Nie jesteś zalogowany.
Sprawdź w jakim trybie chodzi Ci dysk, jak PIO lub wczesne UDMa, to może być to spowodowane przez zbyt wolną komunikację z dyskiem. Nie zaszkodzi go też zdefragmentować.
oczywiście czymś innym niż defragmentator Windowsowy:)
Czy chodzi o tzw. "momenty"? Może masz wstydliwego kompa.
Suchy napisał:Sprawdź w jakim trybie chodzi Ci dysk, jak PIO lub wczesne UDMa, to może być to spowodowane przez zbyt wolną komunikację z dyskiem. Nie zaszkodzi go też zdefragmentować.
Tzn ma sobie zdefragmentować dysk pod Windą jakimś defragmentatorem linuxowym przykładowo?
Czy chodzi o tzw. "momenty"? Może masz wstydliwego kompa.
loool chcesz mnie zabić ?? :P
defragmentacja nic nie da bo przeciez gosc napisał ze po formacie tez tak sie działo
Kto nie zauważył, że problem został już rozwiązany, ręka do góry.
zgubilem miedzy wierszami wypowiedz samego autora tematu
Hatake napisał:Suchy napisał:Sprawdź w jakim trybie chodzi Ci dysk, jak PIO lub wczesne UDMa, to może być to spowodowane przez zbyt wolną komunikację z dyskiem. Nie zaszkodzi go też zdefragmentować.
Tzn ma sobie zdefragmentować dysk pod Windą jakimś defragmentatorem linuxowym przykładowo?
nie po prostu czymś innym niż ten windowsowy, bo ten windowsowy to działa na zasadzie: "zrobię, ale i tak nie działa" bo po restarcie pc, wszystko wraca tak jak było przed defragmentacją, czyli nie ma po co nawet tym robić:)
heh defragmnetacja ciekawe ile defragmentowalo by mi moja 200gb partycje wsumie wszystkie dyski jakbym w kolejke jakas zapuscil to pewnie przez tydzien bym kompa nie mogl dotknac ^^
ara ara...
heh defragmnetacja ciekawe ile defragmentowalo by mi moja 200gb partycje wsumie wszystkie dyski jakbym w kolejke jakas zapuscil to pewnie przez tydzien bym kompa nie mogl dotknac ^^
O chryste! 200gb partycja. omfg, rotfl.
Kto takie robi?
Nie dość, że wspomniana defragmentacja robi się niezmiernie długo na czymś takim (o ile nie korzystasz z innych defragmentatorów - polacam nie ważacy nawet 3mb power defragmenter), to do tego jak coś chcesz wyszukać tam to system bedzie to robił dłużej.. wczytywanie plików trwa dłużej... robisz dziadka z kompa
ja mam 80gb dysk podzielony na 4 partycje (co i tak uwazam za malo) ale w styczniu zamierzam kupic 250gb (zastanawiam sie czy skoncze na 12 partycjach ^^ )
To śmieszne.Dysk 250 gb w ogóle nie trzeba dzielić na partycje albo ewentualnie na dwie.
To śmieszne.Dysk 250 gb w ogóle nie trzeba dzielić na partycje albo ewentualnie na dwie.
To wyjaśnij nam jeszcze, których liczb jest więcej: naturalnych, czy rzeczywistych? Właściwie - który zbiór ma większą moc?
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-12-12 09:51:21)
To śmieszne.
Tom, zabijasz....
W sumie napisałbym jak się uporałem z tym problemem gdyby nie to, że po trzech epkach Hell Girl znowu wszystko zaczęło się pieprzyć. Właśnie okaleczam się czymkolwiek z niemocy...
"Skazany na zajebistość"
Mi pomogla rada Kisiela, a mianowicie:
Jeszcze kiedyĹ miaĹem podobnie jak chciaĹem przetestowaÄ WMP 10. UsunÄ Ĺem go razem z 'windows media runtime format' i wpisy z rejestru potem przywrĂłciĹem edycjÄ wbudowanÄ (9) i problem sie rozwiÄ zaĹ.
thx :* :>
Mi pomogla rada Kisiela, a mianowicie:
Kisiel napisał:Jeszcze kiedyś miałem podobnie jak chciałem przetestować WMP 10. Usunąłem go razem z 'windows media runtime format' i wpisy z rejestru potem przywróciłem edycję wbudowaną (9) i problem sie rozwiązał.
thx :* :>
dokładnie, wmp 10 to shit, ja to mam tą standardową co jest w xp, chyba 7 nawet:D
A może update do 11? Ja problemów nie stwierdzam (u siebie).
dokładnie, wmp 10 to shit, ja to mam tą standardową co jest w xp, chyba 7 nawet:D
w XP jest seria 9 z chyba jednym update w SP-2.
A może update do 11? Ja problemów nie stwierdzam (u siebie).
Ale to nadal chyba jest beta... bety od microshitu nie testuje.
wmp 11??
nowe wersje wychodzą czesciej niz ja komputer uruchamiam