Nie jesteś zalogowany.
Ja póki co lecę na DB , może od nowej serii przerzucę się na rawy (tu i w Naruto).
Może pojawią się wtedy niesamowite rawy od APeople
bardzo dobre wydają l33t tyle, że z lekkim opuźnieniem, bo S^M w środy a l33t tak w soboty najczęściej
Noo , to też jest pomysł
Została zapowiedziana juz 4 częśćgry z serii "Bleach: Heat The Soul" jak zwykle na konsole PSP narazie nie wiadomo zadnych konkretow oprocz tego, ze zostala zapowiedziana na Maj 2007 i że będa 3 nowe postacie: Yumichiki, Ikkaku, Grimmjaw. Stara banda z poprzednidnich części napewno wróci + dojdzie jeszcze jakaś część posraci (pewnie bountou). No nic tylko czekac poprzednie części były zaje**ste
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
mogliby zrobić konwersje na ps2:)
eee... Heat The Soul raczej nie nadaje się na czarnulke Lepiej jakąs nową gierke z świata Bleacha...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ja bym chcial rpga w takim wydaniu... najlepiej na kompa, oczywiscie glowna postac Ichigo... to by byla dopiero giera...
ja bym chciał bijatyke na kompa. najlepiej żeby był dostępne wszystkie bankai:D:D
ale bankai było by dospne dopiero wtedy jak cos by sie przeszło dana postacia jakies story mode czy cos i na kompa oczywicie brakuje taakich gierek na kompa
bo na kompa sie nie sprzedaja gry zbytnio:) lepiej kupic sobie konsolke i razem z kolegami przed tv grac:D
ja uwazam odwrotnie, komp zawsze byl i bedzie najlepszym narzedziem do grania, nie wazne jakie konsole wymyslą, komp zlozony z najlepszych czesci bedzie znacznie wydajniejszy.
apropos. film wychodzi 16... wie ktos czy moze da sie go juz skas zdobyc??
skoro wychodzi 16 to nie ma mozliwosci aby go zdobyc przez 16 a i tak watpie czy bedzie dostepny w ciagu tygodnia od premiery
jesli ktos znajdzie linka niech zapoda go w tym temacie nawet jak by byl jakosci CAM
Według mnie, dopóki nie wyjdzie porządny DVDrip to nie ma co ściągać...
Nie wiem, czy znajdą sie grupy subujące film jakości CAM, jednakże ja poczekam na DVD rip.
Jak wyjdzie DVD rip i jakaś grupa go zsubuje, to napisy na ANSI mojego autorstwa się z pewnością pojawią
kiedys miałem ruchomy zamek hauuy wersje cam i gdyby nie dziwny dźwięk i koleś który przechodził, to nie nie powiedziałbym że to z kamery:) więc jest nadzieja:)
no wlasnie... chcialbym to miec jak najszybciej. wybacz arry ale nie poczekam na twoje napisy jak tylko wyjdzie ang hardsub to odrazu obejrze
zapomnialem doddac? na anidb są juz tytuly nastepnych odcinkow bleacha... czy to juz nie są fillery??
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2006-12-14 21:53:29)
z tych tytułów wynika że 108 to jeszcze filler:) 109 raczej też:)
a 110?
Na ANN jest...
no już lepiej:) wydaje się że wraca do mangi, ale czy tego tytułu ktos sobie dla jej nie wklejił to nie wiem
poczekamy zobaczymy najlepiej jak by była oficialna notka jak z naruto