Nie jesteś zalogowany.
ma ktoś linki do kolejnych rawików APeople-Raw?
Virus napisał:No nic powodzenia przy HDTV.
Czyżbym gdzieś napisał, że to będzie w hd? Na twoim miejscu nie byłbym taki pewny siebie
Nic nie chce mówić, ale kto korzysta z rawów gorszej jakości (DTV to DNO, HDTV jest porównywalne z DVDripami)... lepiej robić na lepszych ;]
Karasu napisał:Virus napisał:No nic powodzenia przy HDTV.
Czyżbym gdzieś napisał, że to będzie w hd? Na twoim miejscu nie byłbym taki pewny siebie
Nic nie chce mówić, ale kto korzysta z rawów gorszej jakości (DTV to DNO, HDTV jest porównywalne z DVDripami)... lepiej robić na lepszych ;]
Tak, tylko, że trzeba też wziąć pod uwagę tych, którzy mają słabsze komputery. Nawet najlepsi trzymają się dalej DTV, (patrz shinseni) A wiesz dlaczego? Ponieważ zanim ściągniesz takiego kloca na swój komputer to minie sporo czasu jeśli nie masz szybkiego łącza. Na dvd ripy trzeba będzie czekać więc też odpada. ;/
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-12-17 10:37:17)
Dlatego najlepiej zrobić 2 wersje, HDTV i DTV
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Dlatego najlepiej zrobić 2 wersje, HDTV i DTV
Ĺatwiej powiedzieć niż zrobić:P Zresztą, zobaczy się...
Powiem tak, jeżeli było by chętnych powiedzmy 30 osób na HDTV to mogę rozważyć tą propozycje. Sorki ale dla kilku osób nie będziemy wydawać wersji w HDTV, według mnie mija się to z celem.
No wkońcu żeś się odezwał w tym temacie xD
No w sumie racja, HDTV żre zasoby jak montrum oO, ale... chyba, że zaczniecie puszczać Patche pod jakies rawy - to powinno rozwiazac spor
Ja tam bym chciał HDTV.
Nawet najlepsi trzymają się dalej DTV, (patrz shinseni)
polemizowałbym z tym, czy SHS są najlepsi ;p a takie np. Eclipse Pumpkin Scissors wydaje w 3 wersjach - dtv hq, dtv lq, hdtv ;]
[cytuj]A wiesz dlaczego? Ponieważ zanim ściągniesz takiego kloca na swój komputer to minie sporo czasu jeśli nie masz szybkiego łącza.
ble ble ble... tylko w polsce... zresztą - czy dodatkowe 100-150 mb co tydzień to jest tak dużo? Oo
[cytuj]A wiesz dlaczego? Ponieważ zanim ściągniesz takiego kloca na swój komputer to minie sporo czasu jeśli nie masz szybkiego łącza.
ble ble ble... tylko w polsce... zresztą - czy dodatkowe 100-150 mb co tydzień to jest tak dużo? Oo
100-150 MB? Geez gdzie? W jakim anime? Jeszcze nie widziałem aż takiej wielkiej różnicy pomiędzy dtv a hdtv (nie mówię tu o różnicy pomiędzy takimi rawami), i jak już grejpfrut wspomniałeś, Eclipse wydaje PS w 3 wersjach, a różnica wagi pomiędzy dtv a hdtv to jakieś 50 MB, czasem więcej. Może grejpfrut podałeś tylko tak dla przykładu, w każdym razie przecież te dodatkowe MB co tydzień nie jest dużo.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-17 16:38:38)
Na pewno jako pierwsza ukaże się wersja w rozdziałce 704x396, a kwestia wersji HDTV będzie rozważona.
"Houston we have a problem"
Mam pytanko do was wszystkich, because zaistniał pewien problem. Poniżej widzicie screeny z typesettingiem opka do D.Graya, który znajdzie się w naszym releasie. No i mam pytanko... ponieważ dwie osoby w naszej grupie uważają ,że kara jest mało czytelna i kolory są źle dobrane, a dwie myślą wręcz odwrotnie(zaliczam się do tych drugich:D)... jak wam się podoba type(a może nie podoba?), moglibyście wypowiedzieć się w tej kwestii?
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-12-19 21:08:21)
Jest GITES! czcionka oddaje nie samowicie klimat z D.grayem i jest czytelna
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jest git... relkujcie... i zabierajcie się za kolejne ;]
@Karasu - bardzo ładna czcionka, szczególnie kara, chociaż trochę mało czytelna (może jak by była odrobinę jaśniejsza) ale w sumie to taka pasuje do tego anime. Ĺadny raw... jeszcze ciekawi mnie jak będzie wyglądała czcionka dialogowa.
Ja myślę, że type pasuje.... zresztą kolorystyka opka jest utrzymana w ciemniejszych barwach, dlatego uważam, że to co widzicie powyżej będzie luz.
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-12-19 21:35:41)
No i zawodowo . Możecie wydawać, dla mnie jest ok, kara endingu też bardzo fajne. Czcionka dialogowa pasuje, chociaż... ktoś może pomyśleć że taka zbyt prosta (jeżeli wiecie o co mi chodzi), ale możę to i lepiej że taka czcionka, brzydka nie jest , czytelna za to tak, jak najbardziej może być.
W sumie to jeszcze tego anime nie ściągałem, więc waszą wersje ściągnę na bank (teraz na razie nie mogę ), a jak nie ja... to namówię kumpla żeby ściągnął.