Nie jesteś zalogowany.
Wesołych Ĺwiąt & Szcześliwego Nowego Roku
Spoznilem sie by zlozyc zyczenia na Boze Narodzenie ale na nowy rok zycze calej rodzince ANSI udanego roku 2007, duzo napisow ktorych wam potrzeba a naszej wspanialej grupie moderatorow zebyscie mieli nerwy wytrzymac z nami:D i zeby nasza piekna strona wytrzymala do konca nastepnego roku najkrocej:)
Wybaczcie ze moga byc bledy ortograficzne ale pisze z jakies kafejki internetowej w Londynie a zaraz spadam do pubu swietowac z Polakami tu zyjacymi wiec jeszcze raz Happy NEW YEAR dear ANSI family[yahoo]
No to życżę wszystkim udanego sylwestra, i wszystkiego czego tylko byście chcieli w nowym roku... a teraz ZABAWA !!!!
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Szczęśliwego nowego ROKU. Dużo panienek tańszej wódki:) i mądrej główki... Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-31 16:33:15)
Szczęśliwego nowego ROKU. Dużo panienek tańszej wódki:) i mądrej główki... Pozdrawiam
dołączam się do twoich życzeń:-D życzę, wam też udanej zabawy i żeby nikt petardą nie dostał:P (u mnie w zeszłym roku były takie przypadki, czy tam 2)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-31 16:46:24)
Dzis juz czas na zabawe za jakis czas trzeba skoczyc do puby i spotkac sie z ekipom na picie:D
To odemnie motto na wieczor: "Baw sie i szalej i nie pytaj co dalej":P
zgadzam sie z nim w 100%[okej][okej]
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-12-31 17:16:12)
To odemnie motto na wieczor: "Baw sie i szalej i nie pytaj co dalej":P
Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy.
Dla całego ANSI! Otwórzmy o 12:00 szampany!
Do z4j3b4ni4 jeden krok, jeden jedyny... xD
Szalejmy dzisiaj do upadłego, i niech prze najbliższe dni przypominają nam, co dziś robiliśmy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Także i ja życze wszytkiego najlepszego.
Wszystkiego co naj naj naj, fanom M&A. Spełnienia najskrytszych marzeń i nowych celów w żyCiu ? : >
Wszystkiego najlepszego w 2007 roku.
Trzymajcie się ciepło w ten ostatni wietrzny dzień 2006 oraz. Ĺťyczę wielu ciepłych w 2007
za 5 dwunasta - to JA. Oczywiscie zycze wspanialej zabawy(juz i w przyszlosci:)) jak rowniez tradycyjnie wszystkiego najlepszego w 2oo7 roku! Trzymajcie sie mocno! A teraz idziemy...[kombinuje]
Wszystkiego dobrego w nowym roku
Szczęśliwego Nowego Roku!
wszystkiego najgorszego ?UAHAUAHAUAHAUAHA ;x dobrego dobrego ... imho nie lubie...
Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku
Najlepszego:) btw już widać kto imprezuje w domu:) widać sam nie jestem:P sorry za offtop:D