Nie jesteś zalogowany.
looknijcie
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4847
o co chodzi /? czy to kontynuacja czy tylko streszczenie
bo nie podlega iz to jest zwiazane z NGE poniewaz na screenie widac w tle napis neon genesis evangelion
czy ktos ma jakies info
np odnosnie chronologi tego wzgledem serii tv czy samej fabuly ??
Z tego co się orientuję to ma być to jeszcze raz opowiedziana ta sama historia, ale z innego punktu widzenia i z większym naciskiem na akcję niż na psychikę bohaterów, a seria ma się składać z 4 kinówek.
Z tego co się orientuję to ma być to jeszcze raz opowiedziana ta sama historia, ale z innego punktu widzenia i z większym naciskiem na akcję niż na psychikę bohaterów, a seria ma się składać z 4 kinówek.
Bodajze 4 i ostatnia ma zawierac calkiem inne zakonczenie.
Trzeba czekać,a ja już czekam od dawna
A niech mi s*******a Asuke to sie osobiscie przejade do nich
Jestem ciekaw jak to bedzie wszystko wygladalo. W kazdym razie moj no.1 must have.
Hehe juz widze ten tekst w trailerze.
"4 movies. Different look on the same story. 20% bigger Asuka's boobs. More action, less bullshit.
Evangelion the Movie: Rebuild of Evangelion.
2007"
z większym naciskiem na akcję niż na psychikę bohaterów
boshe... chyba ich powalilo...
zergadis0 napisał:z większym naciskiem na akcję niż na psychikę bohaterów
boshe... chyba ich powalilo...
Ta to by nie bylo juz to samo ;/ Pozatym sam pomysl ciekawy tylko jak wyjdzie ?
A ma ktoś może jakieś info, czy planują to zrobić całkowicie w CGI, czy będzie tradycyjna animacja plus komputery?
Ps: czy to możliwe, że Mariusz Doppka jest bratem bliźniakiem sansiro?
Ciekawe kiedy,będzie można ściągnoć
znowu ty??[papa]. Ok u mnie obstawiać zakłady "Kiedy [MARIUSZ DOPPKA] wyleci znów" hehe.
Edit"Myślę,że będzie odgrzewanie starego... Powiem wam, że NGE jest doskonałe i nie trza niczego zmieniać... jeżeli już to tylko koniec i przerobić je na happy end. Pozdrawiam
Ps: czy to możliwe, że Mariusz Doppka jest bratem bliźniakiem sansiro?
Czy to możliwe, że Freeman jest bratem bliźniakiem wujkiem ciocią mamą tatą Mariusza Doppki??. Nie ubliżaj blizniemu swemu[ej][ostrzezenie][ostrzezenie]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-02 15:55:58)
MARIUSZ DOPPKA napisał:Ciekawe kiedy,będzie można ściągnoć
Co do evangeliona to w roku dwóch bondów 2x007:P ma być chyba film pełnometrażowy. Wiecie może coś więcej na ten temat??
Teraz się skup: o czym według ciebie traktuje ten wątek? Mówiłeś coś jeszcze?
Odnośnie tematu: bardzo chętnie bym obejrzał coś nowego ze świata Evy, ale słysząc takie zapowiedzi od razu kojarzy mi się "nowa, lepsza, ładniejsza kolejna część Deus Exa - na konsolę" Czas pokaże
Zapowiada się ciekawie, nawet jeśli odgrzaliby to samo 2 raz to jesli dołożą lepsza animacje i troche inne zakonczenie to warto czekac (moim zdaniem zakonczenie serii troche wszystko skwasiło, w filmie kinowym było całkiem fajne, ale moze byc lepiej)
A niech mi s*******a Asuke to sie osobiscie przejade do nich
Jestem ciekaw jak to bedzie wszystko wygladalo. W kazdym razie moj no.1 must have.Hehe juz widze ten tekst w trailerze.
"4 movies. Different look on the same story. 20% bigger Asuka's boobs. More action, less bullshit.
Evangelion the Movie: Rebuild of Evangelion.
2007"
tylko przed tym przejdz sie do mnie albo daj znac to pójdziemy razem . Jak to mawiali... "w kupie siła" czy jakos tak
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2007-01-02 15:10:52)
s0n1c, Bestrariusz, jak szukacie ludzi do mafii gdyby twórcy zepsuli Asukę, to zawsze możecie mnie wołać
Ja osobiście NGE skończyłem dopiero niedawno a zakończenie mocno mnie zawiodło (chociaż zostało mi jeszcze End of Evangelion) więc czekam Tym bardziej że tak jak powiedział Kurisu, nawet jeśli historia się nie zmieni, to zawsze animacja się poprawi, co samo w sobie jest bardzo miłe.
znowu ty??[papa]. Ok u mnie obstawiać zakłady "Kiedy [MARIUSZ DOPPKA] wyleci znów" hehe
W sumie to przyganiał kocioł garnkowi Przeczytaj pierwszy post tego topicu a potem swój tekst:
Co do evangeliona to w roku dwóch bondów 2x007:P ma być chyba film pełnometrażowy. Wiecie może coś więcej na ten temat??
Powinien być ban
A czy to możliwe że ~sansiro i ~Freeman są geyami a siostrami cioci brata wujka Alfonsa
Wiesz, Sansiro, odwołuję wszystko co źle powiedziałem na twój temat. Ktoś inny powinien dostać tu bana
"Skazany na zajebistość"
Zajebiście !!! Ups mam nadzieje, że nie naruszyłem regulaminu
Przeczytaj regulamin to się dowiesz czy go złamałeś
"Skazany na zajebistość"
No to jak w końcu jest? Wszystko już takie namieszało się
jest seria - Neon Genesis Evangelion - 26 odcinki
i 2 filmy kinowe:
- Death & Rebirth
- End of Evangelion
czy jest coś jeszcze w końcu? Wyjaśni ktoś to ładnie i sensownie w końcu?
i co to jest ta seria RENEVAL czy REMASTERED? To jest to samo co standardowa tylko z cyfrowo poprawionym audio i video czy się różni?
Do tego czy któryś z filmów nie jest dwu-częściowy?
Naprawdę bardzo proszę aby ktoś z fanów tej serii mi to wyjaśnił bo ja się już zagmatwałem w tym.
Wersja reneval to wersja poprawiona i to wsio (audio oraz video)
End of Evangelion to tak jakby prawdziwe zakonczenie seri sa to dwa ostatnie odcinki 25 i 26 gdzie jest przedstawione inne zakonczenie niz w seri tv .
co do Death i Rebirth sam szczerze nie wiem o co z tym chodzi.
No więc tak Kisiel:
Jest 26 odcinków serii (wersja remastered to tylko wersja poprawiona, sam taką mam). Potem jest dwuczęściowy film Death & Rebirth. Część Death tak jakby streszcza to co było w serii, a część Rebirth zapowiada film End of Evangelion, który notabene jest zakończeniem sagi. To wsio, ale IMHO Death & Rebirth możesz z czystym sumieniem olać
"Skazany na zajebistość"
A nie było jakiejś trzeciej kinówki będącej kompilacją pierwszej i drugiej? Bo kiedyś o tym czytałem.