Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Jakby sie zastanowic, to ja tez zbytnio nie przepadam za YAOI. Bardziej wole shounen-ai. Pamietam, ze Gravitation to moje pierwsze anime jakie obejrzalam (zdajac sobie sprawe z tego, ze ogladam anime). Te wspomnienia..
Gravitation buhahahaha popłakałem się na tym ze śmiechu
To była oavka
Muzyka tam była świetna
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-11 23:59:05)
a widziales serie TV?
Niestety nie
To GORÄCO polecam
Też taka zabawna?
Tak I jest tam tez oczywiscie moj ulubieniec- Ryuichi Sakuma
Ok rozejrzę się za tym , coś z Gravitation chyba wyszło w Polsce no nie?
Tak. Seria TV na DVD. Nie wiem czy oavka tez.
Acha ...no to jak się uda to sobie zrobię prezent na święta , ewentualnie w styczniu
Muzyka też tam jest taka świetna jak w OAV?
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-12 00:10:06)
Mi sie muzyka podobala nawet bardziej w serii TV niz w oav
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-12-12 00:12:29)
Nono ..czyli humor plus fajna muzyka , super
Ale oczywiscie pamietaj, ze kazdy ma swoj gust. Jakby ci sie seria TV nie spodobala, to z pretensjami nie do mnie
Jeśli chodzi o Yuri to takich tytułów jest bardzo mało jakoś mi nie przeszkadzają ale sam osobiście nie czytam bo mnie nie interesują. Za to moja wrogość do Yaoi to wzrasta z dnia na dzień co sobie wejdę sprawdzić co nowego wydała jakaś grupa skanlacyjna na http://www.mangaupdates.com to co 3 odnośnik do jakiegoś Yaoi no szlak człowieka może trafić. Powinni ich pozamykać tych co to tworzą i tłumaczą, wrrrrr (troche mnie poniosło ale ile można tego produkować ?? )
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-12-12 00:22:16)
Ale oczywiscie pamietaj, ze kazdy ma swoj gust. Jakby ci sie seria TV nie spodobala, to z pretensjami nie do mnie
Mam przeczucie że mi się spodoba . A że się ze swym przeczuciem dogaduję wyśmienicie to niema strachu
Feniksie , jak chcą niech robią , z hentaiami jest tak samo
Po prostu mniej tolerancyjni od kobiet którym zazwyczaj nie przeszkadza ani yuri ani yaoi
To się nazywa "homofobia". Faceci boją się pederastów i pederastii, podczas gdy lesbijek nikt się w zasadzie nie boi. Facet czytający/oglądający yaoi naraża się na podejrzenia, obmowę i napiętnowanie społecznym odium. Zresztą, dawniej myślano, że wrzody żołądka robią się z nerwów, a potem rozpoznano winnego mikroba. Przypuśćmy, że IV RP jednak się wykluje. Wtedy tylko patrzeć pigułek leczących z pederastii. U kogo trójki robotniczo-chłopskie znajdą w akcie obywatelskiej rewizji yaoi, ten zostanie skierowany na leczenie prewencyjne. Kto wie? Może obowiązkowe szczepienia będą. "Lepiej zapobiegać, niż leczyć."
Prawda jest taka ze wszystko zalezy od osoby, tak samo kobiety moga byc zniesmaczone widzac kobeieta-kobieta jak i facet-facet, tam samo faceci widzac kobieta-kobieta, facet-facet, a ze w naszym chorym spoleczenstwie nieco "przychylniej" patrzy sie na zwiaski kobieta-kobeta np widzac dwie 16stolenie panienki idace ulica trzymajace sie za reke pomysli sie "dobre kolezanki" albo nawet nie zwroci sie na nie uwagi, gdyby to szli chlopcy to wpier ludzie zaczeli by ich wyzywac od pedalow, nastepnie zostali by pobici, pogonieni itp }:> znam osobiscie 1 lesbijke i 2 gejow, jako ze to sa moi znajomi to ich toleruje, ale jest przeciwny paradom rownosci itp
KiedyĹ byĹam bardzo aktywna na forum 'Brokeback Mountain' i tam 70% ludzi wypowiadajÄ
cych siÄ, ktĂłrzy nie tolerowali gejĂłw, tolerowali lesbijki. Hmm... wydaĹo mi siÄ to dziwne, Ĺźe wiÄksze 'przyzwolenie' jest dla zwiÄ
zkĂłw kobieta-kobieta.
A co do yuri to siÄ Ĺźadko z tym spotykam... yaoi jest wszÄdzie, a yuri to ze ĹwiecÄ
szukaÄ
Hotaru wiesz jak to jest, chłopak nie zaakceptuje dwójki gejów ale lesbijki tak, podejrzewam że kobieta ma odwrotnie:) choc ja znam jednego geja i dwie les. I przyznam że fajnie jest z nimi iść na piwo lub na zakupy:P
Saeroth widze że mam podobnie:) ale nie mam nic przeciwko paradą tego typu:P choć otwarcie powiedziałem że jedtem przeciw adopcji przez takie pary dziecka i nie chodzi o to że wychowaja je żle ale wydaje mi sie że dziecko będzie miało z tego powodu... no w każdym razie nie bedzie miało miłego życia na osiedlu/szkole itd.
A żeby nie offtopować to jak juz pisałem to do Yaoi nic nie mam, a Yuri jeszcze w życiu nie widzialem więc oceniać nie mogę:D no chyba że ktoś będzie miły i da jakies namiary:P
Ostatnio edytowany przez teusz (2006-12-13 00:12:05)
Jeśli chodzi o Yuri to takich tytułów jest bardzo mało jakoś mi nie przeszkadzają ale sam osobiście nie czytam bo mnie nie interesują. Za to moja wrogość do Yaoi to wzrasta z dnia na dzień co sobie wejdę sprawdzić co nowego wydała jakaś grupa skanlacyjna na http://www.mangaupdates.com to co 3 odnośnik do jakiegoś Yaoi no szlak człowieka może trafić. Powinni ich pozamykać tych co to tworzą i tłumaczą, wrrrrr (troche mnie poniosło ale ile można tego produkować ?? )
O, a to pewnie przejaw tej powszechnej w Polsce akceptacji homoseksualizmu, o której istnieniu szanowny Kolega próbował mnie przekonać w pewnym innym wątku...
KiedyĹ byĹam bardzo aktywna na forum 'Brokeback Mountain' i tam 70% ludzi wypowiadajÄ cych siÄ, ktĂłrzy nie tolerowali gejĂłw, tolerowali lesbijki. Hmm... wydaĹo mi siÄ to dziwne, Ĺźe wiÄksze 'przyzwolenie' jest dla zwiÄ zkĂłw kobieta-kobieta.
To po prostu kwestia pewnej estetyki
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna