Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
ee seriali takich fabularnych takich to ja za bardzo nie ogladam
jak już coś to jakiegoś Losta czy Kryminalne Zagadki Las Vegas (czy jak tam to szło)
i to i to fajne je
KDE4 ssie
Zawsze w dzieciństwie moim ulubionym serialem był:
"SLIDERS" www.sliders.tcz.pl
Teraz leci na AXN
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-22 18:08:07)
Smalville
Buffy
Anioł Ciemności
Seaquest
Przyjaciele
Oni, ona i pizzeria
Dwóch i pół
Beverly Hills
Pełna chata
Dzieciaki, kłopoty i my
3 planeta od słońca
Siódme Niebo
What I Like About You
Dynastia
Sliders
Robin of Sherwood (Michael Pread)
Pomoc Domowa (orginalna amerykańska wersja niani Frani)
Gotowe na wszystko
Ostatnio edytowany przez Yoshiko (2006-12-23 01:17:02)
Lost
Prison Break
Weeds
Na pierwszym oczywiście Prison Break...potem "Gotowe na wszystko", "Sliders"(lubię ten serial odkąd pamiętam)no i Losty na końcu...
No to ja też się wypowiem.
W sumie seriale które widziałem, oglądałem mogę podzielić na dwa okresy.
Okres dzieciństwa i aktualnie teraz
W dzieciństwie oglądałem, z tego co pamiętam:
Sliders, Z Archiwum X, Stargate, 13 Posterunek, Bundy i było na bank coś jeszcze, ale jak to bywa, pamięć szwankuje . Ale te pamiętam i najbardziej mi sie podobały.
dalej jest jakby taki okres przejściowy...
Świat wg kiepskich - lol, sam nie wiem jak mogło mi się to kiedyś podobać, teraz to totalny chłam
dalej...
Witchblade - jest serial, jest komiks, jest anime
That 70's Show - to było naprawdę dobre , oglądałem jeszcze jak na Polsacie puszczali
24 - tylko 1 sezon, 2 już mi się oglądać nie chciało, średniawka
Smallville
Alias - też oglądałem, jeden z moich ulubionych seriali , ale TVP dało dupy i puściło
tylko 2 (czy 3, już nie pamiętam, ale puszczali 3 razy od nowa ten serial ) sezony o skandalicznie późnej porze (mimo to zawsze oglądałem).
Aktualnie:
Lost - bardzo dobry... lubię takie klimaty, niektóre odcinki to taki 'czeski film' że sam juz nie wiesz o co chodzi . Czekam za kolejnymi odcinkami od abc
Prison Break - absolutnie nr 1 na liście. Iście dobre kino, mimo że obejrzałem 12 odcinków to bardzo mi sie ten serial podoba.
Z polskich to... Alternatywy 4 iiiii chyba sobie więcej nie przypomnę
Co więcej, bardzo mało oglądam telewizji i aktualnie nie mam pojęcia co za seriale lecą, ale jak czasami widzę te pseudo-seriale (przecież tego nie można serialem nazwać), typu Fala Zbrodni, Samo życie, Świat wg K., (inny Polsatowski shit), Plebania czy Święta Wojna (to to juz jest totalnie beznadziejne) i tym podobne to po prostu krew mnie zalewa i czym prędzej wyłączam tv i ide pooglądać coś na kompie. Poziom seriali w Polskiej TV (szczególnie polskich seriali) jest żenujący.
Jeszcze słowko dot. dalszych kontynuacji... wiadomo, producentów obchodzi kasa i zazwyczaj kontynuacja wychodzi gorzej od pierwowzoru, 1 serii ale w przypadku Lost'ów, muszę powiedzieć że 2 sezon jest dla mnie lepszy niż pierwszy, w sumie to wiele zależy od gustu.
Ale większość kontynuacji wychodzi gorzej, np. Sliders, Alias.
a o to stronka z korej mozna pobrac seriale i anime (narazie malo ale bedzie wiecej) z napisami odrazu
Ja tam bardzo lubię serial The O.C. Leciał w wakacje na TVN pod tytułem Ĺťycie na fali
Jeszcze serial Colombo.
Heroes
Prison Break
Lost
i ostatnio The Fresh Prince of Bel-Air ;]
Ciekawostka
Dzięki gracol za czuwanie, inaczej neo-posty nas tu zaleją.
Strony Poprzednia 1 2 3 4