Nie jesteś zalogowany.
votd napisał:[cytuj]Natomiast jeszcze wcześniej była seria o Kurenai i Yakumo ,i dla mnie to jest prawdziwa perełka mogąca spokojnie rywalizować z odcinkami na podstawie mangi. Zachwyciła mnie po prostu
.
Jakbyś musiał tłumaczyć te porąbane odcinki to byś inaczej śpiewał. Mi one osobiście nie przypadły do gustu, bo po pierniczeniu się z tym 3 odcinkowym specjalem wyglądałem jak trup. To był naprawdę kryzys w tłumaczeniu przez co napisy pojawiły się po ponad tygodniu...
Ale nie musiałem i dlatego oceniam tylko cudowną fabułę
Słuchajcie, każdy filler jest do bani, tylko że jeden bardziej, drugi mniej.
Kwestia gustu , dla mnie jedne są fajne inne fajniejsze a jeszcze inne wręcz bajeczne
dokladnie tak kwestia gustu;)
WSZYSTKIM ŻYCZE MIŁYCH ŚWIAT I MIŁEJ WIGILJI PISZE TO PONIEWAŻ NIE MA MNIE PRZEZ PÓŁTORA TYGODNIA NO TO TAK ŻYCZE FANOM NARUTO:
-SZYBKIEGO ZNOWIENIA FABUŁY
-CIEKAWYCH FILLERÓW(Aizen)
-MNIEJSZYCH TRUDNOŚCI I PRZYJEMNEOG TŁUMACZENIA I ŻEBY BYŁY NAJLEPSZE NA TEJ STRONCE[I CHYBA SA:p] (HATAKE I VOTD)
-I MIŁEGO CZEKANIA NA NA NOWĄ SERIE:p:p
wESOŁYCH ŚWIAT.....
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-12-17 00:17:12)
Hehe, dzięki brachu
Wesołych świąt i Tobie , baw się dobrze
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-17 01:44:54)
argh... dajcie napisy do Naruto dla wersji animeone pod allplayer ;D sie mecze i od 149 odcinka sam tlumacze... daj ktos napisy od 155 odc. ;D
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2006-12-19 12:19:27)
NIe ukrywam ,ze powoli te fillery zaczynaja mnie nudzic. Owszem niektore byly fajne ale teraz powoli zaczynaja przeginac i robic wszystko na jedno kopyto... No ile mozna czekac na Jiraye
A co do wypowiedzi Hatake -to curry zycia mi poporstu zniszczylo system...
Dawno mnie tu nie było... :]
No tak to sie robi troche nudne,ale za kazdym razem jak wyjdzie nowy ep nie moge sie doczekac napisów
EEe dzis mamy dwuodcinkowy odcinek:P hehhehe Zarąbiscie:)
haha Sansiro jak mam sie teraz od ciebie zwracać bo nie wiem czy jesteś Sansirka czy Sansiro a wlaśnie są może jakieś postępy co do naszego live action??:D bo coś tak ucichło
tearz wszyscy oczekuja nwej seri naruto dlatego tak ucichło
OMG, kiedy będą napisy?? Już nie moge się doczekać
doczekac czego, napisow czy nudnego odcinka hehehe
poczekamy 2 x dluzej hehehehe czyli do jutra
poczekamy 2 x dluzej hehehehe czyli do jutra
to się jeszcze okaże:D mimo, że 2 odcinkowy, będziemy się starali i na dzisiaj.
a kto się nie może doczekać, to sobie poczeka jeszcze, ho ho ho, bo dopiero ściagam ten odcinek^^
A mi tam ten odcinek bardzo się podobał - Zwłaszcza końcówka. Dla mnie <choć, walki było mało> jest to nailepszy ark filerów...
...a kto się nie może doczekać, to sobie poczeka jeszcze, ho ho ho, bo dopiero ściagam ten odcinek^^
Hehe dla mnie pasuje pewnie zanim go ściągnę to już zrobicie napisy
ja już ściągałem ten odcinek nowy o zobaczyłem zwiastun kolejnego odcinka i tam będzie Gara ze swoim wazonem :):):):D
A myślałem, ze już słyszałem wszystkie teksty o Gaarze
"Gaara z wazonem" OMG! [roftl]
moja malutka prośba ktora z obecnych wersji w necie jest jakościowo najlepsza chodzi mi o cala serie, gdzies tu juz ktos pisal ale nie moge za cholere znalesc adresu tej stronki moga byc wersje bez napisow bardzo bym prosil o wskazóweczkę
dzieki kolego ale format rmvb w ogóle mnie nie pociaga znam inne duzo lepsze ja po prostu szukam najlepszej jakosci i nie przeszkadza mi ze odcinek bedzie miec 300 mb wole 1000razy taki niz rmvb 50 mb srednio
W takim razie zobacz na http://yhbt.mine.nu lub http://www.narutochaos.com