Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Moja jechala mi po calosci od dzieciakow dopuki nie zmusilem jej (czytaj: przywiazalem do fotela) i puscilem GTO
Po tym odpuscila calkowicie (nie wciagnelo jej ale od czasu do czasu sie pyta czy nie sciagam nic podobnego)(lub ewentualnie czy jak pzyjdzie kontrola ze skarbowki [prowadzi firme w domu i ma 3 komputery na dom zarejestrowane], to czy przypadkiem nam za to komputerow nie zainkasuja ;P).
Ja zapodalem mojej 1 epka Death Note i byla pod duzym wrazeniem, ale w dalszym ciagu uwaza ze to glupoty dla dzieci
uhahuha, a ja się przyznam, to było mocniejsze ode mnie xD jakoś tak rozmawialiśmy i temat zeszedł na hentaje:P gadałem też z facetem mojej mamy, czyli w trójke, no i mówie, że mam troche tego, a mam narazie tylko Bible Blacka, to ostrzegłem, że może to być niestrawne dla nich, ale oni "spoko spoko, sie zobaczy, przynieś", no to odpalam 1 ep, wyszedłem z pokoju aż obejrzeli i dla faceta za mocne to było, ale mama chciała 2 odcinek, niestety nie wiedzieli jak włączyć to dali sobir spokój ja sie tam nie wychylałem, łehehe, nie proponuje tego nikomu:P ale zaniedługo zaryzykuje i zapodam jakąś ambitną serią.
Jeśli coś bym musiał, to raczej Hantsuki (miłośniczka Law Story, M jak Mdłości i pochodnych), a z ojcem przeoglądałem wszystkie GitSy (chciał zobaczyć coś "bardziej ambitnego niż kreskówkowe Power Rengers")
włocz jej telaz bible black szczególnie 3 i 4 epek bedzie zadowolona
Ja próbowałem póścić swojej Macross Zero i Bebopa, ale od czasów w których oglądałem Dragon Balla, to do dziś twierdzie że każde anime to faceci wyskakujący w powietrze i lecący z rozdziawioną paszczą przez pół godziny, i nie daje sobie wmówić że jest inaczej. Nie ważne czy to Full Metal Panic, czy Last Exile, czy nawet Jungle Wa Itsumo Hale Nochi Guu, dla niej to wszystko jest "na jedno kopyto".
Ja prĂłbowaĹem tacie Macrossa Zero puĹciÄ ale dla niego to zbyt infantylne. No i miaĹ racje to anime byĹo robione z przymruĹźeniem oka , wiÄc niestety nie kwalifikowaĹo siÄ widaÄ do kategorii 'warto obejrzeÄ'.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6