Nie jesteś zalogowany.
Hatake co to ma być Naruto 213 RAW już dawno jest a napisów nihu! >:[ .......................... ........... ....... . ......... buhehhe ;p nie no a na poważnie to nie opłaca się tłumaczyć przynajmniej do odcinka jak Narta idzie na trening, co do napisów to i tak oglądam bez pl sub BTW Yura yura to yuganda sora e... bardzo dobra notka :DDD
Ostatnio edytowany przez namd2m (2006-12-14 21:54:59)
namd2m - LOL! dzięki, że mi przypomniałeś, już dawno ściągłem, a jeszcze nie oglądałem xD
Dawać napisy!:D Teraz Mix w podkładzie:
Ĺiki Ĺiki łii
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-14 23:28:09)
uuuaaaahhh uffff (mlask mlask) a o co chozi? uaaaaaaaaaach czy ktoch srobi skrot tysz 40 stronech ktore nie cytalem ? (otwiera oczy i przeciera je uaaaaa ziew) no dobra obuzilem sie to wogule jakie plany juz sa na ten film real?i wogule czemu tak duzo gadacie MYSLICIE ZE KAZDY LUBI DUZO CZYTAC OOOO NIE NIE KAZDY :P a tak na powaznie ile mozna robic prawie takich samych fillerow? juz chyba 5 raz widze ze narut idze uratowac jakas panieke cy cos tam to robi sie juz nudno mogli by cos zrobic z powazna walka lee ale nie oni wola dac czy razy pod zad epek ktory sie nazywa ogniste wspomnienia a nastepny ep zagubione wspominienia to paranoja po prostu Aizen jak oceniasz kilka ostatnich seri fillerow ? dobre byly bo mi sie zdaje ze spadly o poziom
Nie spadły
Ostatnia seria była taka sobie . Natomiast jeszcze wcześniej była seria o Kurenai i Yakumo ,i dla mnie to jest prawdziwa perełka mogąca spokojnie rywalizować z odcinkami na podstawie mangi. Zachwyciła mnie po prostu
Fillery się ponoć kończą i z tej okazji dobrym zabiegiem byłoby tak na zakończenie , zrobienie paru odcinków w których np Naruto wyrusza na trening z Jiraiyą i po drodze w coś tam się wplątują
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-15 00:51:33)
wiadomo kiedy jest premiera naruto movie 3???
Nie spadły
![]()
Ostatnia seria była taka sobie . Natomiast jeszcze wcześniej była seria o Kurenai i Yakumo ,i dla mnie to jest prawdziwa perełka mogąca spokojnie rywalizować z odcinkami na podstawie mangi. Zachwyciła mnie po prostu![]()
Fillery się ponoć kończą i z tej okazji dobrym zabiegiem byłoby tak na zakończenie , zrobienie paru odcinków w których !!!!!!np Naruto wyrusza na trening z Jiraiyą i po drodze w coś tam się wplątują!!!!!!!!!
no z tym sie zgadzam te fillery z kurenai byly swietne cos dla maniakow genjutsu naj mniej uzywanej techniki w naruto
zanaczylem wykrzyknikiem to co mi sie bardzo podoba niezly pomysl aizen ja na to samo wpadlem ale chyba tak nie zrobia (
a te fillery z Kurenai, to ktore to sa epki? Skoro mowicie ze fajne to sobie sciagne
213ep Naruto juz jest ^^ Kiedy napisy?? ^^
.....
Hatake.. spokojnie.. nie denerwuj sie.. oddychaj gleboko
.....
Hatake.. spokojnie.. nie denerwuj sie.. oddychaj gleboko
jakie zdecydowanie, wszyscy już znają moją reakcję?:D
e no dobra trochę dobrej woli ode mnie:
votd swoją część już zrobił, a ja zaraz zaczynam (już bym kończył, ale musiałem się pobawić kasperskim:P)
a te fillery z Kurenai, to ktore to sa epki? Skoro mowicie ze fajne to sobie sciagne
203 - 207
203- 205 są w jednym pliku .
U DB z niewiadomych powodów ten plik jest numerowany jako 202-204 (potem od razu mają 206)[hehe]
Szybkiego ściągania i miłego oglądania życzę
sebastianx cieszę się że jeszcze ktoś oprócz mnie uważa że jakaś fillerowa historia jest świetna - pozdrawiam
Jeszcze wcześniej była historia o takim dziadku zastawiającym pułapki to też jedna z lepszych opowieści.
