Nie jesteś zalogowany.
Jesteście dumni z bycia Polakiem?? Pomijajać fakt sportowy itp... Mimo, że polakow za granica uwaza sie za złodziei i morderców... Jestem Dumny z bycia Polakiem... Wyraźcie swoja opinie[taniec]
Przepaszam za literówke. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-15 17:12:21)
szczeze to ja pierwsze co uwazam sei za człowieka potem za polaka
A byłeś kiedyś gdzieś za granicą? Ale nie powiatu, czy nawet najbliższą międzynarodową, tylko gdzieś naprawdę "za granicą"?
Aha, jak mogłeś zapomnieć (Ty?), że jeszcze za alkoholików się nas tam uważa?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-12-15 17:19:47)
Hehe chodzi o to ze w internmecie min na interia pelno gadanin ze polak okradl tego i ostatnio padly zazuty ze polak zabija prostytutki w UK... Do tego Niemcy i inne państwa UE śmieja sie z prezydenta Lecha K.
Byłem w czechah słowacji irlandi i UK Sorry ze Post pod Postem mój bład. Przepraszam:)
Przejazdem w Niemczech
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-15 17:21:02)
Ja sie wtydze tego ze mieszkam w tym kraju... nienawidze swojego otoczenia, nienawidze Polski, ale cóż poradzić... przyszło mi zyć w tym durnym państwie :/ . Jestem typowym wzorem anty-patrioty jeśl chodzi o ścisłość.
Byłem w czechah słowacji irlandi i UK Sorry ze Post pod Postem mój bład. Przepraszam:)
Przejazdem w Niemczech
I za kogo cię tam uważali?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-12-15 17:21:45)
Polacy smieja sie z L. Kaczyńskiego, to czemu ludzie innej narodowosci nie maja tego robic?
sansiro napisał:Byłem w czechah słowacji irlandi i UK Sorry ze Post pod Postem mój bład. Przepraszam:)
Przejazdem w Niemczech
I za kogo cię tam uważali?
w UK niektórzy śmiali się np z tego jak mówiłem po polsku... Dla nich to jak warkot zepsutego silnika heh... w irlandi puki nic nie powiem to nie patrza krzywo dopiero jak zauwaza ze ja to polak to wiecie... Musze przyznać, że większość boi się polaków (ci zza granizy) to tak jak zwykla osoba bałaby się dresa na głodzie... Mam wrażenie, że jak widzą polak to chowaja wszystko co cenne
Edit:
Polacy dla UE to jak Rumuni dla Polaków kiedyś
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-15 17:30:06)
Polacy smieja sie z L. Kaczyńskiego, to czemu ludzie innej narodowosci nie maja tego robic?
I mają powody http://wiadomosci.onet.pl/1451121,69,item.html
Tu nie potrzeba Szarej Sieci , oni wykończą się sami
A co do tego że jestem akurat Polakiem a nie dajmy na to Hiszpanem czy Chińczykiem niema dla mnie większego znaczenia .
Podobnie jak Beastmaster przedewszystkim uważam się za człowieka.
w UK niektórzy śmiali się np z tego jak mówiłem po polsku... Dla nich to jak warkot zepsutego silnika heh... w irlandi puki nic nie powiem to nie patrza krzywo dopiero jak zauwaza ze ja to polak to wiecie... Musze przyznać, że większość boi się polaków (ci zza granizy) to tak jak zwykla osoba bałaby się dresa na głodzie... Mam wrażenie, że jak widzą polak to chowaja wszystko co cenne
Edit:
Polacy dla UE to jak Rumuni dla Polaków kiedyś
W strasznych miejscach musiałeś bywać, i wśród strasznych ludzi...
Jak traktor mówisz, ~sansiro? Było się schlać i gadać? xP
Ja tam się jakoś specjalnie nie czuję Polakiem. Ot tu się urodziłem i tu żyję, bywa. Life is brutal i pełne zasadzkas.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A byłeś kiedyś gdzieś za granicą? Ale nie powiatu, czy nawet najbliższą międzynarodową, tylko gdzieś naprawdę "za granicą"?
Co niby jest nieprawdziwego w najbliższych granicach międzynarodowych? Byłem w Czechach i na Ukrainie. Polacy wszędzie za granicą wieśniaczą tak samo (nie mam tu na myśli złodziejstwa, ani bandytyzmu, tylko zachowanie, jakie samym Polakom nie podoba się u Niemców odwiedzających nasz kraj).
Są kraje gdzie się nas boją i są kraje gdzie nas szanują.....
A co do Polski ... Kraj jest super tylko rządzony przez bandę ograniczonych umysłowo debili i dorobkiewiczów (owszem nie wszystkich).
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
A co do Polski ... Kraj jest super
"Zgadzam się z Aragornem."
post pod postem sorry, ale....
Nie narzekajcie, bo co gdybyście się urodzili w Zimbabwe, albo innej Somalii, czy Etiopi ???
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
Ja mieszkam od 8 miesięcy w Niemczech. Trzeba przyznać, polaków znają jedynie z kradzieży. Samochody, felgi złom - wszystko zwalają na nas, bo my slaby kraj. Zjechani Niemcy![rip][zly][cenzura]
Są kraje gdzie się nas boją i są kraje gdzie nas szanują.....
a gdzie nas szanują?