Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
poszukuje 12 i 13 odcinka avenger od anime-keep
aha i czy mogliscie mi podac tytul (nie wliczam hentai bo tego niechce) jak najbardziej zboczone anime:P (prosze mnie za jakiegos zboka niuwazac) nie liczac green green
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=Ave … amp;op=and pierwszy z góry to torrent do całej seri(Anime-Keep) ale oczywiści możesz sobie ściągnąć pojedyńczo odczinki. A propo tych zboczonych anime to może pare scen z Perfect Blue(np:jak gwałcą laske) więcej mi nie przychodzi do głowy.
Z miejsca moge podać Golden Boya.:D
A jak więcej to linka dostałeś powyzej.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Odnosnie zboczeń to chyba Iketeru Futari będzie dobre (poleciłbym Mezzo Forte ale tu sceny są już ostrzejsze)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
mam Mezo Forte TV (Mezzo DSA) 13 odcinkowe i tam niema zandych ostrych scen:P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
dodam tylko video gir Ai, Maburaho, magic teacher Nenigma, ichigo 100%, my wife is a high school student ( nowe anime dopiero wyszedł 2 odcinki) i Amaenaideyo( też nowy anime w tym roku dopiero 1 odcinek wyszedł) naradzie tyle mi przyszło do głowy ;)
ok to mam taki problemik że poprałem Avenger [AIF], pliki w mkv i jak odpalam to głos jest tak jak by leciało sobie normalnie anime tylko że nie ma obrazu. Odpalałem przy pomoczy MPC, SubEdicie, Allplayerze oraz QuickTime i nic. więć wie może ktoś o co chodzi?? Czy to wina jakichś ustawień czy po prostu te pliki co pobrałem są zepsute i nadają się tylko do usunięcia.
sprobuj w kmplayerze
poszukuje 12 i 13 odcinka avenger od anime-keep
aha i czy mogliscie mi podac tytul (nie wliczam hentai bo tego niechce) jak najbardziej zboczone anime:P (prosze mnie za jakiegos zboka niuwazac) nie liczac green green
Girls bravo jest zboczone,ale bez cenzury .
Strony 1