Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Sansiro, a jak to wytłumaczysz, ze ja nigdy nie uczyłem się z jakiś książek i umiem rysować.
witaj w klubie, ale nie ze mną tylko z moją kuzynką... dziewczyna ma talent do rysowania, bo to widać gołym okiem, a że interesuję się m&a to jeszcze lepiej, jak tylko dostanie internet w swoje ręce to będzie tu zaglądać:P ale nie o tym. dziewczyna nie używa ŻADNYCH książek i tomików, by uczyć się rysować, uczęszczała tylko do kółka plastycznego w domu zdrojowym przez pół roku, a postępy rysunków widać, patrząc na te z pół roku temu, a teraz, aż oczy wychodzą, i to dziewczyna ma tempo niewiarygodne, bo taką postać na szybko i to DOBRZE narysowaną, to walnie w 2-3 min i masz. jak gdzieś dorwę skaner, to jej te rysuneczki na szybko poskanuję i pochwalę się tu nimi:P
i zobacz sansiro - żadnych książek, nic, sama od siebie, lata praktyki, własny styl, a kreska ładna (porównywalna do Nany, albo Peach Girl i innych anime typu ecchi, school life, czy gatunku typu Nana)
PS: ładnie wychodzą jej sceny z aniołami i diabłami:P
EDIT: o Satoshi też się tu odezwał? no widzisz sansiro? masz żywy przykład: ten gość też nie używa żadnych książek uczących, po prostu czyta mangę, ogląda anime, a to co ma w wyobraźni ładnie może przelać na papier.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-13 23:24:33)
.... uczęszczała tylko do kółka plastycznego w domu zdrojowym przez pół roku, a postępy rysunków widać, patrząc na te z pół roku temu, a teraz, aż oczy wychodzą...
jak odczytac ten "Dom zdrojowy" bo mi sie to kojazy z monopolowym ^^
ara ara...
A mi się kojarzy z czym innym
"W Ciechocinku,
Tam gdzie dom zdrojowy,
Maxi Kaz
Rusza na łowy. (Taki ze mnie Maxi Kaz)"
Hatake napisał:.... uczęszczała tylko do kółka plastycznego w domu zdrojowym przez pół roku, a postępy rysunków widać, patrząc na te z pół roku temu, a teraz, aż oczy wychodzą...
jak odczytac ten "Dom zdrojowy" bo mi sie to kojazy z monopolowym ^^
eheheh ale skojarzenia macie z Freemanem:D nie, to tylko taki budyneczek kulturowy, tam jakieś kluby taneczne są, to plastyczne właśnie i takie różne...
LINK - o macie mniej wiecej wizję tego, te pierwsze 3 foty, reszta to otoczenie:P
Tak do autora tematu. Az tak trudno znalezc ci rysunki? Poszukaj w necie za Art Bookami, ewentualnie najzwyklejsze skany mangi.
BTW poszukaj na emule (lub w innych zrodle) frazy "how to draw manga". Tutaj masz kilka przykladow ktore znalazlem na kompie.
Freeman, mi się identycznie skojarzyło Stara piosenka jak świat (nawet wykonawcy nie pamiętam )
Jadak, rozlukaj te stronki:
http://ecchilove.prv.pl/index2.html
http://www.howtodrawmanga.com/tutorial.html
Oprócz tego ja też mam "How to draw manga" w PDF-ie ale nie bardzo pamiętam skąd ściągnąłem. Jak coś znajdę to dam znać
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz, no co ty T-Raperzy znad Wisły
Strony Poprzednia 1 2