Nie jesteś zalogowany.
Wszystkiego najlepszego dla redakcji ANSI , wszystkich tłumaczących anime , całej reszty wypowiadającej się na forum i w szczegulności dla ekipy, zlotu w Łagowie z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Mam nadzieję, że użytkowników ANSI będzie przybywać z roku na rok coraz więcej i że serwis będzie się rozwijał nadal.
Bardzo chciałbym podziękować wszystkim użytkownikom ANSI w szczegulności tłumaczom ,za ich wspaniałą pracę, oraz chęci , mam nadzieję, iż w przyszłym roku będziecie pracować tak nadal .
Pozdrawiam Artur.
PS. Mam nadzieję ,że w przyszłym roku będziemy mogli się również cieszyć doskonałymi ANIME.
imo troche za wczeĹnie na takie Ĺźyczenia --;;'
no ale dziÄkuje, i przesyĹam je dalej ; )
Popieram i dopisuje sie do rzyczeń, a od siebie to życze Taipanowi żeby serwry były darmowe i niezawodne. Pozdro dla wszytkich z animesub.info.
Dołączam się do życzeń. Chociaż trochę za wcześnie, ale życzę wszystkim Wesołych Ĺwiąt, Szczęsliwego Nowego Roku i rośnięcia liczby tłumaczonych napisów
Wielkie dzięki, i ode mnie też wszystkiego najlepszego dla wszystkich:D.
Złożył bym życzenia które przygotowałem dla rodziny ale nie jestem wredny[szpan] więc podziękuje za życzenia i również życze wszystkim wszystkiego najlepszego:)
Meri Kurisumasu soshite akemashite omedetou!
Wesołych świąt
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-12-20 18:54:10)
Ja również od siebie pragnę życzyć całej społeczności ANSI: Zdrowych, radosnych, spokojnych, wesołych świąt oraz wspaniałego i odlotowego Sylwestra oraz naturalnie udanego zbliżającego się wielkimi krokami, 2007 roku! Pragnę również życzyć Wszystkim jak najwięcej wspaniałch serii oraz filmów Anime oraz polskich napisów jak najwyższej jakości!
ANSI RULEZZZ
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-12-20 18:56:42)
Też sie przyłączam do życzeń i życzę wspaniałych świąt i wystrzałowego sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym roku wszystkim!
Ja równieź przyłączam się do życzeń, życze wszystkim wesołych świąt no i oczywiście udanego sylwestra. No i tak od strony maniaka Anime/Mangi, jak najwięcej dobrych serii a jak najmniej crapów...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Droga rodzinko ANSI !
Ĺťyczę Wam wszystkim dużo prezentów , radości ,zdrowia i kasiory rzezcz jasna Wogóle niech w Nowym Roku przybędzie jeszcze więcej nowych świetnych napisów Kocham was wszystkich
Droga rodzinko ANSI !
Ĺťyczę Wam wszystkim dużo prezentów , radości ,zdrowia i kasiory rzezcz jasna Wogóle niech w Nowym Roku przybędzie jeszcze więcej nowych świetnych napisów Kocham was wszystkich
Dziękuje osobiście. Bardzo to miłe.
ja wam wszystkim najlepszego życzę
niech animesub bedzie z wami przez następny rok
wielkiej choinki, p(b)rezentow, wesolego jajka itepe sie trzymajcie sie
KDE4 ssie
Wszystkiego najlepszego na nowy rok co może was spotkać i udanych, najweselszych świąt Bożego Narodzenia [okej][yahoo][okej][yahoo][okej][yahoo]
Ostatnio edytowany przez Gogi (2006-12-20 19:28:15)
wszystkiego najlepszego dla wszystkich, niech w końcu pojawią sie długo oczekiwane kontynuacje anime, niech ktoś dokończy niedokończone naisy, i ogulnie wszystkiego czego sobie życzycie
dużo anime ;] i czego tam jeszcze chcecie ;] dobrych napisów ;]
Wszystkiego najlepszego Z okazji Ĺwiąt Bożego Narodzenia:). Pozdrawiam:)