Nie jesteś zalogowany.
Hejka!
Poszukuje stronki z obrazkami z mang (podkreślam mangi nie anime), gdzie na tych obrazakach jest sama postać na białym tle. Poszukuje je ponieważ ucze się rysować mane i na dobry początek byłby trenig odrysowywania postaci. Najbardziej zależy mi na jakiś fajnych laskach i postaciach z mang shonen (via: luffy, goku, naruto, ichigo, allen itd.) ale innymi również nie pogardze.
z góry thx.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Heh ale se obral cel... Jak dziecko z podstawówki... Kup se TOMY jak powstaje manga i ucz sie z tego nic nie da ze sobie porysujesz zkalkujesz przerysujesz itp... Prawdziwy Mangista Musi znac tricki mangistow miec talent i wydac min 200 zl na przybory np Rastry Stalowki Typu G lub kuliste... Papier mangowy 10 szt= 25zl ćwicz Wyobraźnei rysujac bardsziej realne rzeczy...
Heh ale se obral cel... Jak dziecko z podstawówki...
Patrząc na twoje posty to ty raczej zachowujej się jak dziecko z podstawówki :/
Kup se TOMY jak powstaje manga i ucz sie z tego nic nie da ze sobie porysujesz zkalkujesz przerysujesz itp...
No właśnie kupiłem 1 i 2 tom i po twoim poście stwierdzam, że nie warto tego kupywać bo tam pisze, że najlepszy sposób dla początkujących "To odrysowywać,i zobaczyć co i jak mi nie idzie:
Prawdziwy Mangista Musi znac tricki mangistow
Naprawde?
miec talent i wydac min 200 zl na przybory np Rastry Stalowki Typu G lub kuliste... Papier mangowy 10 szt= 25zl ćwicz Wyobraźnei rysujac bardsziej realne rzeczy...
Taa... napewno każdy który jeszcze dobrze nie kuma czaczy kupuje odrazu 200 rodzajów rastrów każdy rodzaj stalówki itd. + wszystko pięknie zapakowane sprowadza z japoni, żeby raz dwa wykorszystać to na swoje pierwsze paści itd.
mangista...mangusta...chyba mangaka?
sansiro napisał:Prawdziwy Mangista Musi znac tricki mangistow
mangista...mangusta...chyba mangaka?
Tak ty oczywiscie wiesz lepiej...[osilek] EEE jadak w w 1 i 2 tomach jest tylko wprowadzenie w tomie 5 10 i 7 jest juz jak rysowac postacie twarze a nawet zrobic wlasnego bochatera... w tomie 3 masz tricki jak stworzyc otoczenie w tomie 11 masz duzo dodatkow np skrzydla demonow smokow;p lub kocie lapy tom 12 przedstawia szczegolowo jak polaczyc postacie ze soba a tom 6 przedstawia bronie, pojazy, roboty i wsztstkie 3 rzeczy w jednym np mech z skrzydlami odrzutowca i karabinami przyczepionymi do skrzydel:P Jednak najlepiej jest sie uczyc przy jakims nauczycielu...
Przepraszam za błędy literowe. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-13 19:03:06)
Ja wiem co się znajduje w tych tomach, i również wiem, że są dobre. Ale jak mi piszesz, że odrysowywanie to zabawa z dziecka z podstawówki to stwierdziłem w formie sarkazmu, ze nie warto tego kupywać jak uczą tam robić rzeczy dla dziecka z podstawówki...
Ech te triki mangistów to przecież może sobie chłopak sam wypracować, tak samo każdy powinien posiadać własną oryginalną, przez siebie wypracowaną kreske, a jeśli chodzi o zawodowy sprzęt do rysowania to jest takie powiedzenie " kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spudnicy" kumasz to ??
NIe wiem czy to było do mnie ale jeśli tak to TAK
czyli mangista to koles ktory mange, wiec ktos kto robi anime to animista ^^
ara ara...
tak a alkoholik to alkoholista milo mi was poznać:P Jedna zasada jeżeli chcesz zostać prawdziwym mangista skończ szkołę rysowania i to bedzie 60% sukcesu 5% to talent 35% to praca wlozona:P Pozdrawiam Alkoholistów Ad Alka dla Alków
Przepraszam za literówke:P
A te tomy dla mangistów trzeba czytać będąc napitym, żeby zostać prawdziwym mangistą? Jest sens w ogóle próbować na trzeźwo?
Ale offtopu naleciało
Sansiro żal ... Dajcie mu w końcu tego czwartego warna i będzie spokój... A co do tematu to przerysowywanie jest bardzo dobrym sposobem bo zapamiętujesz układ ciała i wiesz jak już taką pozę narysować
Jadak to było i do ciebie i do sansiro.
Jedno pytanie, skąd mogę dorwać te tomy "jak rysować Mangę" ??
BTW: Właśnie zainstalowałem FireFoxa2 i stwierdzam, ze jest bardzo dobry
W Waneko na stronie kupisz chociasz maja tylko 8 tomow reszte musza wydrukowac brakuje tomu 8 10 7 i jakis tam. Na szczescie brakuje mi tylko 10 i 8 czekam na tom 13, który bedzie w styczniu:) LINK
BTW moge ci wysłać kurs multimedialny zapisany w Wordzie Zajmuje 75mib jak cos to GG
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-13 22:39:44)
Sansiro, a jak to wytłumaczysz, ze ja nigdy nie uczyłem się z jakiś książek i umiem rysować.
Pewnie dostaniesz odpowiedź, że jesteś ciągle napity.
ja proponuje petycje założyć (chyba że już jest) żeby chłopaka zbanować bo już denerwuje każdego usera na forum ^^
Ps. Chodzi mi o Sansiro ;p
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-12-13 23:18:56)