Nie jesteś zalogowany.
według mnie TAK
Pasuja do mangi.
Tak i jeżeli to prawdziwe tytuły.... BOSKO!!! Koniec fillerow naruto i bleacha... zyc nie umierac
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a bleach kiedy wychodzi ?? chodzi o raw bo do tej pory byl w srody a podobno w czwartek ma byc teraz
Bleach wychodzi 4 stycznia. A te tytuły zapowiadają się nieźle. Już niedługo true character Isshina XD !
YOSIAAAAAA !!! superancko nie moge się doczekać spotkania Hirako z Ichim
tak tak, nie moge sie doczekac... naprawde wydali swietne anime
http://www.youtube.com/watch?v=2WeGwKHGEEE
Jak ktos chce niech zobaczy se to jest to ostatnie 7 minut 109 bleacha i po koncowce jak i previewie do 110 widac, ze to koniec fillerow (dla wtajemniczonych pojawia sie tajemniczy nowy kolega ichigo)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
jutro sobie suba ściągne i po męczących ćwiczonkach na uczelni się zrelaksuję oglądając taraz to co tydzień każdy chyba będzie zacierał rączki, najpierw bleach potem ... N.....
spokojnie na n to niestety musimy jeszcze poczekac
ja nie czekan na n:) bardziej mnei interesuje, co się bedzie działo w DN niż w bleachu:P
czyzby DB wstrzymalo sie z napisami dla bleacha?
no właśnie czekam i czekam a tu zunk nie ma narazie suba :<
ja nie czekan na n:) bardziej mnei interesuje, co siÄ bedzie dziaĹo w DN niĹź w bleachu:P
tu sie pisze tylko o bleach'u wiec pisz tylko o nim
bo ja niepisze ze DN mi sie nie podoba wogle
bo S^M tez jeszcze nie wydal bleacha wiec DB nie ma skad wziasc RAW zeby zrobic Hardka
więc dzisiaj chyba sobie nie obejżymy 109-tki no nic trzeba poczekać do jutra
jest juz rawek. Freelance-RAWS wypuscilo juz
bo S^M tez jeszcze nie wydal bleacha wiec DB nie ma skad wziasc RAW zeby zrobic Hardka
imho db swoje rawki bierze z winny a nie ufa sm, ale mogę się mylić ;]