Nie jesteś zalogowany.
Szukam pomocy w tłumaczeniu mang Naruto od 314 rozdziału. Pozdrawiam
A jak to się w ogóle robi?? Chodzi mi o tłumaczenie mang. Zawsze byłem tego ciekaw
"Skazany na zajebistość"
Trza mieć czcionki, program graficzny, chęć i znajomość angielskiego... To jak ktoś chętny??
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-04 23:36:05)
spełniam wiec twoje wymagania niemal w 100%.. tylko jezyka nie znam > sansiro
spełniam wiec twoje wymagania niemal w 100%.. tylko jezyka nie znam > sansiro
Najważniejsze jest właśnie to ostatnie. Ale kto wie... Pewnie się przydasz... Jeszcze ktoś??
Najlepiej żeby spełniał 100% wymagań:)
znajomość anielskiego
Anielskiego? Takiego nie znam
"Skazany na zajebistość"
sansiro napisał:znajomość anielskiego
Anielskiego? Takiego nie znam
hehe dobre^^ Poprawiłem:P Może ty zjadacz spełniasz te wymagania??;)
Tylko 50%. Chęci i znajomość angielskiego Poza tym nie zawsze mam czas, ale jeśli chcesz jakiejś pomocy od czasu do czasu możesz dać znać
"Skazany na zajebistość"
Napisz maila do JPF - może ci pomogą w tłumaczeniu, tam się na tym znają.
spełniam wszystko poza jednym - brak wolnego czasu
A czcionki skąd można pobrać? Tzn. japońskie, no i prosiłbym o linka również na polskie, bo nie mam żadnej orginalnej kolekcji czcionek.
Ja jakby o znam dobrze angielski. Jednak te studia czasem się na coś przydają
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-01-05 01:34:39)
Dobra jak coś to moje gg 5556411... Napiszcie w tej sprawie uzgodnimy co kto jak i do roboty:)
Sansiro, ale wiesz ze rozdzialy mangi Naruto od 314 zostaly przetlumaczone nie? Jak chcesz to moge dac ci linka. Chyba ze chcesz tlumaczyc dla wlasnej przyjemnosci.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-01-05 11:20:29)
Sansiro, ale wiesz ze rozdzialy mangi Naruto od 314 zostaly przetlumaczone nie?
[roftl]
Umieram
A co do samego pomysłu to może jednak zarzuci ktoś czcionkami i powie jaki program graficzny by styknął? Chętnie bym zobaczył o co chodzi bo kiedyś bardzo chciałem tłumaczyć mangę Ichigo 100%.
BTW Daj linka pa3cja
"Skazany na zajebistość"
ja mam chęć i odpowiednia znajomość języka Angielskiego ale mam tylko prosty edytor tekstu w postaci notatnika lubię tlumaczyć wiec notatnik mi tak bardzo nie przeszkadza.
pa3cja napisał:Sansiro, ale wiesz ze rozdzialy mangi Naruto od 314 zostaly przetlumaczone nie?
[roftl]
UmieramA co do samego pomysłu to może jednak zarzuci ktoś czcionkami i powie jaki program graficzny by styknął? Chętnie bym zobaczył o co chodzi bo kiedyś bardzo chciałem tłumaczyć mangę Ichigo 100%.
BTW Daj linka pa3cja
czy ty sie ze mnie nabijasz....?:)
Zjadacz napisał:pa3cja napisał:Sansiro, ale wiesz ze rozdzialy mangi Naruto od 314 zostaly przetlumaczone nie?
[roftl]
UmieramA co do samego pomysłu to może jednak zarzuci ktoś czcionkami i powie jaki program graficzny by styknął? Chętnie bym zobaczył o co chodzi bo kiedyś bardzo chciałem tłumaczyć mangę Ichigo 100%.
BTW Daj linka pa3cja
Tak nabija. Ma prawo nie?? Czy tylko ty masz prawo ze mnie się nabijać[baka] Już chyba wiesz jak to jest;)
Etit" kakio jak coś to dryndaj na gg 5556411:)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-05 12:42:45)
Ja bym pasował, wszystkie wymogi spełnione tylko... chęci brak, za Naruto zbytnio nie przepadam:P.
pa3cja napisał:Zjadacz napisał:pa3cja napisał:Sansiro, ale wiesz ze rozdzialy mangi Naruto od 314 zostaly przetlumaczone nie?
[roftl]
BTW Daj linka pa3cja
Tak nabija. Ma prawo nie?? Czy tylko ty masz prawo ze mnie się nabijać[baka] Już chyba wiesz jak to jest;)
Etit" kakio jak coś to dryndaj na gg 5556411:)
ze co? Ze niby ja?! Ze ja..? Ja z ciebie niby tak? Kiedy ja sie z ciebie nabijalam? Chcialam pomoc, bo skad mialam wiedziec czy wiesz czy nie wiesz, ze przetlumaczono dalsze chaptery mangi Naruto na polski co?:) Siorb.. i tak jest zawsze.. pa3cja chce pomoc, i pa3cji sie pomoc nie udaje..
Pa3cja, źle to zrozumiałaś, to nie z ciebie wylewam Polewam z kogoś kto chce tłumaczyć coś, co i tak już jest przetłumaczone. Sansi, zmień projekt z Naruto na coś innego
"Skazany na zajebistość"