Nie jesteś zalogowany.
widac widac
rybek je strasznie miły ^^
Cała seria EurekaSeven od Nanashi
http://www.unruledsvault.com/downloads.php
Dobra, 3 podejście... Wie ktoś skąd ściągnąć Memories OFF 2 od Anime Influx i ewentualnie Memories OFF od Anime Keep (pierwszy). Plizka, albo jak ktoś ma to poprosze o upload.
Dobra, 3 podejście... Wie ktoś skąd ściągnąć Memories OFF 2 od Anime Influx i ewentualnie Memories OFF od Anime Keep (pierwszy). Plizka, albo jak ktoś ma to poprosze o upload.
Coś tam się znalazło, ale niestety nie od A-Keep
http://misha.distrocity.com/
PS. Możesz mnie wychwalac pod niebiosa xD
PS2. Ta stronka co podałem jest ihmo zaje***ta
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-03 00:10:57)
Virus napisał:Dobra, 3 podejście... Wie ktoś skąd ściągnąć Memories OFF 2 od Anime Influx i ewentualnie Memories OFF od Anime Keep (pierwszy). Plizka, albo jak ktoś ma to poprosze o upload.
Coś tam się znalazło, ale niestety nie od A-Keep
http://misha.distrocity.com/PS. Możesz mnie wychwalac pod niebiosa xD
PS2. Ta stronka co podałem jest ihmo zaje***ta
Sugoi~ xD Domo Domo Arigato!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-12-03 02:33:07)
imo na tej stronie wszystko poblokowalo FBI
imo na tej stronie wszystko poblokowalo FBI
Której... TEJ? U mnie zawodowo. Może speed nie najlepszy (faktycznie słaby...), ale wklejam do FlashGet'a i leci. Mogło by być lepiej, ale posiadają całkiem bogaty arsenał. Jak narazie jedna z ciekawszych stron. Może znajdzie się jakąś lepszą to wtedy podam.
Ten speed rzeczywiście kiepawy jakiś... ale w międzyczasie coś innego się pociągnie, albo zostawi się na noc, masę możliwości.
Co do FBI... mh jakie FBI, ściąga bez problemów.
Szkoda tylko że hbs sitez już nie ma... taki dobry site
Hmm... u mnie nie chce Flashem... jak kopiuje do niego to nie pojawia się avik do ściągnięcia... na IE (skąd zazwyczaj ciągnę linki do Flasha) pojawia się Tapka z logiem FireFoxa. Jedynie na operze ciągnie u mnie... jeden plik na raz. Szkoda że kolejkować się nie da... ale stronka i tak zajefajna.
na byle ktory odnosnik u gory klikne i pojawia mi sie FBI ANTI-PIRACY
Hmm, dziwne, ja takiego czegoś nie mam
Jak wchodzę przez ie to mam to samo jak przez operę to już mogę ściągać :]
Już wiem. Jest to spreparowana strona tylko pod Opere i FF, aby ludzie nie wchodzili na nią przez IE tylko przez alternatywne przeglądarki, bo IE to shit (taki mały żart )
tyle, ze ja wchodze przez FF :O
Fakt, ale łoś ze mnie [jezor][baka][cholera][deprecha][rip]
Poza tym, jest nawet News o tym
Byłbym BARDZO wdzięczny za jakąś lineczkę do serii Simoun
Pozdrawiam. ^^
a wie ktos skad sciagnac Tenjou Tenge w rm. nie z MU?
Ostatnio edytowany przez Wrona (2006-12-11 22:47:37)
EDIT: Ups ... Virus ma rację. Zupełnie zapomniałem ... Seria jest u nas zlicencjonowana. Link usunięty.
Ponawiam uprzejmie prośbę o link do serii Simoun, jeśli ktoś takowym dysponuje.
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-12-12 08:23:59)
na stronie 7 zacząłem udostępniać całą serie Tenjou Tange =]
Ostatnio edytowany przez Solidus (2006-12-12 01:01:52)
A wiecie że ta seria ma u nas licencje... i pewne organa władzy tego forum mogą wam zrobić prawdziwe "bebe" za udostępnianie linków... mnie to imo leci i powiewa, ale panom z GTW już nie .
Dysponuje ktoś może Linkami do serii He is my master ? Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś wie gdzie w tą serię można się zaopatrzyć.