Nie jesteś zalogowany.
oglądając te tytuły, zauważyłem, że od nowego roku, bleach będzie się pojawiać w czwartki, a nie w środy jak ostatnio
ja bym tam wolal w srody... a co do filmu to mam nadzieje ze jutro juz cos sie znajdzie, prosze o cynk jakby komus sie udalo cos znalesc
Hybrid musze cie zmartwic watpie aby ukazalo sie przez najblizsze 2 tygodnie cos innego niz rawki ;(
dlaczego tak twierdzisz? ja sadze ze to przejdzie dosc szybko, wystarczy mi pierwsze lepsze wydanie z subami ang, nie muszą byc polskie
ja tez tak kiedys myslalem no ale niestety z kinowkami jest zupelnie inaczej (jest to najprawdopodobniej spowodowane glownie tym ze ktos musi isc do kina i na wlasna odpowiedzialnosc nagrac ten film w kinie do tego dochodzi oczywiscie takze to ze puzniej musi to zgrac na kompa i zaczac upload a puzniej to juz magiczny czas kinowki ktory jest duzo dluzszy niz epizody no i oczywiscie dochodzi slownictwo ktore w kinowkach jest bardziej urozmaicone co wplywa na lepszy odbior filmu ale jest to takze katorga dla tlumaczy oczywiscie jest jeszcze sprawa jakosci tlumaczenia + efekty itp poniewaz jest to kinowka grupa ktora to bedzie subowala zanim wypusci z subowana kinowke bedzie to milion razy sprawdzala aby wypadlo dobrze) wiem tylko tyle ze zazwyczaj jest tak ze z subami ang do tego sredniej jakosci czekalo sie minimum (i to takie naprawde minimum) 2 tygodnie (biorac pod uwage takie czynniki jak swieta + sylwester ktore sie zblizaja mozemy ujzec kinowke bleacha dopiero w styczniu chociarz niekoniecznie ) oczywiscie trzymam kciuki aby bylo inaczej ale ja i tak czekam na dvd ripki wiec sobie poczekam
do osób, które mają wersje S^M, czy wie ktoś co to za piosenka która pojawia się w trailerach w odc 106 i 107?
Chodzi o trailer Bleach : Memories of Nobody ? Z tego co wyszukałem to ta piosenka zwie się "Sen no Yoru wo Koete [Aqua Timez]"
Wpisz na isohunt.com "bleach memories" i pierwszy tytuł od góry od Nipponsei. To będzie właśnie ten singiel
dzięki Szual:)
Nie ma za co.
Mam pytanie, oglądał ktoś to Musical Bleach czy coś takiego? O czym to jest?
nigdy o czyms takim nie slyszalem. to chyba nie jest z TYM bleachem związane, ani ANIDB nic o tym nie wie. jedyne co znam to
Memories in the Rain
The Sealed Sword Frenzy
Mam pytanie, oglądał ktoś to Musical Bleach czy coś takiego? O czym to jest?
To w skrócie opowiedziana opowieść z Bleacha jak Ichigo i paczka dostają się do SS. Jest odgrywana przez prawdziwych aktorów na scenie jak w teatrze. Jest to musical jak sama nazwa wskazuje. Choć aktorzy nie mogą pochwalić się jakimiś wspaniałymi głosami i piosenki brzmi trochę drętwo, to sama charakteryzacja jest świetna i da się to obejrzeć. Ja sam ściągnąłem to z emule. Nie wiem czy jest gdzieś na torrencie. Urywki można pooglądać na youtube. Wystarczy wpisać "Bleach musical".
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-12-18 18:41:47)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Skorzystajac z tematu mam male pytanko czy po 100 odc duzo sie zdarzylo bo zrobilem sobie przerwe. Dla mnie to zadna frajda obejrzec jeden odc i czekac tydz na nastepny. Wracajac do pytania czy ichigo pokonal juz bounto (niepamietam jak sie pisze bo jak wspomnialem dawno nie ogladalem)??.
właśnie walczy używając bankai
A ok dzieki wielkie to ja jeszcze poczekam az wygra z nim
A ok dzieki wielkie to ja jeszcze poczekam az wygra z nim
A jak przegra?
To nie bede sciagal!
A jak przegra?
To się okaże że Ichigo to ciota, która nie potrafi wykorzystać bankaii
omg ;d ichigo nie może przegrać bo by się anime skończyło ;p podobnie jak naruto ;]
i wlasnie to lubie w bleachu... to jego caly urok