Nie jesteś zalogowany.
Hejka wszystkim animaniakom, mam serwer wolny niezagospodarowany idealny na downlaod.
Tego jest tak z 5gb miejsca na 50gb transferu (moze i transferu znajdzie sie wiecej ostatecznie moze znajdzie sie te 100gb jesli ktos juz zaprzestanie gospodarowac wynajete miejsce
Wiec chwilowo dane miejsce to 5/50 ostatecznie moze to bedzie 10/100gb, z czego transfer jest odnawialny co miesiac. Serwer aktywny jeszcze na ponad rok czasu.
Wiec jest pomysl stworzenia strony z downloadem anime,mangi,ost (co do anime mysle tu bardziej o seriach kortkich 12 ep ,24 ep max, bo wiekszych sensu niema dawac, ale jak dobrze pojdzie to potem moze uda się uzyskac jeszcze troche miejsca i transferu). Jak uwazacie napewno byl by to swietny pomysl lecz czy znajda sie chetni do pomocy? CMS to zaden problem, w razie czego jest, grafike tez mozna mala skrobnac najbardziej by sie przydalo fajne logo pod tlo strony ale to tez ma kto zrobic.
A do tego wszystkiego brakuje jeszcze chetnych na upload anime na serwer, oczywiscie tylko cale serie. Chetni z pomyslami do strony, uploudu, zagospodarowania miejsca i pomocy mi w tym zapraszam na pw, skontaktujemy sie ze soba szybko. Fajnie by bylo gdyby udalo nam sie cos stworzyc na nowy rok.
Wiec czekam na pomysly i opinie mojego pomyslu
Jestem jak najbardziej ZA. Najlepiej byłoby umieszczać takie serie, których nie znajdzie się na anime-eden bo tam ściąga się pięknie. Nie znam wielu takich stron jak anime-eden, więc dobrze by było, gdyby ktoś zapodał linki i mozna by sprawdzić jakich ciekawych serii brakuje.
To tak radziłbym wziąć PRZEDE WSZYSTKIM pod uwagę.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-27 02:04:45)
Jeśli ktoś umieści tam Kenshin Movie [Baka-Anime] to jestem ZA Jednak znając życie to pomysł umrze śmiercią naturalną...
Ja moge cos wstawic troche anime mam wysylanie na moim laczu nie ejst za szybkie (256kb/s) ale ujdzie.
PS. wyjezdzam za 2h do Rzymu i wracam 5 wiec jak machniesz stronke to po powrocie moge sie tym zajac.
ja moge wstawiac mam u. cos kolo 2,3MB moze wiecej lub lekko mniej ... nie jestem u siebie wiec teraz dokladnie nie sprawdze
Ja teraz z bratem robie strone.Layout już gotowy tylko czekam aż dla brata neo założą.
Ma być to połączenie uploadu anime,bądż mangi i obszernych recenzji.
Mój brat by się zajmował reckami,a ja jestem grafikiem.
Więc jeśli cię ciekawi wspópraca to pisz na gg:7795676 to odpowiem ci na pytanie jeśli jakieś amcz czy coś innego.
pozdrawiam,
Bilek
Ja jestem webmasterem moge bez problemu zaprogramować layouta, pociąc, pomóc przy Cmsie i innych bzdurach jak coś gg.
jak mi odblokują porty to mogę uploadnąć coś ... co prawda moja kolekcja nie jest jeszcze zbyt bogata ... ale upnąć coś będę mógł ... tylko jest jeden problem: niestety nie wiem kiedy mi te porty odblokują :/
jakby co to mam lącze 4 mega ...
Ja proponuje fuzje z Harem-Team, po co tworzyć pare stronek o takiej samej tematyce, jak można zrobić 1 potężną stronę. Przemyśl to ^^ www.ht-a4u.info
No to jak wrzucicie te 5gb, serie, to co sciagnie ja 10 osob i po transferze na miesiac? Lepiej juz pakowac na darmowe serwery.
Moze co do transferu sie zgodze ale 100gb tez sporo, sporo osob sciagnie a nie od razu bedzie masa ludu sciagala, lecz pomysl jest tez taki aby uploudowac i na serwery typu: rapidshare,megaupload i inne. Beda to dodatkowe mirroy w razie skonczenia sie transferu. Wszystko dokladnie jest juz przemyslane, wiec niema sie co obawiac.
Teraz musze gdzies pojechac i bede za jakies 4h ale gdy wroce podam wam do mnie kontakt na gg i chetnych zapraszam do wspolpracy, napewno projekt nie umrze, no ja na to niepozwole
Sork za nowy spot ale chce zeby wszyscy to zobaczyli.
Wiec tak wszyscy zainteresowani pomoca, praca nad serwisem zapraszam na nr gg: 4924555
Mozecie pytac co i jak , oferowac swoja pomoc iz glaszac sie do pomocy. Od razu jestem gotow pozakladac wam konta i udostepnic mozliwosci uploudu na serwer.
No i co z tym projektem? Zmarl nim sie narodzil?
Wiedziałem, że tak będzie :/
Zresztą 5 GB na Anime to niewiele, tym bardziej, że słaby limit miesięczny jest.
A ja nawet wcześniej nie doczytałem - 5 GB? :/ Tyle to jedna seria zajmuje...
Czy to się w ogóle opyla?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-01-18 20:14:17)