Nie jesteś zalogowany.
some people .... lol z tymi kolorkami to rzeczywiście dobry żart :> jutro 108 wychodzi czy pojutrze ?? (sub version)
dzisiaj raw, jutro pewno db:)
SPOILER - przynajmniej dla niektorych
juz po 108 ep juz wszyscy bountu nie zyja nawet kariya i wyglada na to ze koniec filerow powinnien byc rzy ep 110
ps czy osoby ktore maja od S^M tez maja pikselowe w pewnych fragmentach ?? ( chodzi szczegolnie o moment starcia ichigo z kariya kiedy wydziela ta jasna energie ??
i czy jakas grupa wydaje rawy badz hardki w HD lub lepszej jakosci niz te od S^M ( pomijajac l33 )
i koniec SPOILER'a
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-12-21 01:39:29)
mam nadzieje, że to co napisałeś to nie spojler, bo cie zabije!! nie każdy jeszcze oglądał 108 odc
TY.... raziel4ever... człowieku, niechcący przeczytałem początek twojego posta... zabije cie, kur... mać! No nie, nie mogę kurde oznacz to co piszesz i napisz że spojler, ja pierd... przekleństwa same cisną się do ust. Więcej tak nie rób i edytuj tego posta, żeby ktoś jeszcze tego nie przeczytal.
nie przesadzacie przeciez juz od 2 stron trabicie ze bountu koncza sie na 109 ep wiec logiczne ze umra - i to jest raczej spoiler + do tego jeszcze tytuly ep na anidb to mozna zorientowac sie ze tak jest
a spoiler to jest raczej z tymi kolorami wlosow itp a jakos nikt sie nie burzy , dodac jeszcze mozna ze przeciez nie spoileruje czegos co nie wyszlo po prostu ep juz wyszedl i dyskusja na jego temat powinna byc
a ep jest dostepny od ponad 6 h od S^M wiec raczej nie widze problemu i to nie jest spoiler bo rownie dobrze caly ten temat jest spoilerem dla osob ktore sa np na 50 ep bleacha czy wogole dopiero zaczynaja
ps a raczej mi nie chodzilo o fabule tylko o te piksele czy u innych tez sa bo jesli nie to pobiore jeszcze raz
ps 2 specjalnie dla maniaca i innych wrazliwcow oznaczam
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-12-21 01:38:10)
Ja piernicze, z kolorami mi chodziło o nowe postacie, wyłaczając stare. Poza tym, nie napisałem przecież, kto jakie będzie miał kolory włosów o.O więc to nie spoiler. Mam to dużymi literami napisać? Że chodzi mi o nowe a nie o stare ?
Poza tym, napisałeś, że to logiczne, że umrą. A skąd wiesz, zawsze istnieje alternatywa. Może uda mu się zbiec i osiedli się gdzieś z dala od kłopotów.
Arry : O którego Kurosakiego ci chodzi :> ? Ishin to już jest szatynem.
Koniec fillerów już blisko jeeee
A nowy opening tak samo fajny jak wcześniejszy jeeeee [yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-12-21 11:05:22)
ja poza tematem czy ta ktos mange bleach ta dziewczyna co sie pojawia w nowym openigu to bedzie jakas niby nowa miłosc zastąpi tamtą dziewczyne ta co spi w szafie zapomniałem imienia:d
Tego nie ma w mandze. Pisz posty z kropkami albo przecinkami przynajmniej.
Jak pacze na tego gościa wydaje mi się że to może być opening na temat filmu.
Co do mangi to jest jakis osobny temat i tam sobie dyskutujcie co jest w mandze a tu proszę się nie wypowiadać.
Bleach Movie Nawet na 100% film.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-12-21 15:08:33)
Co do mangi to jest jakis osobny temat i tam sobie dyskutujcie co jest w mandze a tu proszę się nie wypowiadać.
Ok, gościu tylko pytal czy film jest na podstawie mangi.
Btw. Manga Bleach i tak jest lepsza od anime.
Ogólnie pytanie brzmi nie bezpiecznie co jest dalej w mandze więc chciałem po prostu zapobiec ewentualnemu spoilerowaniu.
Manga może jest lepsza, czytałem kilka pierwszych tomów ale że anime jest świetnie robione to wole najpierw wersje animowaną potem co najwyżej mangę. A nie mogę się już doczekać kolejnych odcinków bo te 2 nowe openingi były boskie.
Jakie 2 nowe openingi?? (chyba, ze chodzi o 5 opening z reklama filmu...)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
JaDaK wydaje mi sie ze w rawce jest nowy opening przynajmniej tak wnioskuje bo przecierz niemoga rozmawiac o tym openingu z wycinkami z filmu bo tego przecierz niebedzie a bylo w filmie !!!!
eee parze na moja wersje [DB] jest zwykły op z scenami filmu patrze na youtube na raw i to samo...
wiekszosc osub czeka az arry doda napisy wiec ze jzu jest od 6h czy nawe dłuzej nic nieda dopuki niebedzie napisow :d
ale my przecierz NIEROZMAWIAMY O NAPISACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 nowe openingi miałem na myśli ten z filmu i ten który był wcześniej. Oba sugerują że koniec Bounty i powrót do mangi albo mi się tak zdaje.
1 może tak, że kończy się saga bountou ponieważ nie ma ich na openingu ale nie ma tez nikogo z 2 seri. a co do tego co teraz jest to zwykla reklama filmu