Nie jesteś zalogowany.
Nie mam jasnozielonego pojęcia
Razu pewnego do wioski najsilniejszych ninja w kraju przybyła delegacja zatrwożonych obywateli tego samego kraju w którym owi ninja byli najsilniejsi ...[hehe]
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-11 18:47:16)
wezmiecie duuuzego psa pomalujecie na zielono i juz :p
Delegacja zawołała zgodnym chórem :
- Ratujcie nas dzielni ninja
- Beast straszliwy ...lis dziewięcioogoniasty szaleje po kraju i kury nam kradnie oraz dziewice porywa...[hehe]
(Można jeszcze dodać że niemowlęta pożera)
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-11 18:51:41)
no ale najgorsze te kury :< ratujcie nasze kury :<
Zmartwili się ninja poczciwi niedolą biednych kmiotków gdyż serca mieli szlachetne i wrażliwe na ludzką niedolę....
(No wiesz brachu lisy mają już w zwyczaju nawiedzać kurniki )
Pozatym to wszystko nie musi być odgrywane tylko narrator może to wyrecytować
Chociaż scenka lisa z dziewicami zrobiłaby furorę
Nie no ludzie ratujcie jak nie chmurki to teraz dziewice wymyślacie :D
Ninja postanowili pomóc biednym i zdruzgotanym ludziom w opanowaniu złowrogiego liska...poczym wielki wódz zebrał grupy wyruszające w bój z liskiem
Pomysły kijowate radze wymyslic lepsze:P Hehe Mam sprowadzony strój naruto z USA:D OPASKI i Kunaje:P Rozmiar XL:D Btw Nabrałem troche czarnego charakteru LOOK AVATR:P
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-11 20:36:47)
Sansiro ten avatar jaka zmiana zaczynam się Ciebie bać :D a więc jeżeli masz jakiś fajny pomysł to dajesz
bo mnie wena twórcza opuściła już od 8 rana dzisiejszego dnia za dużo nauki mózg mi wypaliło
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-11 20:37:42)
To fakt ta scenka z dziewicami dobry pomysł
Taa szkoła wykańcza człowieka
Sansiro ten avatar jaka zmiana zaczynam się Ciebie bać
:D a więc jeżeli masz jakiś fajny pomysł to dajesz
bo mnie wena twórcza opuściła już od 8 rana dzisiejszego dnia za dużo nauki mózg mi wypaliło
BUHAHAHHAHAHAH, to ja se dam lisiego demona to bedziesz panikować:D
a co do weny... za dużo nauki? to się nie ucz Oo w szkole nic się nie nauczysz:D jeszcze bardziej mózg ci tylko wyżrą
mam lepszy pomysł, naruto będzie miał sprawdzian z biologii, wiecie, cytokineza, kariokineza, atp, sarkomery, miozyna, rybosomy, osseina...
eh, 500 post i o biologii... schodzę na psy :p
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-11 22:28:38)
AAAAA LUDZIE JESCZE WIECEJ NAUKI!!!!
hahaha wiecie co to ja polecam niech sie Naruto przygotowuje do egazminu z chemii na temat reakcji endoenergetycznych i egzoeneregetycznych plus troche jakis badziewi o katalizatorach i się biedactwo wkurzy i wysadzi akademie w powietrze rasenganem...jeżeli można wysadzić rasenganem...o i Naruto nie bedzie sobie umiał poradzic i poprosi o pomoc Sasuke który przywali akademi z chidori
a wiec to jakby ktoś niewiedział jest dalszy ciąg naszego scenariusza
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-11 22:40:49)
hahahahahaha ludzie, nimom pytan hahhahaha niezle to ja tez todam swoje:
Wtem, po paru dniach z posrod gruzow wydosaja sie krwiozercze ksiazki z zadaniami, cala wioska zaangarzowala sie by pomoc w walce, by przetrwalo ich ukochane miejse urodzenia....(albo i nie)....odwazni wojownicy Ninja wzieli wiec w swe dlonie naostrzone jak igla olowki i zaczela sie....wojna.... (kto ogladal FF A+ wie o co mi biega )
no wiec dotycczas mamy tak:
Dawno dawno temu, no może nie aż tak dawno... a moze dawno? w kazdym bądź razie...pewnego razu Za siedmioma górami ...za siedmioma lasami Leżała ukryta wioska ninja ... byla ona znana z najsilniejszych ninja na wschodnim wybrzerzu, byla ona znana z najsilniejszych ninja w kraju.
