Nie jesteś zalogowany.
też się nie moge doczekać 338 oby ich rozpitolił
YYY a mam takie pytanie kiedy będzie naruto 338?? bo już kilka tygodni czekam xD Prosze o pomoc xD
dzisiaj wyszedl ale miernej jakosci skany
dzisiaj wyszedl ale miernej jakosci skany
Zapodaj adresem
Jest taki mierny, że nie warto adresu podawać, ale co tam
I jak wrażenia po odcinku 339? Naruto z techniką Futon: rasengan-shuriken, wymiata... i pomyśleć, że to jeszcze niedokończona technika... ciekaw jestem jej destrukcyjnej mocy.
A co najwazniejsze, główny bohater zaczął wreszcie myśleć... i to nawiązanie go 4th Hokage...
oby tak dalej i będzie miodzio BTW jedno ciecie i po 5 serduszkach lol
to sie okaze dopiero co ta technika potrafi zdzialac narazie widzielismy tyle co nic
chmm mogl shika wziasc leb hidana do wioski na przesluchanie bylo by ciekawie
chmm a tak przylezie ten gosc z akatsuki zapomnialem jak sie wabi wlezie w ziemie zabierze pierscionek i zalatwi hidana na cacy albo co gorsza jeszcze go odratuja
chmm mogl shika wziasc leb hidana do wioski na przesluchanie bylo by ciekawie
chmm a tak przylezie ten gosc z akatsuki zapomnialem jak sie wabi wlezie w ziemie zabierze pierscionek i zalatwi hidana na cacy albo co gorsza jeszcze go odratuja
Bez kitu... łeb na przesłuchanie... dobre.
Hehe, jak by w mandze pokazali jak Shika przesłuchuje głowe Hidana to bym chyba niewytrzymał ze smiechu.
Co sądzicie o nowiutkim chapterku, czyżby wymiatająca technika Naruto naprawdę tamtego gościa rozwaliła? Bo oberwał bardzo mocno, Kakashi nie był nawet w stanie dostrzec sharinganem liczby ciosów zadanych techniką Naruto.
Na obrazku widać, że naruto zdołał rozwalić 2 maski więc chyba już nie wstanie... ALe to jest akatsuki oni wszyscy są jacyś nieśmiertelni
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Kurna a ja jeszcze nowego chaptera niewidzałem bo czekam na polskie tłumaczenie.BUUUUUUUUUU. Podajcie strone z angielskimi skanami.
Trochę kiczaste tłumaczenie, ale po polsku, jest już chyba od dwóch dni:
http://rapidshare.com/files/15416286/34 … aka_PL.rar
:/nie łaska poczekac az wpolsce bedzie?? przez takie pl skany i tych co naruto tłumacza na pl jpf zaczyna marniec...bo kazdy woli darmoche...zal...
no przecież na mangahelpers dobre ludziki tłumaczą zaraz w ten sam dzień a jak nie to na drugi naruto i blecha tam szukaj masz na bieżąco
ta dwójka akatsuki juz raczej nie powstanie z grobu czas na inna a moze zmiana jakas i na oroczimaru uderzą kto wie co kiszi wymysli
a mi slina cieknie na berserka fajna akcja ostatnimi czasy sie dzieje kto nie czyta niech żałuje
jeden za drugim a co mi tam niech wszyscy wiedza ze czytam
kto nie widzial najnowszego czapa niech żałuje saske wymiata choc nie lubie tej postaci
biedny oro co on teraz pocznie moze zapluje go krwią
ale i tak wątpie w to zeby zginął predzej zwieje z kabuto do innej nory
mam nadzieje ze za tydzien wielka bitwa sasek vs oro
macie poprawiłem jakość na bardziej czytelną dla oka i dodałem przetłumaczenie w ver eng przez (njt) to moja pierwsza praca (nie miałem co robić ) praca w photku http://tkdami.net/~kamilpatryk/Chapter343translated.rar
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-23 21:24:12)
Noi zaczeli walczyć, jednak troche sie zawiodłem. Żeby pokonać Orochimaru Sasuke musi użyć pieczęci drugiego poziomu ( a jego wygrana nie jest jeszcze przesądzona)więc jak on ma zamiar pokonać Itachiego skoro jego brat jest geniuszem i może walczyć na równi z Orochimaru i to bez wspomagaczy ???