Nie jesteś zalogowany.
Mam anime Czarodziejka z Księżyca ale brak mi odcinków 127 i 166.Nie mam dvd w komputerze tylko odtwarzacz dvd podłączony do telewizora i musiałbym to mieć w formacie vcd lub dvd- proszę o kontakt osoby które mają te anime na netfoto@o2.pl lub GG 8029366[cholera]
odezwalem sie
tak mam Sm wszystkie
Oprócz ,,Czarodziejki z Księżyca' poszukuje tez takiego anime ,, Mila Superstar' tyt.oryginalny to ,,Attack no.1.'Jak ktoś ma z polską wersją to będę wdzięczny.:D
Jest tutaj, ale nie wiem czy seedy sa jeszcze Link. Poza tym na pewno jest na http://www.demonoid.com, ale musisz miec tutaj konto oraz na tokyo toshokan tez mi sie cos widzialem, ale jest tam odnosnik do strony, na ktorej tez musialabys byc chyba zalogowana.
Ho ho! Wygląda zachęcająco . Jakby ktoś uzywał e-mulca
[KAA]:
1 ep
ed2k://|file|Zaion%20%20I%20Wish%20You%20Were%20Here%20-%201%20-%20Encounter%20Part%201+2%20[KAA].avi|300422714|9E331554D72E2C16E81AB4DFA1042C88|/
2 ep
ed2k://|file|Zaion._I_Wish_You_Were_Here_-_2_-_Farewell_-_[KAA](3fc2b2e5).avi|303312960|89FACAC12C252DFED7001B46E011C62C|/
3 ep
ed2k://|file|Zaion._I_Wish_You_Were_Here_-_3_-_Notice_-_[KAA](6898d7e0).avi|292442012|BD0FA2B44B1993EEA10E273E3AD0450E|/
4 ep
ed2k://|file|Zaion._I_Wish_You_Were_Here_-_4_-_Presence_-_[KAA](3e0c5b23).avi|287559848|038F5ED27CDD8AABEB189CE76F6F5E2C|/
niestety źródeł jest niewiele
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
A nie ma ktoś tego w swojej kolekcji anime i chciałby się wymienić lub po prostu mnie wspomóc?
Witam.
Temat jest nadal aktualny poszukuje odcinków 127 i 166 kultowego anime jakim jest ,,Czarodziejka z Księżyca'-mam odtwarzacz dvd podłaczony do telewizora i musze miec te odcinki w formacie dvd-r lub vcd.kto ma te anime to prosze o kontakt.8-D
moglbys se skołowac taki co dvixy otwarza to i aviki potrafia ucieszyc:)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-01-19 23:04:25)
Poszukuje też dla kolegi takie tytuły Ranma 1/2 Inuasha i wszelakiej maści anime hentai - warunkiem jest polki lektor lub napisy-anime może być w avi lub divix lub w dvd lub vcd [szalony][szalony]
Mam wszystko z tego co piszesz, ale nie wiem czy DVD
"Skazany na zajebistość"
Poszukuję anime hentai Immoral sisters warunek polskie napisy i naljepiej w formacie dvd-r bo nie mam dvd w kompie a odtwarzacz dvd podłączony do telewizora.....
Musi ci naprawde na tym hentajcu zalezec
A nie ma ktoś tego w swojej kolekcji anime i chciałby się wymienić lub po prostu mnie wspomóc?
Ja to mam (relase KAA). Jas, jeżeli chcesz to Ci podeślę. Wyśli mi PM z adresem gdzie wysłać
Poszukuję anime hentai Immoral sisters warunek polskie napisy i naljepiej w formacie dvd-r bo nie mam dvd w kompie a odtwarzacz dvd podłączony do telewizora.....
A na pc nie można tego zobaczyć...
Torrencik ciągle aktywny więc można zassać tu isohunt, a pl subki są tutaj
PS: jak tak bardzo zależy ci żeby mieć to na DVD to zawsze można to przerobić.. tylko po co...
Pewnie że mógłbym oglądac to na pc ale jak ten wspomniany pc nie jest mój....a stukniety właściciel--czyt.brat-- za cholerę nie chce kupić dvd do kompa to już osobna bajka ups anime.......[los]
Skorzystam z tamatu by nie zaśmiecać zbytnio ansi
Poszukuję anime Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch i drugiego sezonu z podtytułem Pure.
Czy ktoś wie może gdzie można je znaleść? Mogę się też wymienić za nie na inne anime.
Ja też skorzystam żeby nie zaśmiecać:
A ja poszukuje Anime którego nazwy nie znam. Leciało kiedyś na jakimś kanale dawno temu. Za dużo odcinków to to nie widziałem, ale oto co pamiętam:
Jakiś mały dzieciak chciał się stać bohaterem więc wyruszył na poszukiwanie jakichś kul (nie,nie Dragon Ball ) z numerkami.
Na plecach miał taką maszynkę gdzie wkładał te kule i zyskiwał jakąś moc.
O ile dobrze pamiętam podróżował z kimś (chyba jakieś małe stworzono ale nie jestem pewien)
Jeśli ktoś zna takie anime to niech pisze. Będę wdzięczny.
maszynke to nie wiem moze CI chodzi o miecz jak tak to moze mówisz o Yaibie:>?
Nie,nie to nie leciało u nas.
Miał taką maszynkę gdzie wkładał kule po czym uaktywniała się jakaś moc.
Chyba nikt tego nie oglądał :/