Jest fajna ale nie zachwycająca jak ta z Kurenai
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-15 17:33:07)
213 ep będzie gotowy gdzieś na godzinę 23
EDIT: i tak najlepsze było Curry Ĺťycia:P
[cytuj]Natomiast jeszcze wcześniej była seria o Kurenai i Yakumo ,i dla mnie to jest prawdziwa perełka mogąca spokojnie rywalizować z odcinkami na podstawie mangi. Zachwyciła mnie po prostu [/quote].
Jakbyś musiał tłumaczyć te porąbane odcinki to byś inaczej śpiewał. Mi one osobiście nie przypadły do gustu, bo po pierniczeniu się z tym 3 odcinkowym specjalem wyglądałem jak trup. To był naprawdę kryzys w tłumaczeniu przez co napisy pojawiły się po ponad tygodniu...
Poza tym, jeśli chodzi o napisy, to ja swoją część + timing kończę w godzinę (dzisiaj o 15:30 miałem gotowe ^^), natomiast Hatake woli się opierdzielać i przez to napisy trafiają na godzinę 22 (a ostatnio 23!). Ale spoko, ostatnio timing robię ja, więc nie jest tragicznie . A Hatake życzę nowego kompa, bo tempo jest naprawdę tragiczne, gdyby nie komp Hatake bylibyśmy wyrobieni z napisami do 18 (a do 19 z synchrami i wszystkim). No ale niedługo koniec fillerów więc bedziemy musieli się spieszyć z subkami, bo ktoś nas wyprzedzi :].
Słuchajcie, każdy filler jest do bani, tylko że jeden bardziej, drugi mniej. Po prostu mam już powoli dosyć tłumaczenia tego debilstwa ALE wytrwam na posterunku. Będę subował tak długo, jak tylko będę miał możliwości - macie zapewnione suby na dłuuuuugi czas :]. Bo wena na napisy nigdy mi się nie skończy patrząc jak wielkie jest zapotrzebowanie.
W dzisiejszych subach będzie troszkę śmiesznych kwestii (bo już nie mogliśmy wytrwać w tych sztywnych ramach "poważnych debilnych zdań"), a już dziś w nocy, lub jutro wydamy specjalną wersję (nazwa nie ustalona) w której zawrzemy kompletną parodię napisów To będzie taka satyra w naszym wykonaniu :].
To żegnamy :] Subki już w drodze na 100% dzisiaj będą!
Hatake Moga ci wypożyczać mojego kompu ram 1024:D wystarczu żę zainstalujesz vnc i bedziesz znau moje ip:P wtedy napisy bedą uszybciej łoki??[taniec]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-15 22:09:37)
Hatake Moga ci wypożyczać mojego kompu ram 1024:D wystarczu żę zainstalujesz vnc i bedziesz znau moje ip:P wtedy napisy bedą uszybciej łoki??[taniec]
taa, a proc? najważniejszy przecież:P
sansiro napisał:Hatake Moga ci wypożyczać mojego kompu ram 1024:D wystarczu żę zainstalujesz vnc i bedziesz znau moje ip:P wtedy napisy bedą uszybciej łoki??[taniec]
taa, a proc? najważniejszy przecież:P
2.0 ghz:P Dobry Procek Ujdzie Mówie ci Sprzęcior Styka:P
napisy Naruto 213 są
Edit:
Hehe zdążyłem przed hatake Poinformować hehehe:P
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-15 23:46:28)
[cytuj]Natomiast jeszcze wcześniej była seria o Kurenai i Yakumo ,i dla mnie to jest prawdziwa perełka mogąca spokojnie rywalizować z odcinkami na podstawie mangi. Zachwyciła mnie po prostu
.
Jakbyś musiał tłumaczyć te porąbane odcinki to byś inaczej śpiewał. Mi one osobiście nie przypadły do gustu, bo po pierniczeniu się z tym 3 odcinkowym specjalem wyglądałem jak trup. To był naprawdę kryzys w tłumaczeniu przez co napisy pojawiły się po ponad tygodniu...
Ale nie musiałem i dlatego oceniam tylko cudowną fabułę
Słuchajcie, każdy filler jest do bani, tylko że jeden bardziej, drugi mniej.
Kwestia gustu , dla mnie jedne są fajne inne fajniejsze a jeszcze inne wręcz bajeczne