Nie jesteś zalogowany.
Czekamy, czekamy... Nie mogę się doczekać aby zobaczyć co będzie dalej!
ja dzisiaj nie spie czekam na DB nie ma bata
a ja na Arrego i spółke bo rawik juz na dysku leży:D
lepiej idź spokojnie spać bo pewnie jutro z rana się pojawi
edit: a jak tak to okey tylko będziesz miał nocke do tyłu
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-01-05 23:37:41)
spokojnie i tak mam kilka serji ktore musze obejrzec wiec
ja i tak bede czekał na Arrego&company
24 h później
i co ? jak niema tak niema :p
Edit: acha się zmuliłem ^^ ... :p odwołuje dwa powyższe zdania :p
Ostatnio edytowany przez Belraist (2007-01-06 01:03:15)
noc sie dopiero zaczela
Dali jakiegoĹ fake'a, bo Yhbt'a ma w tytule. Nie lubiÄ goĹci od DB. ;p
Jakiego fake'a, normalna wersja
to samo chciałem powiedzieć:)
Ten już mi na fake poa ściągnięciu nie wygląda:
http://www.mininova.org/tor/537465
Tyle, że to jest torrent z [DB]. A my właśnie o takim torrencie mówimy. Wyszła już normalna wersja Bleach 109! Przyznam, że końcówke śmiesznie zrobili. Potwórzyli to co było w pierwszym epku
Niestety 109 to nic ciegawego. Takie zakończenie do Bountu saga + ostatnia scena sugerująca rozpoczęcie czegoś nowego. Z zapowiedzi następnego epa wynika że z kilka epow poczekamy zanim ruszy się coś w interesie i mam nadzieje że nie potrwa to zbyt długo. Kolejna dawka zapchańców jak to mialo miejsce po zakończeniu seri Soul Society kompletnie by mnie osłabiła i opatrzyłem je po łebkach. Cóż czas pokaże. Jak na razie czekam na "Memories of Nobody" i szczerze mówiąc nie mogę się już doczekac. Mam nadzieję że cos konkretnego za 2 tygodnie się ukaże. Co do serii to mam nadzieje że sięgną od razu do mangi i nowe story będzie bardziej interesujące niż bountu które do momentu przeniesienia do seretei traktowałem jako smutną koniecznośc. Fajnie byłoby gdyby w tym roku ukazała się seria która zaciekawiłaby i przyciągnęla uwagę tak jak Bleach.
Pozdro
Przecież już sięgneli do mangi... Nie potrwa to długo, bo Arrancarowie się pojawią niedługo.
Sfinks zapewniam cię że teraz zaczyna sie fabuła mangi (moim zdaniem lepsza od sagi bountów) świadczy o tym gościu który pokazał sie na końcu odcinka i zapowiedź następnego. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
tum tum tum tach tach tach ciach ciach uaaaaa eeee mam pytanko ile wyszlo chapterow mangi bleacha bo jom ogladam tylko anime wiec nie wiem a dzis jakis ciekawski jestem wiec jak ktos ily lub nie mily mogl dac tez adrescik do linka z manga to bym sobie przegladna
konchuu.prv.pl
edit: a w ogóle jest temat o mandze, wystarczy poszukać, ehh...
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-01-07 19:18:39)
jesli sie nie myle to ostani jest 258, ale nareszcie powrot do mangi nie moge sie doczekac...