Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wpadłem na taką włoską (chyba ) stronke, nic z włoskiego nie czaje ale pomyślałem, że warto o niej nna forum napomknąć. Generalnie wygląda troche jakby była wzorowana na naszym ANSI albo odwrotnie :p
W każdym razie jakoś mi się "wydaje", ze nasza rodzima wersja przyjemniejsza i jakaś konkretniejsza
Nie widze nic podobnego do ANSI ale ok
Hmm... ja znalazlam trzy podobienstwa:[szpan]
1)Obie stronki maja forum
2)Sa o anime
3)Maja podobne nazwy
Wiecej nie zauwazylam
o lol suby to są odcinki anime a anime to juz wiecie wiec styczność podobieństw jest bardzo prawdopodobna... temat do zamknięcia:). Pozdrawiam
Nasza fajniejsza
zgadzam sie nasz jest lepsza bardziej przejrzysta i lepiej wiadomo jakie ostatnie anime zostało dodane
Jakaś smutna ta włoska(ale tak naprawde, to hiszpańska) stronka i nie widzię w niej żadnego podobieństwa poza tymi rzeczami, które wymieniła ~Tenshi. Fajnie by było jakby była taka stronka z angielskimi subami, ale włoski(choć takowego tam nie ma, tylko ten wspomniany już hiszpański) też (już nie)ujdzie
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-30 03:29:50)
Raczej hiszpański A stronka do ANSI się nie umywa...
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Raczej hiszpański
Byle nie francuski (languiż of low).
P.S. Rzuciłem okiem - faktycznie, hiszpański. Sporo ludzi na świecie rozumie ten język, więc jest duże zapotrzebowanie na hiszp. subtytle.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-12-30 02:42:56)
Raczej hiszpański A stronka do ANSI się nie umywa...
Cholerqa... ale wpadka hieh hieh ... dzienks za cynk;)
Cóż... pozostają mi tylko hardki w ITA[hehe]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-30 03:32:55)
Strony 1