Nie jesteś zalogowany.
przegra i opanuje nowa technike pewnie
ale i tak bede ogladał to
raczej nowej techniki nie opanuje bo [TU BYL SPOILER]
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2006-12-19 19:39:48)
Pewnie spolileruj, a co tam. Przecież wszyscy czytają mangę...
Litości.
LUDZIE CZY MOĹťECIE NIE SPOILEROWAÄ!
nom nie spoilerować a tak BTW to nie moge siędoczekać 108/109 a w szczególności 110 pewnie będzie jakaś przerwa śwąteczna
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-12-19 00:15:28)
wybaczcie nie moglem sie powstrzymac
Hybrid może bys edytował posta :/ żeby nikt nie zauważył juz tego? (eh co ja mam , przedwczoraj spojler w temacie death note, wczoraj w bleach ...)
done... teraz moze byc?
pozatym jak sadzicie do kiedy potrwaja fillery? zeby to nie bylo tak jak w naruto
prawdopodobnie do 110 odc;)
a potem wszystko bedzie szło jak w mandze.....wiem wiem to tylko marzenia^^
No nie wiem, tytuł 110 odcinka jest o transferze jakiegoś strasznego ucznia ( pozostawię to bezspoilerowo ), ciekawe czy odwzorują klimat jaki zapanował w mandze ( w co wątpie ). W każdym bądź razie jest szansa. No i przynajmniej druga seria nie powstanie :d ( jak narazie ).
Ostatnio edytowany przez Szual (2006-12-20 08:08:25)
po świntach się dowiemy BTW wesołych świąt i udanego sylwka
Chyba naprwno 110 to nie jest filler, teraz jak wspomniales o tym transferze nie moge powiedziec czemu bo zaraz sie na mnie rzucicie ze spoileruje
Arry widzÄ zmiana av'ka...
Postaram siÄ nie szaleÄ z ĹÄ czem, to moĹźe ci pomoge przy napisach do BLEACH'a tworzÄ c timing do [DB]. Ciekawe, czy jakieĹ inne grupy zacznÄ tĹumaczenie BLEACH'a skoro powrĂłt . I przede wszystkim, czy zachowajÄ kolor nowych postaci? Akurat od 110 bÄdzie nowy ending.
Ach... Tylko ciekawe, kiedy powrĂłt do fillerĂłw ?
Szual: Jak zachowac klor postaci, bo nie rozumiem
Arry: Chyba ze względu na licencje w USA a nie Japoni
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
XD
Toś "mie" zagiął, trudno, żeby BLEACH nie miał licencji w kraju w którym wychodzi chodziło raczej właśnie o USA. Poza tym, Lunar był śmieszny. Widziałem jeszcze jakiegoś Triumpha, ale przetłumaczyli pare epków i koniec . Założe się, że po powrocie do mangi, będzie słomiany zryw pewnych grup, po czym szybko spadnie na nich deszcz ognia, i zostaną tylko ci z kamienia .
Ja pobieram BLEACH 107, a z tego co widze, to synchra jeszcze nie ma do [S^M] 107, to "na dniach" ci prześle + .ass. No i miłego odpoczywania życze tobie podczas przerwy świątecznej xD ( od tworzenia napisów ).
Innym życzę wesołych świąt, mam nadzieje, że wytrzymacie jeden tydzień bez BLEACH'a, i że spotkamy się po świętach w tym samym gronie rozmawiających nt. BLEACH'a ( bo chyba nikt nie popełni samobójstwa z desperacji ).
EDIT
Jadak : Chodzi mi o to, czy zachowają kolory włosów itp. bo Matsumoto jest w mandze blondynką a w anime zrobili ją rudą. To nawet nie pasuje, bo ona ma charakter typowy dla blondynek ( bez urazy dla blondynek xD ). Pare z nowych postaci ma zielone włosy, różowe, niebieskie xd, więc o to mi chodzi. Czy zachowają, czy też zmienią na bardziej normalne
Ostatnio edytowany przez Szual (2006-12-21 10:07:48)