Nie jesteś zalogowany.
hehe ja sam temat mówi można się zmierzyć w gierki typu teken 3 , soul egde , blody roar przez epsx! :] jak? odsyłam na stronke TO DZIAĹA;d
mozna jakąś lige ansi zrobić ;d;d;d
hehe ja sam temat mówi można się zmierzyć w gierki typu teken 3 , soul egde , blody roar przez epsx! :] jak? odsyłam na stronke TO DZIAĹA;d
mozna jakąś lige ansi zrobić ;d;d;d
strona nie działa (w tej danej chwili), a ty popraw literówki
szefu napisał:hehe ja sam temat mówi można się zmierzyć w gierki typu teken 3 , soul egde , blody roar przez epsx! :] jak? odsyłam na stronke TO DZIAŁA;d
mozna jakąś lige ansi zrobić ;d;d;dstrona nie działa (w tej danej chwili), a ty popraw literówki
hehe jak cos to sam mnie popraw ;] ja nie znam polskiego ;p
z angielskim też bez rewelacji
Nie lepiej zaprosić znajomych [lub przyjść/wprosić się do nich] i popykać razem w Tekkena?
Do tego "trójeczka" się już torchę zestarzała, chociaż powiedzenie 'stary ale jary' jest tutaj jak najbardziej na miejscu
Nie potrzebuję taki ekscesów Wsytarczy, że pogram w Tekkena 5/Soul Calibur 3/Dead or Alive 4 (niepotrzebne skreślić) godzinkę z kimś z naszej wrocławskiej paczki
No chyba, że ktoś z was strrrrasznie chciałby mnie wyzwać na pojedynek obrazilem kogoś albo cos sprawa honoru! To chyba można powiedzieć, że znaleźliśmy nowy sposób rozwiązywania sporów. Tylko będzie się kończył jak zwykle: "-Cheatowałeś!", "-Ty Cheatowałeś!", "-A chcesz bana na server?" ^_^ (cytat zaczerpnięty z mojego starego loga z UT)
Jesli ktos jest perfekcjonista i jest wycwiczony na psx, to strasznie ciezko bedzie mu sie gralo. Gralem juz tam i po dwoch walkach zrezygnowalem, gra jest wolniejsza niz normalnie i postac reaguje na komendy z lekkim opoznieniem. No ale moge potwierdzic, ze dziala all.
Kisiel chcialbym sie z toba zmierzyc. Ale nie przez net, a normalnie to raczej nie da rady ><
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-12-20 10:33:56)
hmm ja troche wczoraj w nocy pograłem i nie widziałem żeby zawodnik wolniej reagował zależy kto stawia serwa
Jak będzie szło zagrać w Initial D przez sieć to dajcie znać :E
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
fuchikoma napisał:szefu napisał:hehe ja sam temat mówi można się zmierzyć w gierki typu teken 3 , soul egde , blody roar przez epsx! :] jak? odsyłam na stronke TO DZIAŁA;d
mozna jakąś lige ansi zrobić ;d;d;dstrona nie działa (w tej danej chwili), a ty popraw literówki
myślałem, że cię zmobilizuje do poprawienia ich, a tu zonk
stronka działa, a to już całkiem nieźle
o ile pamiętam, to CyberPadPlugin działa na zasadzie synchronizacji klatek
i wogóle nie wiem jak to napisać, ale jeżeli dobrze pamiętam do każda gra 2-osobowa powinna
działać (bo emu wtedy działa jakby 2 osoby przy jednym kompie siedzialy),
[PSX]InitialD również
jak będziesz miał tągre id obrze skonigurowanego epsx to mozna zagrac
Kisiel chcialbym sie z toba zmierzyc. Ale nie przez net, a normalnie to raczej nie da rady ><
A obraziłem cię czymś? żart
hmm.. Iława, jeśli macie tam jakiś dobry konwent to przyjade jest tez możliwosć spotkania sie na innym konencie np w bydgoszczy
wywali się kilku narwańców z game roomu i zrobimy turniej
do tego z chęcią bym popykał w Naruttimet Hero 2
preferowane postaci w T3: law, yoshimitsu
ps: mój brat jest lepszy w to (ale tyko dlatego, że gra teraz w to codziennie aby zdobyć 3 raz pod rzad wszystko) preferuje lei'a i paul'a
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-12-20 15:44:27)
niby taki popularny temat, a nie ma z kim zagrać
Ja preferuje prawie wszystkie postacie. Jedynymi, ktore nie gram to Nina i Anna.
zgadzam się z ~s0n1ciem , faktem że sonic to nie przeciwnik dla mnie :P:P musi troszke potrenować ;p ale jak ktoś nie ma z kim zagrać niech się do mnie odezwie a napewno z nim zagram ;] i pojade jak "niebieskiego jeża" ;D
A na ripie Tekkena 3 to działa?
Dziala, tam chyba nawet na forum jest podany link do rip.