Nie jesteś zalogowany.
ta nowa dziewczyna pewnie ma charakter yourichi i wygląd też podobny według mnie fajniutka (i taka mała historyjka miłosna mi się nasówa ) do juterka
dokladnie to samo pomyslalem... z paru scen wynika ze ona nie jest obojÄtna ichigo'wi... pewnie ktos jÄ porwal a ichi chce jÄ uratowac... wiecej nie moge sie domyslic ale to mi sie podoba
a mi się najbardziej podoba to,że zobaczę Kan-chana w akcji:D
edit:
a co do tego,kogo przypomina "nowa" panienka, to uważam, że jest podobna do pewnej z mangi:)ci co czytają, będą wiedzieć o kogo mi chodzi[kombinuje].
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-12-09 10:48:57)
EE... raczej nie:P Jezeli myslimy o tym samym:P Mi Ona Prypomina fuzje [Yourichi + Hinamori + Rukia] a czemu? tego to już nie wiem:P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
mi chodzi o pewna blondynke:)
serwus.dobry opening ale sobie apetytu narobilem ze nie moge k.rwa spać,wygłodnialem przez tych Bounto.Niech Ichi go zje w nastepnym epku please[hehe]
pozdron
nom nie tylko tobie ten epek narobił smaczka
no ciekawa bedzie walka
no ep 107 bedzie bardzo interesujący a tak swoją drogą ciekawe gdzie podział sie Zaraki Kenpachi. Dawno go nie było, on sie chyba na urlop poszoł ani nie walczył z Bounto starzeje sie chopek :|
Walczył z shinigamim
Zarazki walczy tylko z tymi, których uważa za godnych przeciwników:)
O ile umie ich odnaleźć
od tego ma przecież swojego nawigatora:D
Tia .... na jedno wychodzi (co widać choćby w OAVce )
taa:) ale np. w openingu widać, że Zaraki będzie się udzielał:D już się nie mogę doczekać tego filmu:)
Może być niezła jazda Rukia błyśnie nam shikaiem a Zaraki raczej zostanie odnaleziony przez przeciwników A co do tej panienki o której była wyżej wzmianka to ona wygląda jak Rukia z fryzurą Yoruichi.:)
A tak z innej beczki , trochę szkoda że nie pokazują bankai dwumieczowych kapitanów
(Jakby się ktoś zastanawiał , to ci co w anime wertują obecnie książki;))
Chociaż nie jestem pewien czy Ukitake by nie wyzionął ducha jakby wykonał bankai
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-11 15:30:16)
wiesz, nie mogą za bardzo pokazać ich bankai, skoro Kubo jeszcze nie pokazał jak wyglądaja:)
No wiem wiem ...w sumie szkoda że nie pokazał
chyba przestane ściągać rawa od S^M. uje jedne nie pousuwali reklam i nie dali zapowiedzi i przewodnika:[
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-12-11 15:42:51)