Wodzem tejże wioski był pewien dziarski blond młodzian który lubił sobie hasać po okolicy na wielkiej żabie(pie pomalowanego na zielono).Razu pewnego do wioski najsilniejszych ninja w kraju przybyła delegacja zatrwożonych obywateli tego samego kraju w którym owi ninja byli najsilniejsi.
Delegacja zawołała zgodnym chórem :
- Ratujcie nas dzielni ninja
- Beast straszliwy ...lis dziewięcioogoniasty szaleje po kraju i kury nam kradnie oraz dziewice porywa.
Zmartwili się ninja poczciwi niedolą biednych kmiotków gdyż serca mieli szlachetne i wrażliwe na ludzką niedolę. Ninja postanowili pomóc biednym i zdruzgotanym ludziom w opanowaniu złowrogiego liska...poczym wielki wódz zebrał grupy wyruszające w bój z liskiem.
Lecz w tem.....AAAAA LUDZIE JESCZE WIECEJ NAUKI!!!!
Naruto przygotowuje sie do egazminu z chemii na temat reakcji endoenergetycznych i egzoeneregetycznych plus troche jakis badziewi o katalizatorach i sprawdzian z biologii-cytokineza, kariokineza, atp, sarkomery, miozyna, rybosomy, osseina i się biedactwo wkurzy i wysadzi akademie w powietrze rasenganem...jeżeli można wysadzić rasenganem...o i Naruto nie bedzie sobie umiał poradzic i poprosi o pomoc Sasuke który przywali akademi z chidori.
Wtem, po paru dniach z posrod gruzow wydosaja sie krwiozercze ksiazki z zadaniami, cala wioska zaangarzowala sie by pomoc w walce, by przetrwalo ich ukochane miejse urodzenia....(albo i nie)....odwazni wojownicy Ninja wzieli wiec w swe dlonie naostrzone jak igla olowki i zaczela sie....wojna....
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-11 22:55:39)
no co ty tak szybko?? cza jeszcze wspomniec cos o tym lisie i kurach
no to to w czasie walki, jak to w zwyczaju, podczas walki, 1000 wspomnień xD
Wiecie co? Ja dla tej waszej hiostrijki, zabawi itd. założył osobny temat bo:
1.Zasmiecacie teamt o Naruto
2.Lepiej będzie wam nowy założyć i nikt by wam nie będzie wsykakiwał z innymi tematami
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
2.Lepiej będzie wam nowy założyć i nikt by wam nie będzie wsykakiwał z innymi tematami
To kiedy koniec fillerów?
Wiecie co? Ja dla tej waszej hiostrijki, zabawi itd. założył osobny temat bo:
1.Zasmiecacie teamt o Naruto
1. wcale nie zaśmiecamy, bo to też jest związane z naruto:P
2. a co wolisz smęcenie o końcu fillerów? i tak wiadomo kiedy koniec, to i tak znajdzie się osoba która się zapyta, bo jest zbyt mało inteligentna by przewinąć sobie kilka stron wcześniej i przeczytać:D
mam lepszy pomysł, naruto będzie miał sprawdzian z biologii, wiecie, cytokineza, kariokineza, atp, sarkomery, miozyna, rybosomy, osseina...
eh, 500 post i o biologii... schodzę na psy :p
yyy... cos czuje, ze odechcialo mi sie grac naruto Sarkomery?? Co to jest
Bez przesady mam sie uczyc biologi we wakacje?? Eee... poprosze cos innego...