Nie jesteś zalogowany.
No to wszyscy kochani Ansowicze Wszystkiego naaaaaaaaaaaajlepszego ,oby nowy rok był 1000000000000 razy lepszy od tego i zeby wszyscy dostali pod choinka czego najbardziej pragna .
Ostatnio edytowany przez maryska (2006-12-23 15:07:01)
Po prostu wszystkiego najlepszego. :*
(trochę mnie ostatnio nie było, ale nie zapomniałem o Was )
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-12-23 14:51:57)
Ja również życzę wszystkiego najlepszego, no i może... wspaniałego sylwestra!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Także dołączam się do życzeń.
P.S Ĺťyczę sobie, aby wróciła mi chęć do tłumaczenia
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-12-23 15:38:07)
Nienawidzę świąt... ale życzenia mogę złożyć wszystkiego najlepszego w tym i całej reszcie dni starego i przyszłego roku niech MOC i SZACUNEK będzie z WAMI!
To ja też składam wszystkim najlepsze życzenia, zrobię to w mój tradycyjny i jakże zwięzły i konkretny sposób:
Nawzajem
*łamie opłatek*
Wszystkim najlepszego, miłej atmosferki przy kolacji wigilijnej hucznego sylwestra nowych, fajnych animców na rok 2007 coraz większej wprawy w robieniu napisów fajnego chłopa/babki [roftl] (a jak już macie - to szaleństwa ), popraffnej ortograwii
Ogółem wszystkiego naj !
*leci tańczyć*
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-12-23 17:31:12)
<trzask> (pękł opłatek)... no cóż Wszyskim uzytkownikom wszystkiego NAJ...<lepszego oczywiście>
Oglądaczom, ton nowych pozycji do oglądania, tłumaczom ton nowych ... eee pomagaczy do tłumaczenia....
Standardowo zdrowia, oraz spokoju ducha, a pod choinką rzeczy wyśnionych.... a w przyszłym roku A.D. 2007
marzeń spełnionych.....
Ĺťyczy tHemiC....
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf
Właśnie tego wam życze!!!
Moi kochani animosubowicze!!!
[yahoo][yahoo][okej][yahoo][yahoo][yahoo]:-D:D:)
Ostatnio edytowany przez Natanael (2006-12-23 21:04:51)
[cytuj]Życzę sobie, aby wróciła mi chęć do tłumaczenia[/quote]
Więc, żeby to idiotycznie nie wyglądało, że sobie sam życzenia składasz, to ja życzę ci by wróciła ci chęć do tłumaczenia .
Nie będe się tutaj wysilał, dlatego, życzę każdemu wszystkiego najlepSZego, by ci co oglądają obiektywnie oceniali ( przede wszystkim, za tłumaczenie, a nie za wersję czasową i za to jak szybko wydali ), tłumaczom by tłumaczyli nie za wiernie, nie za pięknie, timerom, by robili dobry timing, typesetterom by dobrze oddawali klimat anime w czcionkach i kolorach xD, gościom od efektów by robili efekty jeszcze lepsze od tych, które teraz robią. Czyli w jednym słowie ( a raczej dwóch ) = Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego, i szczęśliwego nowego roku !
Wesołych Ĺwiąt wszystkim Nie przejedzcie się jutro
a ja króciutko:
Wszystkiego najlepszego z okazji Wesołych Ĺwiąt ^^
Ju chyba wszystkiego czego można było życzyć życzyliście, więc ja się dołączam do całości.
będe oryginalny i też wam życze co życzyliście mnie i innym
Wszystkiego naj!
Wszystkiego naj!
Wszyskiego najgorszego??????
Wszystkiego najlepszego 100 lat zycia i 100 sylwkow udanych... I Super pomyslnosci na 2007 rok