Nie jesteś zalogowany.
btw. wyszedĹ singiel 9 openinga od Nipponsei'a, to moĹźe weĹşmiemy wersje instrumental jako opening i sami zaĹpiewamy:D
grejpfrut napisał:mam lepszy pomysł, naruto będzie miał sprawdzian z biologii, wiecie, cytokineza, kariokineza, atp, sarkomery, miozyna, rybosomy, osseina...
eh, 500 post i o biologii... schodzę na psy :p
yyy... cos czuje, ze odechcialo mi sie grac naruto
Sarkomery?? Co to jest
Bez przesady mam sie uczyc biologi we wakacje?? Eee... poprosze cos innego...
hahahahahahahaha niemarudz!! poswiec sie TROCHE dla dobra ludzkosci
a potem jaka satysfakcja jak sie ktos ciebie zapyta co to sa Sarkomery to bedziesz wiedzial hahaha
a tak wogole to co z naszym zakonczeniem i liskiem ?? ma ktos jakiegos pomysla??
P.S.
Sarkomery- to segment wlókien miesniowych. Sarkomery sa ulozone szeregowo jeden obok drugiego na calej dlugosci komórki miêsniowej. Granice sarkomerów stanowia prazki Z - miejsce przyczepu miofilamentów aktynowych zawierajace α-aktynine i desmine. Prazek A ma dlugosc filamentu miozynowego (grubego, zbudowanego z miozyny II). Miedzy filamentami miozynowymi znajduja sie równolegle do nich filamenty aktynowe (cienkie). ...........[mruga][mruga][mruga][mruga][mruga][mruga][mruga][mruga]....powodzenia Natanael........hahahahaha
btw. wyszedĹ singiel 9 openinga od Nipponsei'a, to moĹźe weĹşmiemy wersje instrumental jako opening i sami zaĹpiewamy:D
No to dawaj: "Yura Yura no..."
Jak coĹ to mogÄ zaĹatwiÄ trochÄ kartonĂłw jak bÄdÄ
potrzebne
P.S.
Sarkomery- to segment wlókien miesniowych. Sarkomery sa ulozone szeregowo jeden obok drugiego na calej dlugosci komórki miêsniowej. Granice sarkomerów stanowia prazki Z - miejsce przyczepu miofilamentów aktynowych zawierajace α-aktynine i desmine. Prazek A ma dlugosc filamentu miozynowego (grubego, zbudowanego z miozyny II). Miedzy filamentami miozynowymi znajduja sie równolegle do nich filamenty aktynowe (cienkie). ...........[mruga][mruga][mruga][mruga][mruga][mruga][mruga][mruga]....powodzenia Natanael........hahahahaha
yyy... aż tyle to nie muszę wiedzieć ^^ tylko to, że to podstawowa jednostka strukturalna komórki mięsniowej, są w niej takie grube cosie otoczone mniejszymi, i to jedno się wsysa w drugie i się zmniejsza długość tego sarkomeru... ale już się samo rozkurczyć nie może i trzeba drugiego mięśnia, o. z pamięci pisałem. z moją znajomością biologii to i tak duży sukces ^^"
o, a może Naruto się będzie uczył francuskiego?
Kisiel - ty lepiej im nocleg załatw a nie kartony bo chyba nie będziesz okrutny i nie rozłozysz na klatce schodowej w kartonach...
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-12 21:16:43)
Robimy Naruto tentacle edition?
Kisiel - ty lepiej im nocleg załatw a nie kartony
bo chyba nie będziesz okrutny i nie rozłozysz na klatce schodowej w kartonach...
A ty co? Wywalili cie z chałupy czy jesteś aż tak interesowany, że to ja mam szukać noclegu a ty będziesz stał i patrzył... :>
kupa czasu jeszcze do tego, do tego mówiłem, że może w 'kaladanie' jak będzie miejsce i się swatowcy zgodzą to się prześpicie - do tego zobaczycie gdzie obmyślaliśmy plany na wszystkie baki
Hatake napisał:btw. wyszedĹ singiel 9 openinga od Nipponsei'a, to moĹźe weĹşmiemy wersje instrumental jako opening i sami zaĹpiewamy:D
![]()
Jak coĹ to mogÄ zaĹatwiÄ trochÄ kartonĂłw jak bÄdÄ potrzebne
dawaj razem ze mnÄ :P Yura Yura too...
Kisiel napisał:Hatake napisał:btw. wyszedł singiel 9 openinga od Nipponsei'a, to może weźmiemy wersje instrumental jako opening i sami zaśpiewamy:D
![]()
Jak coś to mogę załatwić trochę kartonów jak będą potrzebne
dawaj razem ze mną:P Yura Yura too...
to ja sie dolacze
....yuganda sora e...
teraz jest nas czwórka:D
...kimi no moto e tonde yuke...:D
zutto sobani itta kara...:D
niech każdy sobie nagra linijke na mikrofon i się złoży xD
Moge podkładać dźwięk basów:P YDZ YDZ YDZ
no to jaazda!!
...Aita sukima ooki sugite...:-D
Namaiki na kimi no sunao na heji
Lalala....jak się rozpiewalismy
Ps: Sansiro dajesz czadu śpiewaj z nami cała polska śpiewa na forum
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-12 23:10:46)
śpiewać!! :p
matte dare ga sabishii...
Dobra, to niech ktoś potwierdzi mnie w przekonaniu, że nowa seria Naruto zacznie się od grudnia, bo wg aniDB (nie tylko) to tak:
Naruto Shippuuden
kurcze jakie z nas talenty normalnie hahahahaha
Mirarenai machi de naiteru Nara...
żałuje że nie poszedłem do idola:D
soba ni inakutemo egao wa todoketai...
e taam jeszcze bedzie okazja powinnismy wszyscy sie wybrac
Yura yura to...
yuganda sora e:D
EDIT: sansiro, mogę podkładać z tobą:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-13 00:10:39)
Kimi no moto e tonde yuke...
piosenka nam sie konczy, buu..
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-13 00:20:07)
konna ni mo chikaku ni kanjiteru...
jak to sie kończy? przecież pełna wersja jest ze 3 razy dłuższa:D