Nie jesteś zalogowany.
Dobra, to niech ktoś potwierdzi mnie w przekonaniu, że nowa seria Naruto zacznie się od grudnia, bo wg aniDB (nie tylko) to tak:
Naruto Shippuuden
mam nadzieje ze tak bo ja nie oglądam wogule fillerów są straszne i zepsooly mi dobre zdanie o tym anime jak dla mnie to powinno byc ze rok przerwy i następna seria hehe ale ciesze sie ze w koncu
wiedzialem ze beda robic specialnie nowa serie do dalszego ciagu - liczba odcinkow juz byla za duza teraz znowu sie zacznie od 1 epka
Futatsu no omoi!
aa to spiewamy pelna wersje?? spoooko
Maniack napisał:Dobra, to niech ktoś potwierdzi mnie w przekonaniu, że nowa seria Naruto zacznie się od grudnia, bo wg aniDB (nie tylko) to tak:
Naruto Shippuudenmam nadzieje ze tak bo ja nie oglądam wogule fillerów są straszne i zepsooly mi dobre zdanie o tym anime jak dla mnie to powinno byc ze rok przerwy i następna seria hehe ale ciesze sie ze w koncu
Gdzie wam niby pisze, że 0od Grudnia :/? jak widnieje data: ??.??.2007 :/
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
pisze ??.??.2007 bo sam to wpisałem bo 2ga seria się zaczyna od 2007 roku a koniec fillerów (i jakieś normalne epizody czy wprowadzenie) ma być jeszcze w grudniu
No to nasi Filtrofcy mają jeszcze 3 tygodnie do końca roku i zobaczymy czy dostaniemy coś normalniejszego niż F.I.L.T.R.Y !!!
Przypomniałem sobie ten poprzedni noworoczny specjal (koniec questu z Noroimushą) - i aż mnie ciarki przeszły.
Koniec fillerow bedzie 15 lutego... (wystarczy poszukac tu i tam ) Uprasza sie o niezadawanie wiecej pytan o fillery
Czemu lutego Ale koniec filerów huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to może zrobimy ankiety kiedy pojawi sie nowa seria?? bo co "kazdy" post to inne daty i wex tu sie połap
jedynie nadzieja no i szybkość japończyków nas ratuje ;P
Sory, moja pomyłka, chciałem napisać od stycznia bo na aniDB w styczniowych nowościach jest właśnie ten nowy sezon Naruto: aniDB, zresztą nie tylko tam: Kasumi Nowości
Sam nie mam pewności co do stycznia, pożyjemy, zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-13 23:34:19)
A to będzie od całkowitego początku?? Czy moment ten co teraz w Naruto czyli trening i dalej??
A to będzie od całkowitego początku?? Czy moment ten co teraz w Naruto czyli trening i dalej??
lol, a po co od samego początku, stary, komu by się chciało oglądać na nowo całe naruto:D oczywiście, że od momentu, kiedy naruto idzie, czy tam wraca z treningu...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-13 23:45:41)
Najpierw Gawęda Kakaszki, potem comeback Jiraszki.
Feniks_Ognia napisał:A to będzie od całkowitego początku?? Czy moment ten co teraz w Naruto czyli trening i dalej??
lol, a po co od samego początku, stary, komu by się chciało oglądać na nowo całe naruto:D oczywiście, że od momentu, kiedy naruto idzie, czy tam wraca z treningu...
Nie bój się nie takie rzeczy się robi, a powiedz czy pomyślał byś że można przez prawie 2 lata puszczać zapychacze?? Ja tam puki nie zobacze to podchodze sceptycznie.
Hatake napisał:Feniks_Ognia napisał:A to będzie od całkowitego początku?? Czy moment ten co teraz w Naruto czyli trening i dalej??
Nie bój się nie takie rzeczy się robi, a powiedz czy pomyślał byś że można przez prawie 2 lata puszczać zapychacze?? Ja tam puki nie zobacze to podchodze sceptycznie.
ja tam sie skapłem z tymi zapychaczami, że to one są, dopiero przy 160 odcinku gdzieś:D
Ludzie ja naprawde tego nie rozumie ten kto czekał na koniec zapychaczy, to najczęsciej juz sam wie kiedy jest koniec i sie troche wysilil, żeby pospradzać w różnych źródłach
A właśnie to może jak będziemy w tym Wrocławiu to nagramy sobie taki własny opening i każdy z nas zaśpiewa po jedną linijke piosenki bo no no nieźle nam to wychodzi :D
A właśnie to może jak będziemy w tym Wrocławiu to nagramy sobie taki własny opening i każdy z nas zaśpiewa po jedną linijke piosenki bo no no nieźle nam to wychodzi
:D
[brakslow] hahahahahhhaahahahhhahahhhaha jaaaasne Everelyn-san haha, ja i spiewac...haha to ja sie moze zajme rozeznywaniem(oz..ja to wogole po polsku napisalam? hehe:D) terenu, a wy w tym czasie se pospiewacie
gambate!!
Everelyn napisał:A właśnie to może jak będziemy w tym Wrocławiu to nagramy sobie taki własny opening i każdy z nas zaśpiewa po jedną linijke piosenki bo no no nieźle nam to wychodzi
:D
[brakslow] hahahahahhhaahahahhhahahhhaha jaaaasne Everelyn-san haha, ja i spiewac...haha to ja sie moze zajme rozeznywaniem(oz..ja to wogole po polsku napisalam? hehe:D) terenu, a wy w tym czasie se pospiewacie
gambate!!
ty możesz rozśmieszać ludzi swoim śmiechem na przykład:D
Everelyn - no a jak, op sie zrobi własny przeca nie? już było mówione:P
no dzieki Hatake haha
<ale przynajmniej wywine sie od spiewania >