Nie jesteś zalogowany.
A nowy opening tak samo fajny jak wcześniejszy jeeeee
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Dobrze ze muzyki nie zmienili:) co do tej "nowej dziewczyny" to jej rysy twarzy przypominaja mi kota(?), ogolnie to grafika w anime spadla ostatnimi czasy(wystarczy popatrzec na twarze postaci). Osobiscie nie mam tego za zle(saga bounto jest badziewna od poczatku do konca) i dziekuje ~razilowi za info o koncu tych fillerow. Mangi nie czytalem ale mam nadzieje ze anime wkoncu wroci na wczesniejszy tor i znow bedziemy mogli cieszyc sie wspaniala fabula(juz nie moge patrzec jak kapitanowie biegaja w kolko za garstka wrogow albo jak teoretycznie silny Ichigo daje sie okladac przez kilka odcinkow);)
Grafika filmy jeśli jest taka jak w openingu to jest bardzo dobra.
Za to jeśli chodzi o filery to można czasami zauważyć pewne upraszczanie.
"nowa dziewczyna" jest fajna a co do kota hmm nie wiem nie patżyłem pod tym kątem
To co napiszę, to czepianie się.No więc, mi się wydaje, że pierwszy o końcu fillerów poinformował jako tako Przemek3 . Na pytanie : "Do kiedy potrwają fillery?" Odpowiedział : "Prawdopodobnie do 110 odc."
Przyznam ci jedno, spadek grafiki w anime. W 105 się trochę wysilili. Było całkiem płynnie w niektórych momentach. Potem już tylko spadek...
Co do openingów...
Opening 98 - 105 - to był opening tzw. zwykły w waszym domniemaniu. Więc, Jadak : 2 serii przecież nie ma, jeśli chodzi ci jednak o postacie z mangi od #182 i w góre, to przecież mamy Aizen'a, Ichimaru, "Dream Team" na Ziemii.
Tak więc, można było się już domyślać, że wkrótce koniec. Chociaż, nigdy nie wiadomo... 110 może być o innym uczniu
Opening 106 - 107 - W tym openingu są po prostu wycinki z filmu, a że są przez dwa odcinki, to nie znaczy, że to nowy opening xD.
[cytuj]Oba sugerują że koniec Bounty i powrót do mangi albo mi się tak zdaje.[/quote]
Ja bym powiedział, że tylko ten pierwszy. W Naruto też były wycinki z movie i końca fillerów to nie zapowiadało. Była tylko informacja, że nowy film będzie już w drugiej serii .
napisałem tak, bo tytuł 110 odc na to wskazuje:) zresztą coś czuje że od 109 się zacznie normalna fabuła:) tak od nowego roku:) jak fajnie:D
edit: no chyba że rozpocznie się nowy wątek fillerów...
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-12-21 18:34:18)
To oczywiste, że w 109 dadzą przedsmaczek tego co ma być, tak by fani czekali z niecierpliwością na 110.
Z tym wątkiem fillerów to tak do końca nie wiadomo. Bo my się tak cieszymy. A tu... bum... jakaś fillerowa postać. Ale wątpie w to.
Ja sądzę że nauczyli się już na Naruto że robienie fillerów zbyt długo źle się kończy.
mozecie mi napisac w ktorym odcinku/ach z przedzialu 69-89 pojawil sie Zaraki? wielkie dzieki;) edit;p dobra poradzilem sobie grunt to znac tytul odcinka;XD ale dzieki za komentarze
Ostatnio edytowany przez BohateR (2006-12-22 02:10:42)
cos kolo 40 i 50 zaraki wymiata
Tomir uważniej czytaj... :/ a mi osobiście nie chce się sprawdzać gdzie wystepował Zaraki :/
uwaznie przeczytalem tylko mi sie nie chcialo sprawdzac:P Pozatym bedzie wiedzial gdzie szukac:D
ale my przecierz NIEROZMAWIAMY O NAPISACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi przeciez chodzi ze wiekszosc czeka na napisy dopiero potem oglada i wtedy moze rozmawiac bez spoilerow o nowym odcinku
jak bedzie mial ktos linka gdzie mozna scaignąc ten film bleacha ( no najlepiej po angielsku jak jzu ejst ;p ) i tak wogole to ktos z animesub bedzie robił napisy do tego filmu ?
Zapewne napiski pojawią się jak to zwykle bywa, więc zbędne pytanko , co do epka 110 to dadzą wam epek z mangi a w 111 będą fillery (joke), a tak na serio myśle że nie dadzą innego ucznia bo dwa razy byłby ten sam tytuł ? lol lepiej poczekajmy
. Pewnie tego typu teksty o tych fillerach są na każdym animo podobnym forum
i każdy z nas ma nadzieję że mikołaj podaruje nam pod choinke powrót do mangi
.
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-12-21 23:25:11)
Ja sądzę że nauczyli się już na Naruto że robienie fillerów zbyt długo źle się kończy.
Hmm...źle dla kogo?
coz... pierwszy raz mi sie to zdarzylo od 67 odcinka ze obejrzalem z napisami polskimi... ale to tylko dlatego zem gapa i przegapilem wczesne sciąganie. w kazdym razie ten filler byl na calkiem wysokim poziomie... szczegolnie slowa rukii. Walka tez byla niezgorsza chociaz szczeze przyznam ze Ichigo walczyl lepiej...
Myślałem że obejrze odcinki z mangi jeszcze w tym roku a tu sie okazuje że następny odcinek będzie 4 stycznia:/
Nie ma co postarali się i jak na zapychacze nawet im się udało stworzyć całkiem niezłą historia o Baounto.
mi się wydaje, że trochę tą historię sam Kubo pomagał im stworzyć, żeby wszystko później trzymało się kupy:)
110.
Reopening of the Substitute Business! The Terrifying Transfer Student
111.
Shock! The Father's True Character
112.
The Vizards and the Arrancars
113.
The Arrancars Attack
Ja mam pytanie do tych co czytali mangÄ (bez spoilerĂłw tylko)
Czy te tytuĹy nawiÄ
zujÄ
do mangi ?