Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
O kontynuacji nic nie wiadomo ale jakby była to by pewnie nawet i na jeszcze dwie serie starczyła(manga chyba dalej powstaje, narazie jest 79 chapterów)
Ps. Ja tez chcę do początujacej grupy nieudolnych muzykow ansi.
Napewno? Czytałem gdzieś, że manga ma 23 tomy i jest "Complete". Wie ktoś jeszcze na którym chaptrze kończy się anime beck?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jak narazie wyszlo 28 tomów Jadak więc ktos cię w maliny wpuścił.
Właśnie skończyłem wczoraj oglądać BECK'a. Seria naprawde wspaniała zaczynając od kreski która naprawde pasuje do serii i jest naprawde genialna, potem przechodząc na muzyke która w takim anime powinna być genialna no i jest taka. Strasznie mi się podobał wciśnięty wątek miłosny (
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-12-20 17:40:56)
Sorry, ze post pod postem ale chce zeby sie odĹwieĹźyĹ i ktĂłs zobaczyĹ temat. Wie ktoĹ skÄ d ĹciÄ gnÄ c soundtrack z BECK'a i Mange Beck i od ktĂłrego chaptera mam czytaÄ (czyli akacja juz po anime). z gĂłry thx.
BECK BECK........ta seria jest mistrzostwem !!!! ściagnołem ją 16 dni temu a obejrzałem juz 8 razy i mam mało.................. naprawde że mnie się takie cos nigdy nieprzytrafi ehh.........BECK forever !
http://www.beck-mcs.org/indexen.php?page=ost <-- Tu masz soundtrack, jak równiez Taby na guitar pro 5 , już raz podawałem linka do tej stronki
PS. Beck to moja ulubiona seria > kocham to anime
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-12-21 16:57:14)
Oczami Fana Blog ;]
thx. to wszystko to osobne soundtracki czy jak?
Jeszcze tylko jak by była wiadoma kontynuacja... (dobra kij ide oglądać moment na Grateful Sound, jak wszyscy wchodzą na scene bo ten moment jest wprost boski...)
AWESOME! Jak już ktoś wcześniej napisał seria hipnotyzuje swoja oryginalnością i realizmem. FENOMENALNA muzyka pozytywnie nastraja, buduje klimat i sprawia że przeciętny człowiek chce zacząć żyć jako muzyk:) Pojawia sie również motywacja do stworzenia jakiegoś małego arcydzieła, spełnienia się w ten czy inny sposób. Ciesze sie ze BECK'u nie ma ani grama tandety i szeroko pojętego debilizmu który od pewnego czasu meczy mnie na każdym kroku. "Zero kiczu - max przyjemności" - tak określiłbym charakter tego anime. Jak to bywa w przypadku wyjątkowych pozycji, pozostaje ogromny niedosyt i zal że coś pięknego już się skończyło. Nie pozostaje mi nic innego jak oczekiwanie na kontynuacje. Nadzieja na to że twórcy po raz drugi nie zawiodą i będziemy mogli rozkoszować się B-MCS2:D
btw. Nie wiem jak wy ale ja chce zostać gwiazda rockaXD
Owszem jest to wspaniałe anime (jedno z moich ulubionych). Też czuję niedosyt że już koniec, ale to dobrze. Gdyby dorzucili kolejne epki to pomijając już ryzyko, że mogłyby być naciągane, to poprostu zrobiła by się z tego czysta komercha.
Na beck-mcs.org jest już 90 chapterów z czego 82 przetłumaczone. Wydają cały czas i dodają rawy, więc chyba seria nadal wychodzi...
Suchy, np. w mandze Koyuki ma już 19 lat - seria nadal jest cud miód i orzeszki, nie straciła ani trochę. Kontynuacja byłaby WIELKIM hitem :]
A ja bym z chęcią przeczytał książkę "Rocket Boys" po polsku. Śmiem twierdzić, że autor mangi zaczerpnął z niej chociażby pomysł.
[EDIT] Myślę, że doczekamy się kontynuacji, bo najnowszy (chyba) tomik uplasował się na 10 miejscu pod względem najchętniej kupowanych mang w Japonii, więc seria cieszy się sporą popularnością. Stąd moje domysły...
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-04-27 19:56:58)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dodam jeszcze ze utwór "MOON ON THE WATER" [Tanaka Koyuki & Minami Maho] który możemy usłyszeć w endingu oraz jest pewnego rodzaju motywem przewodnim bije na głowę większość gitarowych ballad. Akcent mają okropny ale tekst wyśmienity. Cały czas wydaje mi sie ze w anime to lepiej brzmiało. W wykonaniu BEAT CRUSADERS kawałek dużo traci.
Zaintrygował mnie również "BAD"-BEAT CRUSADERS, to było w anime?
Pozytywnie też meister- My World Down[okej]
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-04-27 21:22:40)
Dodam jeszcze ze utwór "MOON ON THE WATER" [Tanaka Koyuki & Minami Maho] który możemy usłyszeć w endingu oraz jest pewnego rodzaju motywem przewodnim bije na głowę większość gitarowych ballad. Akcent mają okropny ale tekst wyśmienity. Cały czas wydaje mi sie ze w anime to lepiej brzmiało. W wykonaniu BEAT CRUSADERS kawałek dużo traci.
Zaintrygował mnie również "BAD"-BEAT CRUSADERS, to było w anime?
Pozytywnie też meister- My World Down[okej]
Tak samo jak piosenki TYPHOON24 w "wykonaniu" Becka dużo zyskują. Solówki basowej w "Spice of life" mógłbym słuchać godzinami, a "Slip Out" (również w wersji Becka) to dla mnie mistrz. Ale np ENDLESS TRAVELING MAP bardziej mi się podoba w wykonaniu Up Holdu (by her w wersji Becka).
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-27 21:29:57)
Właśnie jestem po przeczytaniu 6 tomu i obejrzeniu 4 odcinków anime... Powiem tyle - Anime nie umywa się do Mangi...
Najciekawsze, najśmieszniejsze momenty poucinano. Kreska też mi się nie podoba... W anime brak tego klimatu, no... który tak przyciąga do czytania dalszych chapterów... Duży plus to muzyka.
No ale nic. To dopiero czwarty odcinek, więc mam nadzieję, że coś się poprawi.
Mam pytanie czy ktoś nie wie czy powstanie drugi sezon?? Z góry dzięki... Mam nadzieje że usłyszę pozytywną odpowiedz
Och niedawno skończyłem oglądać BECK'a i jako że sam mam zespół i gram na gitarze to utożsamiałem się z Koyuki'm... a anime genialne, cudowne i chciałbym 2 sezon bardzo XD Odrazu po obejrzeniu na dysku znalazł się Soundtrack XD Polecam BECK'a
Mi z kolei żaden z tamtejszych drummerów nie imponuje:D
Mam pytanie czy ktoś nie wie czy powstanie drugi sezon?? Z góry dzięki... Mam nadzieje że usłyszę pozytywną odpowiedz
Nie było 6 lat, to wątpie, żeby był teraz. Chociaż różności się zdarzają. Kilka anime już tak wydano.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-04-15 21:20:40)
Właśnie na którym tomie lub chapterze kończy sie anime??
Jak przeczytasz to zobaczysz...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna