Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hejka wszystkim
Przed chwila skończyłam oglądac ostatni odcinek tegoż ;)anime i chciałabym się podzielic moimi wrażeniami.
Już po obejrzeniu 1 odcinka wiedziałam, że jest to seria dla mnie, świetna komedia z elementami shojou:)Przedstawione tam niezwykle barwne postacie potrafią rozśmieszyc do łez jak i wzruszyc. W tym anime bardzo płynnie przeplatają się wątki romantyczna z humorem, nie ma w nim przesady co do cukierkowatości ponieważ główna bohaterka nie jest typową dziewczyna jakie prezentowane są w tego typu anime, co jest niezwykle miłą odmianą. Graficznie anime prezentuje się niezwykle dobrze, postacie są niezwykle dopracowane a i samo tło żyje własnym życiem. Muzyka świetnie dopasowuje się do całości, najbardziej mi się podoba melodia, która puszczana jest w ,,ckliwych,, momentach przypomina mi trochę inną melodię z Kare Kano.[placze];) Na koniec pozostaje mi po prostu gorąco polecic te anime, które naprawdę potrafi odstresowac jak i wprowadzic w lekką zadume
Pozdrawiam Serdecznie;)
slyszalam ze jest tam troche shounen-ai.. to prawda?
Tak zgadza się Jest nawet sporo takich momentów, czasami po prostu w celu rozbawienia widza, czasami jednak między głównymi męskimi bohaterami są powiązania które w mniejszym lub większym stopniu opierają się o takie relacje, ogólnie uważam, że to dodaje smaczku całej serii ponieważ wszystko jest w taki sposób przedstawione by przyciagnąc, a nie odstraszyc odbiorce!!! Pozdrawiam
hehe tez to niedawno skończyłem i wrażenia jak najlepsze humor powalający i cała reszta też
Hmmm zastanawiam się tylko czy będzie 2 seria, ponieważ manga jest wciąż wydawana, podpisałam się nawet pod petycja która krąży po sieci by twórcy tego anime rozpoczeli prace nad 2 serią.:)
obejrzalem , dobra seria:)
Ja też obejrzałem . Powiem tyle, że opłaca się obejrzeć, choć na niektóre momenty trzeba uważać... rozbrajają humorem [roftl]. Nie jest to seria dla każdego, gdyż niektórym osobom może wydawać się, że występują wyłącznie, troszkę odmienne relacje międzyludzkie [roftl] (między innymi: relacje między bliźniakami).
Samo pisanie o tej serii sprawia, iż mam dobry humor. W anime występuje także miłość mężczyzny do kobiety, co najważniejsze Niech zatem nie zniechęci Was początek tej fantastycznej opowieści .
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2007-01-01 23:55:37)
mogliby zrobic 2 sezon
fajnie by bylo. pierwsza seria (o ile wyjdzie jakas inna ) byla swietna. w koncu jakies anime, ktore udalo mi sie obejrzec za 1 podejsciem. nie chodzi o to ze inne mi sie nie podobaja ale zadne nie mialo chyba tak wyrownanego poziomu emocji dzieki czemu po 5 odcinkach nie rozbolaly mnie zuchwy i nie musialem konczyc ogladania (jak w przypadku school rumble). ogolnie jest to jedna z najlepszych serii jakie kiedykolwiek widzialem i polecam ja wszystkim
Ma ktos moze linka do torrenta do tej serii?
Ponawiam swoje pytanie. Czy ma ktos linka do torrenta do tej serii..?
Prosze:
http://a.scarywater.net/lunar/%5BLunar% … e).torrent
http://kamelotfansub.netvim.com/tracker … id=8&file=[KF]Ouran Host Club 01-13 [SOFTSUBPACK].torrent
http://kamelotfansub.netvim.com/tracker … d=72&file=[KF]Ouran Host Club 14 - 26[SOFTSUBPACK].torrent
Wystarczyło zajrzeń na AniDB
lunar: wiadomo - dobre i po ang
kamelot: pierwsze słysze, poza tym włoska grupa
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-01-20 21:08:39)
Dziekuje
wpadnij do mnie z plytkami to CI nagram;)
a wlasnie.. ty tez ze Szzcecina przeciez.. a masz tez moze Gunslinger Girl?
Strony 1