Nie jesteś zalogowany.
dzieki kolego ale format rmvb w ogóle mnie nie pociaga znam inne duzo lepsze ja po prostu szukam najlepszej jakosci i nie przeszkadza mi ze odcinek bedzie miec 300 mb wole 1000razy taki niz rmvb 50 mb srednio
jeśli ci zależy na jakości (witaj w klubie:P), pociągnij sobie rawy od l33t-raws, jeśli chcesz aktualne. są one reenkodowane z divx'a do wmv9 + filtry, więc troszkę lepsze od S^M. Jeśli znów chcesz od 1 odcinka, to ściągaj wersje ANBU AonE, nie najgorsza jakość + bardzo dobry fansub. Ostatnio zaczęły wychodzić odcinki na DVD więc jeśli chcesz, możesz ściągać DVDISO (wychodzi ok. 1 GB na odcinek).
PS: te więcej informacji: napisy mogą być, ale nie muszą dzisiaj, pewność miejcie, że jutro będą. spowodowane to też tym, że faktycznie, zaraz święta i powoli trzeba się przygotowywać, ale też troche z mojej winy, bo przeganiając kota z klawiatury (jego droga do monitora) wcisło mi się delete i musiałem ściągać odcinek na nowo -_-.
teraz informacja dla tych co nie oglądali, dla niektórych spojler, dal niektórych nie:
2 część odcinka, może wgnieść w fotel (w moim przypadku łóżko), mimo, że to filler, a zapowiedź odcinka ukazująca gaarę i shukaku dużo zapowiada:P więcej nie zdradzę.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-22 21:55:53)
o widzisz hatake dobry czlowieku wlasnie o to mi chodzilo wielkie dzieki juz zaczynam zdzierac a interesują mnie tylko odcinki od 1 do 150 koniec kropka reszty na oczy nie chce widziec (nie wiedziec czemu przecież aizen twierdzi ze sa wypasione )
INFORMACJA
Napisy do Naruto ep 214-215 są przewidziane na godzinę ok. 19, prosimy cierpliwie czekać:)
napisy maj jzu jakies 85% i sa na miedzy 36 a 37 min ]
e przedemna napisał
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-12-23 18:27:13)
więc czekamy
jzu 96% beda mieli gdzies moze troche weicej
jzu 96% beda mieli gdzies moze troche weicej
już dodane.
wiem jak wruce ze sklepu zaraz se obejrze
Zaje Zaje Odcinek:) Szacunek Hatake:P
jedyny plus fillera to końcówka, reszta kiszka
Ostatnio edytowany przez Gogi (2006-12-23 20:51:14)
Czy to juz ostatni filler??:D bo od stycznia ma byc koniec:D
Gaara w nastepnym epku..
Gaara w nastepnym epku..
kup sobie zestaw rondli pod choinkę z tej okazji
Wiesz.. chyba tak zrobie :]
Witam powrocilem z podrozy ach poltora tygodnia bez kompa co tam ? cos ciekawego jest w nowych fillerach?:P
Witam powrocilem z podrozy ach poltora tygodnia bez kompa co tam ? cos ciekawego jest w nowych fillerach?:P
No tak jakby, ostatni całkiem fajny, a i ten 11-tego (czy kiedy on ma tam być) zapowiada się całkiem całkiem. Polecam nawet tym którzy już wymiękli i fillerów nie oglądają od... .
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-27 22:45:32)
ee ja tam nie wymieklem fillery THE BEST!!! ale sa znowu jakies plotki ze nowa seria w styczni ma byc prwda to jest ? czy ktos dla zarciku podrzucil informacje takie??:P
to raczej niesa plotki tylko ma byc
andb wyznaczyło ze pierwszy odcinek wyjdzie 15 lutego ciekawe czy to jest potwierdzona informacja?? a kakashi gaiden to bedzie w zwykłym naruto czy w shippuden??
Nowy rok! Nie pozostało nam nic innego jak zacząć odliczać do lutego!!! W końcu Naruto powróci na właściwe tory!!