Nie jesteś zalogowany.
Właśnie skoczyłam oglądać PRISON BREAK. WOW mocny film naprawde i wcale tak mocno sie nie popsul na kocu.[respekt][hehe]
A jak ktoś chce ten serial, a nie chce mu się ściągać - to mogę mu nagrać, mam go w jakości ok. 350 MB/na odcinek + jakiś odcinek specjalny, info na gg
mozesz mi powiedziec co jest w odcinku specialnym?? jest powiedziane czy im sie udalo uciec i czy uniewinnili Lincolna?
PS. bardzo podobał mi sie sposób ucieczki tego "Psychola" na rowerku i dziwacznym hełmie.[yahoo]
W specialu sa fragmenty pierwszych 7 odcinkow okraszone komentarzami aktorow
acha wiec bede zyc w niepewnoci. Mam nadzieje że bedzie kontynuacja PRISON BREAK
Maniack napisał:Ekhm, a ja dopiero pierwszy raz o tym serialu słyszę , pewnie nie leci w polskiej telewizji, ściągac napewno nie będe bo mi szkoda limitu. Nom ale jakieś dobre seraile w tv by sie przydały, TVP moglo by dokończyć emisje "Agentki o 100 twarzach", dobrze że prawdopodobnie na jesień będą emitowali drugi sezon Lostów.
Współczuje ci. Widzę, że nie masz AXN, co?[brakslow]
Nom, nie mam AXN, mam tylko telewizje naziemną (TCP, Polsat i TVN), oraz satke (niemieckie kanaly), którą prawie (wlaściwie to wogole) nie oglądam. Muszę napisac,że Tv oglądam bardzo malo, zresztą w sumie nie ma co oglądać, bo ciągle tylko beznadziejne programy i masa powtórek
Ja wogole nie ogladam TV bo nawet teraz nie mam
Co do losta to juz powinna byc trzecia seria w TV, a nawet drugiej nie puscili [blee][blee]
Ostatnio edytowany przez neko_onna (2006-07-16 22:50:54)
Od 21 stycznia o 20:00 na polsacie zostanie wyemitowanu pilot Prison Break
hahah juz sie konczy 2 sezon a wy o 1 muwicie
Nie powiedzialbym ze sie konczy jako ze nawet polowa 2 sezonu nie minela...
Ja jestem jeszcze w trakcie oglądania 1 sezonu i do tego tak gdzieś w połowie...ale nie ma co, dobry serial, jak dla mnie to lepszy nawet od "Zagubionych"...strasznie wciąga...
do prisona jeszcze nie doszedłem, czeka w kolejce
wszyscy mówią, że warto
ale z hamerykańskich to polecałbym jeszcze fenomenalne "4400",
wspomniane już wyżej "My name is Earl" i bardzo pozytywne "Dead Like Me"
najbardziej w tym roku zniechęcił mnie serial "Deadwood" - taki western,
a chyba, po spędzeniu dzieciństwa na Bonanzie, spodziewałem się czegoś innego
ale to już OT...
U mnie leza Prisony, ale jakos juz od paru miechow zapominam sie za to zabrac. Moze w swieta??
pierwsza seria byla rewelacyjna, druga zdecydowanie zeszla na psy, nie chce spoilerowac wiec powiem tak: widzieliscie reklame lecha ? ta pod tytulem "i cośtam" ? kon a moze slon a pozniej szejk...dokladnie tak wyglada drugi sezon, tworcom brakuje czasu na dopracowanie fabuly i wychodzi cos bardzo dziwnego...[shithappens]
A ja myślę ze mimo iżfabuła 2 sezonu jest gorsza od 1 to trzyma poziom. Nadal pamiętam akcje T-baga który skosił cała kasę. A jak się pzy tym usmialem^^ to było świetne.
ale 1 sezon naprawde doskonały ale 2 tez dobry ale niema tego napiecia co było w pierwszym sezonie
Po prostu the best TV Show on the world :] ja cały czas na bieżąco jestem :] Ciekawe jak wypadnie ten serial w polsacie :] (od połowy stycznia) - ale tytuł "skazany na śmierć"
jest to bardzo dobry serial moim zdaniem 100 razy lepszy od losta tylko mało doceniany
Gdzie mało doceniany? W Polsce, to owszem, bo mniej znany.
Swoją drogą zastanawiam się, czy druga seria będzie ostatnia. Pierwsza połowa drugiej serii (choć nadal super) to bardzo widoczne zamykanie wszystkich wątków pobocznych, niektórych nawet trochę na siłę, żeby w końcu można było zająć się na poważnie wątkiem głównym...
Polski tytuł jest na poziomie Polsatu, czyli kaszana Już by chociaż zrobili jak z Lostem i dali "Prison Break - Skazany na śmierć", ale niestety... Z drugiej strony mogli dać np "Świat wg Scofielda" albo "Gotowi na wszystko" czy "Więzienie na perypetiach"
heh... obejrzałem swojego czasu część czyli pierwsze 15 odcinków seria na początku jest bardzo fajna i wkręca jak tajfun... ale ten 15 odcinek - :/ dorabianie odcinków na siłę... przestałem oglądać, wkurzyło mnie coś takiego. nie oglądałem całej, ale ten 15 odcinek to już dla mnie kicha :/ uwaga może być spoiler! nie ma innego wyjścia, gadanie przez 14 odcinków, że jest tylko jedno a tu nagle cyk! - jest kolejne...
a niech mi ktoś powie kiedy sie kończy przerwa w PB? tzn kiedy poleci następny odcinek (14)
22 stycznia powinien być, na początku miał byc chyba nawet w marcu ale cały czas się skracał ten czas i na dzień dzisiejszy 14 odcinek ma się ukazać 22 stycznia :]