, he... coś o tym wiem
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A ja mam takie pytanko Czemu zerzneliscie od nas schemat wrzucania subow? :P:P:P Hehe Milo nam, ze wyznaczamy jakies standardy
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-12-10 20:26:56)
A ja mam takie pytanko Czemu zerzneliscie od nas schemat wrzucania subow? :P:P:P Hehe Milo nam, ze wyznaczamy jakies standardy
what?? po prostu nie ma innego ładnego sposobu i na pewno nie ściągneliśmy tego z was
No nie wiem, ja tam praktycznie od zawsze do swoich napisów taki layout stosowałem i stosować będę, a że teraz jestem w grupie to co drugie = mogę zamienić na - albo nawet na * .
Ostatnio edytowany przez Krusty (2006-12-10 21:20:28)
KAT napisał:A ja mam takie pytanko Czemu zerzneliscie od nas schemat wrzucania subow? :P:P:P Hehe Milo nam, ze wyznaczamy jakies standardy
what?? po prostu nie ma innego ładnego sposobu i na pewno nie ściągneliśmy tego z was
Przyznaj się, zapamiętałeś przy ściąganiu Bartendera
No, przynajmniej będzie w jasny sposób opisane
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czemu zerzneliscie od nas schemat wrzucania subow?
No nie żartuj sobie KAT, nie tylko wy tak robicie, to raczej standardzik dla takich grup [hehe][hehe]
Ale czasami trzeba sobie pozartowac, zeby nie bylo za smutno
Ale wiecie, mogliście to ciut inaczej zrobić. Bo wygląda dość podobnie, a nie widziałam żeby ktoś tak robił oprócz nas wcześniej Pierwsze zdanie i przerywniki -=-=-=-=- takie same. Wykazalibyście się pomysłowością chłopcy No chyba, że po prostu bierzecie przykład z autorytetów tego serwisu <trochę narcyzmu nie zaszkodzi >, to rozumiemy
Spokojnie, my dopiero zaczynamy. Kwestia czasu i styl się sam wypracuje. Nie ma nic od razu
...wygląda dość podobnie, a nie widziałam żeby ktoś tak robił oprócz nas wcześniej...
Wniosek nasuwa się sam, jesteś zapatrzona w napiski Waszej grupy /jakby ktoś nie skumał, nawiązanie do narcyzmu /.
Hehe
Jasmine napisał:...wygląda dość podobnie, a nie widziałam żeby ktoś tak robił oprócz nas wcześniej...
Wniosek nasuwa się sam, jesteś zapatrzona w napiski Waszej grupy /jakby ktoś nie skumał, nawiązanie do narcyzmu /.
Pewnie dlatego, że rzadko korzystałam z polskich subów. Poza tym jak się dodaje suby, to siłą rzeczy się w nie człowiek wpatruje podczas wrzucania Nie będę drążyć tematu i prosić o wskazanie subów z takim podpisem jak wasz i nasz
Ech, to może damy: -||-||-||- albo -##-##-##- lub -::-::-::- jest wiele opcji, skończy się przynajmniej temat do rozmów o kopiowaniu czyichś wzorów
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-12-10 23:10:54)
Ale wiecie, mogliście to ciut inaczej zrobić. Bo wygląda dość podobnie, a nie widziałam żeby ktoś tak robił oprócz nas wcześniej Pierwsze zdanie i przerywniki -=-=-=-=- takie same. Wykazalibyście się pomysłowością chłopcy No chyba, że po prostu bierzecie przykład z autorytetów tego serwisu <trochę narcyzmu nie zaszkodzi >, to rozumiemy
jak dzieci, "bo on ma taki sam szlaczek jak ja!" (na pewno niektorzy pamietaja czasy gdy takie ozdoby byly popularne w zeszytach)
Przyznaj się, zapamiętałeś przy ściąganiu Bartendera
No, przynajmniej będzie w jasny sposób opisane
hehe
Po pierwsze w teamie mamy dwie kobiety ^^ A co do tego 'ściągnięcia' to naprawde nie wiem o co wami chodzi Już jest to zmienione na 100 razy lepsze
Hehe dobra skonczmy to. Mialy byc zarty a jeszcze troche i bedzie z tego przepychanka Cieszmy sie, ze mamy nowa grupe i juz.
Po pierwsze w teamie mamy dwie kobiety ^^ A co do tego 'ściągnięcia' to naprawde nie wiem o co wami chodzi Już jest to zmienione na 100 razy lepsze
Oj ja tylko zartowalem z tym na poczatku, jasmine nie potrzebne rozdmuchala
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-12-11 10:38:09)
My też mamy dwie kobiety w grupie xD Tu pozostaje remis
Mam dla was propozycję, jeżeli na siłę chcecie zmieniać ten szlaczek. Dajcie już zaproponowany # Mi przynajmniej ta opcja najbardziej będzie odpowiadać, ba, będzie lepsza niż nasza
EDIT
Macie świetną reklamę jak się wchodzi na waszą stronę. Rajtki wyszczuplające "bez głódwóek i odchudzania". Tak trzymać
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-12-10 23:59:36)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Będzie prawdopodobnie tak:
....................:::::: Napisy ::::::......................
.............:: przygotowała grupa::...............
...............::KURUOSHII ANIME::..............
..................:::::::::::::::::::::::::::::::::.................
A od kiedy forum jest stroną, bo jeśli o nią chodzi to dopiero jest w fazie projektu. Odczuwam niemiły chłód, mam wrażenie, że nie do końca każdemu odpowiada nasza grupa... zaczynają się bowiem dziwne insynuacje itp. Powiem jedno: kończmy to, bo po co robić z igły widły?
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-12-11 00:05:24)
aaa to o to ci chodziło z tą grupą bodzio:P
EDIT: fajnie brzmi po polsku wasza nazwa grupy xD ktoś tam rzucił hasłem, że nie wszystkim odpowiada ta grupa, hmm, może to przez nazwę?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-11 00:35:18)