Nie jesteś zalogowany.
Jak sciagne, to wrzuce oczywiscie.
Już 12 odcinek w sieci dostępny
Ostatnio edytowany przez kisara (2006-12-21 14:11:37)
jak 12 epek jest dopiero 27...
Upss... co to jest po nazwą... Death Note - 12.avi...?? Jak się ściągnie, to wam powiem, co to było XD
To nawet nie jest 11.5! To zwykly special z podsumowaniem odcinków oraz wywiadami z reżyserem i aktorami głosowymi. Na torrenta nie będę wystawiał, ale wrzuciłem na Gige. Można też przejrzeć screeny z tego.
Ekhem... to nie było Death Note... to było coś innego
JeĹli ĹciÄ gaĹaĹ na emule lub dc'ku to pewnie wiem co to byĹo... czemu trzeba tyle czekaÄ na kolejny epizod[placze]
Będzie trzeba poczekać troszkę na 12, ciekawe co Raito wykmini jak spotka Misę (można się po cichu domyślać albo przeczytać mangę)
Ja wolę poczekać, ale jak zrobi jej coś złego to u mnie ma przelachlapane:P Misa Kawaii[yahoo]
czyli mówisz Zatoichi, że się nawet nie opłaca ściągać... no a ja już Winny włączyłem... no nic...
albo przeczytać mangę
Manga przeczytana Chciałabym już kolejny odcinek...
Ostatnio edytowany przez kisara (2006-12-24 10:43:30)
m(e)st napisał:albo przeczytać mangę
Manga przeczytana Chciałabym już kolejny odcinek...
Ja osobiście wole nie czytać mangi (teraz) i po prostu oglądając kolejne epki i czuć te zaskoczenie
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2006-12-24 12:36:32)
sa juz napisy PL do filmu "Death Note" napisy.org
no i wyszedł również soundtrack anime Death Note:D wczoraj do 12 odc napisy, dzis do filmu a jutro kolos z angielskiego:D i weź tu się ucz teraz:D
edit: link gdzie można ściągnąc soundtrack:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-01-04 20:24:46)
sorry ale nie jestem w temacie
o co chodzi z tymi filmami "death note 1&2" ?
jak one maja sie do serialu ? jakas skrocona wersja to jest ? mozna ogladac razem z serialem czy lepiej nie ?
film i anime są oparte na tej samej mandze, więc zapewne będą podobne:)
z tego co zauwazylem to sa dwa filmy kinowe - wiec ciekawy jestem w ktorym momencie konczy sie pierwsza czesc
nie chcialbym sobie psuc ogladania serialu