Nie jesteś zalogowany.
29 nie 22
Ja aktualnie oglądam ten świetny serial i muszę napisać, że jest cholernie dobry. Jak na razie obejrzałem 12 odcinków, na żadnym się nie zawiodłem, akcja jest w każdym, dosłownie w każdym odcinku. Każdy przynosi coś nowego, zaskakującego, nowe problemy nowe rozwiązania, nie mam momentu gdzie można by się nudzić i tak powinno być. Takie powinny być seriale.
Fabuła jest naprawdę dobra, mimo 2 wątków (splatających się ze sobą), scenarzysta i reżyser zrobili kawał dobrej roboty, gra aktorów niczego sobie, ba nawet bardzo dobra. No i doskonale dobrana aktora do pani Doktor , heh pasuje idealnie, nie jakaś tam super miss world, ale zwykła piękna kobieta. Bardzo dobrze że serial bedzie lecieć w Polsce, ale niestety na polsacie... no nic, ale i tak się cieszę, dobre to niż nic
Popieram. Ja jestem już na 16 i ten odcinek to pierwszy spokojniejszy odcinek jak narazie (przedstawia wydarzenia z przed 3 lat)...ciekawa historia, nie ma co:P Do tej pory nie oglądałam niczego lepszego.
Ja juz ze zniecierpliwieniem czekalm az puszcza w polsacie bo chce namowic rodicow do ogladania ,ale on nie lubia filmow z napisami.Szkoda ze puszcza na polsacie yhhhh te dobijajace reklamy